Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Śr lis 26, 2025 15:07

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2487 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115 ... 166  Następna strona
 Homoseksualizm 

Czy jesteś za legalizacją związków homoseksualnych?
Tak 39%  39%  [ 136 ]
Nie 57%  57%  [ 199 ]
Nie mam zdania 5%  5%  [ 17 ]
Liczba głosów : 352

Homoseksualizm 
Autor Wiadomość
Caly czas przypominam ( skoro masz krotka pamiec ) temat ze negujesz istnienia czlowieka ktory uprawa homoseksualizm i pedofilie

Nie neguję. Neguję jedynie (wzorem definicji pedofilii) istnienie człowieka, który jednocześnie jest pedofilem i homoseksualistą. Czym innym jest mieć kontakty homoseksualne (lub inne), a czym innym jest być homoseksualistą (lub kimś innym). Można się zgodzić co najwyżej na określenie pedofil-homsoeksualny (choć wcale nie jest tak w naue przyjete), ale nigdy na to, że jedna osoba może być zarówno pedofilem jak i gejem, bo jest to niemożliwe. Np tak jak w przypadku psychologa-pedofila, podanym przez Jotkę. Fakt, że miał on żonę nie świadczy, że był hetero, bo mógł celowo się ożenić dla zatarcia podejrzeń. I co nazwiemy go, że jest jednocześnie heteroseksualistą i pedofilem? Nie, bo definicja pedofilii wyraźnie mówi, że pedofil to osoba, która ma pociąg płciowy skierowany wyłącznie do dzieci, do nikogo innego. Poza tym specjaliści wyraźnie wskazują, że w pedofilii nie płeć dziecka jest najważniejsza, a jego wiek i niedojrzałość płciowa (nierozwinięte organy plciowe).

gabriel napisał(a):
I mozna tak napisac poprawnie gramatycznie w jezyku polskim i tacy ludzie fizycznie istnieja, i sa skazywani przez sady za pedofilie i figuruja w kategorii homoseskualista-pedofil ( obok heteroseksualistow -pedofilow ), ........................i na temat ilosci ktorych przytoczylem literature i badania specjalistow

Znowu brednie piszesz. W żadnych kartotekach nie wpisje się pojęć "pedofil homo" "pedofil heter" ani "pedofil-bi", wpisuje się tylko "pedofil". Nikogo nie obchodzi z jaką płcią pedofil miał kontakt seksualny, bo to nie podlega zadnej karze (homosekusalizm nie jest karalny), tylko, że miał kontakt z dzieckiem.

gabriel napisał(a):
Wiec nie rozumiem po co dalej ta blazenada z zaprzeczaniem oczywistych faktow i idiotyczne gierki slowne

Żadna błazenada a obrona przed czymś (co myślę do tego dążysz) co się nazywa "gej=pedofil", a na to zgody nie będzie. I równierz próby abyś zrozumiał wrescie (w co wątpię, no ale...), że co innego znaczy określenie "wśród homo są pedofile" a co innego znaczy "wśród pedofilów są pedofile, którzy dopuszczają się kotnaktów o charakterze homoseksualnym - jest ich tyle i tyle". To pierwsze jest nieporawne, bo kłamliwe i krzywdzące środowisko gejów, to drugie właściwe. I będę to za kazdym razem pokazywał i rozgraniczał, aby nikt czasem nie uwierzył w brednie jakie piszesz, bo granica jest płynna, określenie w tych dwóch cytatach podobne, ale całkwoicie odmienne znaczeniowo i inny wydźwięk przybierajace. Ty rozumiem chcesz z tego zorbić wydźwięk taki, aby to potępienie za pedofilię skeirowane zostało na środowisko gejów, a na tak perfidne działanie zgody nie będzie.

pozdrawiam,
michał

Śr maja 31, 2006 19:43
Jesli homos ma seks raz w roku z mezczyzna ....i z nikim innym ..tylko raz w roku z mezczyzna to kim jest , i do jakiej orientacji sie przyznaje
?

Jest przede wszystkim człowiekiem o niskim popędzie płciowym, lub też kimś kto ma trudności ze znalezieniem sobie partnera. Być może jest gejem, ale to nie na 100%. Kontakty seksualne nie świadczą jaką ma na 100% orietnacje dana osoba, oczywiście dają jakieś prawdopodoebieństwo, przypuszczenia, peiwen % pewności, ale nie dają gwarancji. Są geje, którzy dopiro po wielu latach małżeństwa z kobietami, biorą rozwód i stwarzaja zwiazki z facetami, mimo, że przez lata małzenstwa z kobietą mieli z nią seksy. To o niczym nie musi świadczyć.

Poczytaj też co pisał filipiarz.

pozdrawiam,
michał

Śr maja 31, 2006 19:57

Po pierwsze nie " według mnie " , tylko wg statystycznej analizy korelacji liniowej metodą Pearsona.
Jeśli by ok. 70 % homoseksualistów , było równocześnie pedofilami można by mówić o związku pedofili z homoseksualizmem .

Czy Person będzie dla Ciebie autorytetem, gdy ktoś zgwałci twoje dziecko? -
ale to też taka dygresja teoretyczna...

Cz cze 01, 2006 8:14

Ja juz sie troche krece w tych wszystkich okresleniach homo, hetero, pedo itp. ;)

Moze rozpisz kazde mozliwe 16 przypadkow pociagu seksualnego faceta uwzgledniajac mezczyzn, kobiety, dziewczynki i chlopcow wraz z nazwami jakie byc powinny :) Bedzie jasniej a Gabriel bedzie mogl sie juz o konkretne punkty awanturowac, bo tak teraz to w kolko to samo walkujecie i nic z tego nie wynika, kto wie, czy czasem obydwoje o czyms innym nie myslicie :)

Wciaz nie wiem, czy Gabriel i Godunow pija o pociag faceta wylacznie do chlopcow czy o pociag jednoczesnie do chlopcow i facetow czy tez moze im to wszystko jedno :)

Cz cze 01, 2006 9:05
danbog napisał(a):
Po pierwsze nie " według mnie " , tylko wg statystycznej analizy korelacji liniowej metodą Pearsona.
Jeśli by ok. 70 % homoseksualistów , było równocześnie pedofilami można by mówić o związku pedofili z homoseksualizmem .

Czy Person będzie dla Ciebie autorytetem, gdy ktoś zgwałci twoje dziecko? -
ale to też taka dygresja teoretyczna...

A czy to jest temat o pedofilii?

Cz cze 01, 2006 9:41
Moze rozpisz kazde mozliwe 16 przypadkow pociagu seksualnego faceta uwzgledniajac mezczyzn, kobiety, dziewczynki i chlopcow wraz z nazwami jakie byc powinny :)

Nie ma żadnych 16 przypadków. S trzy oreitnacje seksualne (homoseksualizm, biseksualizm i heteroseksualizm) i jest pedofilia. W pedofilii nie istota jest płeć dziecka, a jego wiek i niedojrzałość płciowa - to są czynniki najważniejsze i najatrakcyjniejsze dla pedofila. Zgodnie z definicją pedofilii, pedofilem może być tylko i wyłacznie osoba odczuwająca pociag tylko do dzieci, do nikogo innego, a wiec pedofilem nie może być ktoś kto jednocześnie ma pociąg do osób dorosłych idzieci, takich osób nei ma. Pedofile oczywiście zakłądaja bardzo często rodziny, żenią się, mają żony, ale to jest wszystko dla przykrywki. Nie zmienia faktu, ze dalej są pedofilami, a więc kimś kogo seksualnie interesują wyłacznie dzieci.

-olfik- napisał(a):
Bedzie jasniej a Gabriel bedzie mogl sie juz o konkretne punkty awanturowac, bo tak teraz to w kolko to samo walkujecie i nic z tego nie wynika, kto wie, czy czasem obydwoje o czyms innym nie myslicie :)

Nie no właśnie my sie o to samo "awanturujemy" o definicję + ja walczę z czymś co sienazywa "dążenie do zrówniania w oczach społęczeństwa pedofilii z homoskeusalizmem" - takie dążenie obserwuję u Gabirela i jego kolegi Godunowa, a na to zgody, ani tym bardziej przemilczenia nie będzie.

-olfik- napisał(a):
Wciaz nie wiem, czy Gabriel i Godunow pija o pociag faceta wylacznie do chlopcow czy o pociag jednoczesnie do chlopcow i facetow czy tez moze im to wszystko jedno :)

To drugie, piją o pociąg do dzieci i jednocześnie do dorosłych co jest sprzeczne z naukowa definicją pedofilii, bo jest to sytuacja niemożliwa do zaistnienia.

Cały czas spór idzie o to, że ja uważam, że niech już oni sobie uważają, że ileś tam przypadków pedofilów to są mężczyźni gwałcący chłopców, ale niech nie kłamią "wśród homo jest tyle i tyle pedofilów" (bo to kąłmstwo, gdyż homosekuslista to jest ktoś inny niż pedofil), tylko niech mówią "wśród pedofilów tyle i tyle jest pedofilów dopuszczajacych sie seksu z chłopacami". Drobne różnice, a zupełnie inaczej brzmi, ale Gbriel i Godunow nie stosują tego drugiego określenia, bo te pierwsze godzi w środowisko homosekualne, a ponieważ mają "wrodzoną" homofobię i nieuzasadnioną awersję do homoseksualizmu to chcą temu środowisko jak najbardziej "dokopać" i je zniesałwaić w oczach społeczeństwa. Czerpią chyba z tego jakąś blizej nieokreśloną podnietę. To jest po prostu chore.

pozdrawiam,
michał

Cz cze 01, 2006 9:53

Nie ma żadnych 16 przypadków. S trzy oreitnacje seksualne (homoseksualizm, biseksualizm i heteroseksualizm) i jest pedofilia. W pedofilii nie istota jest płeć dziecka, a jego wiek i niedojrzałość płciowa - to są czynniki najważniejsze i najatrakcyjniejsze dla pedofila. Zgodnie z definicją pedofilii, pedofilem może być tylko i wyłacznie osoba odczuwająca pociag tylko do dzieci, do nikogo innego, a wiec pedofilem nie może być ktoś kto jednocześnie ma pociąg do osób dorosłych idzieci, takich osób nei ma.

O tym nie wiedzialem, zawsze myslalem, ze sa mozliwe rozne kombinacje. Jestes pewny, ze nie da rady czuc pociagu do chlopcow z jednoczesnym brakiem do dziewczynek? Chlopiec i dziewczynka jednak troche sie roznia, a i w sieci spotyka sie takich co to twierdza, ze np. tylko chlopcow lubia. Temat zapewne dosyc zlozony, sa jakies artykuly na ten temat? Trzeba sie doksztalcic :)

queer napisał(a):
Nie no właśnie my sie o to samo "awanturujemy" o definicję + ja walczę z czymś co sienazywa "dążenie do zrówniania w oczach społęczeństwa pedofilii z homoskeusalizmem" - takie dążenie obserwuję u Gabirela i jego kolegi Godunowa, a na to zgody, ani tym bardziej przemilczenia nie będzie.

I slusznie, tylko ze z propaganda ciezko walczyc :(

Cz cze 01, 2006 11:50

Cytuj:
Zatem dochodzimy powoi do jakiegoś porozumienia.
Homoseksualizm nei ejst bezposrednia przyczyna pedofilii, tylko jakis nieznany jeszcze czynnik w orientacji homoseksualnej go powoduje .
Dlatego też uważam że zwalczanie homoseksualizmu to uderzanie nie w tem element prowokujący pedofilie w który trzeba uderzyć.
Należy wyselekcjonować ten nieznany czynnik i nim się zająć.

No tak, nalezy ten wyselekcjonowany czynnik znalesc, a co jesli te poszukiwania spelzaja na niczym
To uwazasz ze skoro tego czynnika nie znamy to nie nalzey nic robic ?

Podam przyklad.Zalozmy ze jakis nieznany wirus ( pedofilia ) bardziej niz inne spolecznosci dziesiatkuje pewnego rodzaju spolecznosc ( homoseskualistow ) .Usilne badania nie moga zlanesc przyczyny dlazcego akuratnie ten wirus bardziej niz inne spoleczenstwa dziesiatkuje wlasnie t,w dodatku wirus ten jest lekko zarazliwy i od czasu do czasu przerzuca sie na inne osobniki ( nabycie homoseksualizmu przez srodowisko )

Co w takim razie powinno zrobic spoleczenstwo nie znajacy dlaczego akuratnie ten wirus tak atakuje tylko wybrane spoleczenstwa a nie calosc ?No chyba w maksymalny sposob ograniczac populacje tych szczegolnie narazonych nosicieli dopuki nie zostanie znaleziona bezposrednia przyczyna tej pedofilii u homoseksualistow

Czy w moim procesie myslenia jest jakis blad ?

Cytuj:
Ależ ja doskonale zdaje sobie z tego sprawe , dlatego w wielu wcześniejszych postach zwracam na to uwage że nawet stwierdzenie związku liczbowego pomiędzy homoseksualizmem a pedofilią nie może to być "dowód" na szkodliwość homoseksualizmu. Trzeba jeszcze wykazać istotność [ związek przyczynowo-skutkowy ] badanych zjawisk

Ten zwiazek przyczynowo -skutkowy istnieje i jest widoczny.Nieznany jest
tylko bezposredni powod
Niemniej ednak mimoze nieznany jest bezposredni powod nie znaczy to ze nie tzreba nic z tym robic
Logicznym jest ograniczac taka postawe ktora prowadzi do 8-10 wiekszej sklonnosci do pedofilii , dopuki nie znajdzie sie konkretnego zrodla problemu
To jest po prostu takie prewencyjne dzialanie i jest to wg mnie bardzo logiczne

Cz cze 01, 2006 13:00

gabriel napisał(a):
Caly czas przypominam ( skoro masz krotka pamiec ) temat ze negujesz istnienia czlowieka ktory uprawa homoseksualizm i pedofilie

Nie neguję. Neguję jedynie (wzorem definicji pedofilii) istnienie człowieka, który jednocześnie jest pedofilem i homoseksualistą. Czym innym jest mieć kontakty homoseksualne (lub inne), a czym innym jest być homoseksualistą (lub kimś innym). Można się zgodzić co najwyżej na określenie pedofil-homsoeksualny (choć wcale nie jest tak w naue przyjete), ale nigdy na to, że jedna osoba może być zarówno pedofilem jak i gejem, bo jest to niemożliwe. Np tak jak w przypadku psychologa-pedofila, podanym przez Jotkę. Fakt, że miał on żonę nie świadczy, że był hetero, bo mógł celowo się ożenić dla zatarcia podejrzeń. I co nazwiemy go, że jest jednocześnie heteroseksualistą i pedofilem? Nie, bo definicja pedofilii wyraźnie mówi, że pedofil to osoba, która ma pociąg płciowy skierowany wyłącznie do dzieci, do nikogo innego. Poza tym specjaliści wyraźnie wskazują, że w pedofilii nie płeć dziecka jest najważniejsza, a jego wiek i niedojrzałość płciowa (nierozwinięte organy plciowe).

gabriel napisał(a):
I mozna tak napisac poprawnie gramatycznie w jezyku polskim i tacy ludzie fizycznie istnieja, i sa skazywani przez sady za pedofilie i figuruja w kategorii homoseskualista-pedofil ( obok heteroseksualistow -pedofilow ), ........................i na temat ilosci ktorych przytoczylem literature i badania specjalistow

Znowu brednie piszesz. W żadnych kartotekach nie wpisje się pojęć "pedofil homo" "pedofil heter" ani "pedofil-bi", wpisuje się tylko "pedofil". Nikogo nie obchodzi z jaką płcią pedofil miał kontakt seksualny, bo to nie podlega zadnej karze (homosekusalizm nie jest karalny), tylko, że miał kontakt z dzieckiem.

gabriel napisał(a):
Wiec nie rozumiem po co dalej ta blazenada z zaprzeczaniem oczywistych faktow i idiotyczne gierki slowne

Żadna błazenada a obrona przed czymś (co myślę do tego dążysz) co się nazywa "gej=pedofil", a na to zgody nie będzie. I równierz próby abyś zrozumiał wrescie (w co wątpię, no ale...), że co innego znaczy określenie "wśród homo są pedofile" a co innego znaczy "wśród pedofilów są pedofile, którzy dopuszczają się kotnaktów o charakterze homoseksualnym - jest ich tyle i tyle". To pierwsze jest nieporawne, bo kłamliwe i krzywdzące środowisko gejów, to drugie właściwe. I będę to za kazdym razem pokazywał i rozgraniczał, aby nikt czasem nie uwierzył w brednie jakie piszesz, bo granica jest płynna, określenie w tych dwóch cytatach podobne, ale całkwoicie odmienne znaczeniowo i inny wydźwięk przybierajace. Ty rozumiem chcesz z tego zorbić wydźwięk taki, aby to potępienie za pedofilię skeirowane zostało na środowisko gejów, a na tak perfidne działanie zgody nie będzie.

pozdrawiam,
michał

Poczytaj sobie ten artykul
http://us2000.org/cfmc/Pedophilia.pdf

Znasz angielski.....i wyglada na to ze to Ty jestes bardzo konserwatywnym homoseksualista, a obecne trendy u homoseksualistow nie maja nic wspolnego z Twoimi pogladami

Cz cze 01, 2006 13:07
Z linka, któego podałeś wynika, że są ludzie, któzy dążą do obnizenia wieku, od któego seks z człwoiekiem nie będzi uznany "pedofilią" i tyle. Informacje tam zawarte w żaden sposób nie udowadniają, zę to homosekusaliści do tego dążą. Poza tym, nie rozumiesz jeszcze jednej sprawy, mianowicie czym innym jest seks z 6-latkiem, a czym inny z nasto-latkiem i w przypadku tego drugiego na całym świcie trwa otwarta debata, czy rzeczywiscie można to uznać za pedofilię. W wielu krajach sie już nie uznaje, np od wielu lat w Hiszpanii można sie seksić z 12-latkiem i nie jest to tam pedofilia. Co kraj to inne regulacje dotyczące pedofilii wiec sprawa jest ciągle otwarta. Tak jak napisałem, o ile seks powidzmy 40-latka z 6 latkiem jest oczywistą peodfilią, o tyle seks np 18-latka z 13-latkiem peodfilią bym już nie nazwał i być może działąnia określonych grup dążą do znormalizowania tego drugiego.

I nie jestem żadnym konserwatystą, obracam się na co dizeń w śodwosiku gejów i lesbijek, chodzę do klubów, spotykam sie z masą gejów i nie spotkałem sie jeszcze z przypadkiem pedofila. Każdy gej jakiego w zyciu poznałem to jest osoba, któa ma pociąg wyłacznie w keirunku dorosłych, dojrzałych płciowo mężczyzn. Są oczywiscie geje któzy gustują w młodszych, np 15-16 latkach, ale tego pedofilią nazwać nie można, po prostu gustują w młodszych, podobnie zresztą jak miliony hetero.

pozdrawiam,
michał

Cz cze 01, 2006 13:33

Cytuj:
linka, któego podałeś wynika, że są ludzie, któzy dążą do obnizenia wieku, od któego seks z człwoiekiem nie będzi uznany "pedofilią" i tyle

Czyli proste , zalegalizowac pedofilie

Cytuj:
Informacje tam zawarte w żaden sposób nie udowadniają, zę to homosekusaliści do tego dążą

To czytaj uwaznie, wlasnie sa czynione proby i to z sukcesem o obnizenie wieku uprawiania seksu...to jak to neiejst jak dazenie do uprawiania pedoflii legalnie ?
Cytuj:
Poza tym, nie rozumiesz jeszcze jednej sprawy, mianowicie czym innym jest seks z 6-latkiem, a czym inny z nasto-latkiem i w przypadku tego drugiego na całym świcie trwa otwarta debata, czy rzeczywiscie można to uznać za pedofilię

Poczekaj poczekaj, znasz metode malych kroczkow ? Tak sie stalo z homoseksualizmem, tak sie dzieje z pedofilia ...powolne obnizenie wieku do uprawiania sesku !

Czy Ty uwazasz...bo sei we mnei gotuje..ze 14 latka czy 14 latek ma legalne prawo uprawiac seks skoro jest pod kuratela rodzicow do 18 roku zycia , to moze robci co jej sie chce ??TO JEST PEDOFILIA !!!
Cytuj:
W wielu krajach sie już nie uznaje, np od wielu lat w Hiszpanii można sie seksić z 12-latkiem i nie jest to tam pedofilia

No wlasnie sam pod soba dolki kopiesz, poniewaz w Hiszpanii juz moga 12 latkowie to wszystko wg Ciebei jest cacy tak ?
Jestem tylko ciekawy czy bylo to na drodze referendum czy przepchane ukladzikami w parlamanecie.By gdyby sie okazalo ze to przepchane w parlamencie..ci politycy z wiezienia do konca zycia wyjsc nie powinni za cos takiego gdy sie zmieni rzad !!!

Cytuj:
Tak jak napisałem, o ile seks powidzmy 40-latka z 6 latkiem jest oczywistą peodfilią

To dla Ciebie, tylko ze nie ty nadajesz homoseksualizmowi trend na swiecie

Cytuj:
Są oczywiscie geje któzy gustują w młodszych, np 15-16 latkach, ale tego pedofilią nazwać nie można, po prostu gustują w młodszych, podobnie zresztą jak miliony hetero.

Dla mnie kompletnym idiotyzmem jest ..ale to kompletnym pozwalac na sex legalny w wieku ponizej 18 roku zycia ....a dawac prawa obywatelskie wlasnie w 18 roku zycia
To ja sie pytam jaka jest odpowiedzialnosc 12 - 16 latka za ewentualne nowo narodzone dziecko jesli sam nie ma pelni praw obywatelskich ???

Papierosow czy alkoholu nie sprzeda sie w wieku ponizej 18 lat i za to mozna pojsc do wiezeinia...ale sex 12 latki legalnie prosze bardzo ....kur @#@#$ jego mac !

TO JEST CHORE !!!!

Cz cze 01, 2006 13:49

Są oczywiscie geje któzy gustują w młodszych, np 15-16 latkach

Ja gdybym byl ojcem tego dziecka, i nie wazne czy to dziecko chcialo czy nie ..takiemu homo czy hetero za ten sex z moim dzieckiem........ to bylby jego ostatni seks w zyciu takiego pedofila !!

Cz cze 01, 2006 13:52
Czyli proste , zalegalizowac pedofilie

Nie, ale zmienić wiek od któego można nazwać, że coś jest pedofilią. Ja jestem za, bo dla mnie jest głupotą nazywanie seksu 18 latka z 14 latkiem pedofilią.

gabriel napisał(a):
To czytaj uwaznie, wlasnie sa czynione proby i to z sukcesem o obnizenie wieku uprawiania seksu...to jak to neiejst jak dazenie do uprawiania pedoflii legalnie ?

No ale właśnie cały szkopuł tkwi w tym, od jakiego wieku partnera seks można nazwać pedofilią? W wielu krajach ta granica jest bardzo różna, nie ma wypracowanego "światowego odgórnego stnadardu/regulacji" - debata jest ciągle otwarta, więc spuść nieco z takiego oczywistego tonu, jakbyś posiadł prawdę objawioną nt pedofilii.

gabriel napisał(a):
Poczekaj poczekaj, znasz metode malych kroczkow ? Tak sie stalo z homoseksualizmem, tak sie dzieje z pedofilia ...powolne obnizenie wieku do uprawiania sesku !

No i dobrze, bo dlam nei jest głupotą nazywanei pedofilem 18-latka, który poszedł do łóżka z 14 letnią dziewczyną.

gabriel napisał(a):
Czy Ty uwazasz...bo sei we mnei gotuje..ze 14 latka czy 14 latek ma legalne prawo uprawiac seks skoro jest pod kuratela rodzicow do 18 roku zycia , to moze robci co jej sie chce ??TO JEST PEDOFILIA !!!

Oczywiście, że to nie jest pedofilia. Oczywiście zgodnie z naszym prawem niby jest, ale przyznasz chyba, ze czym innym jest seks 18latka z 14 latką a czym innym faceta 40lat z 6 latkiem? Chyba, że dla Ceibie nie ma żadnej różnicy. Zapewniam Cię, że dla sądu różnica jest kolosalna i całkowicie zmienia charakter sprawy.

A co do "kurateli rodziców", jasne dziecko podlega rodzicom, ale nie zapędzaj sie w takie niewolnicze tony. Dziecko też ma swoje prawa, swoj prywatną przestrzeń zarówno fizyczną jak i emocjonalną i ma prawo mieć sowje zdanie. Zresztą o czym my tu gadamy, już sobie wyobrażam jak mamusia lata za każdym krokiem córeczki, żeby pilnować, czy aby ta sie nie seksi z równieśnikiem ;) Na jakim Ty świecie żyjesz... Pretensje skłądaj do matki natury, że sprawia iż młodzierz coraz szybciej sie roziwja i coraz szybciej rozpoczyna życie skesualne.

gabriel napisał(a):
No wlasnie sam pod soba dolki kopiesz, poniewaz w Hiszpanii juz moga 12 latkowie to wszystko wg Ciebei jest cacy tak ?

Ja już Ci napisałem co jest dla mnie cacy i co to dla mnie pedofilia i jak podałęm przykąłdy różnych państw, jest to pojecie niezwykle płynne bo od kiedy zaczyna sie pedofilia? Gdzie jest granica? Z 4,5,6 letnim dzieckiem - oczywiście - pefoilia! Ale co z nastolatkami? Każdy kraj ma inne regulacje, któy najlepsze? Ten, któy akurat zgodny z Twoim mysleniem? To będzie zwykłą demagogia...

gabriel napisał(a):
Jestem tylko ciekawy czy bylo to na drodze referendum czy przepchane ukladzikami w parlamanecie.By gdyby sie okazalo ze to przepchane w parlamencie..ci politycy z wiezienia do konca zycia wyjsc nie powinni za cos takiego gdy sie zmieni rzad !!!

Nie denrwuj się tak ;)
To prawo istnieje tam od lat i jakoś mimo wielokrotnej zmiany rządów, nikomu nie przyszło do głowy zmieniać tego rpzepisu, więc widozcznie im sie podoba, masz coś przeciwko?

gabriel napisał(a):
To dla Ciebie, tylko ze nie ty nadajesz homoseksualizmowi trend na swiecie

O matko co Ty znowu pitolisz!? Jakie trendy znowu? Specjalista od homoseksualizmu sie znalazł....Trendy to se mogą być w modzie, np w to lato trendy i jazzy będzie kolor zielony w ubraniach (gorąco polecam!) :)

gabriel napisał(a):
Dla mnie kompletnym idiotyzmem jest ..ale to kompletnym pozwalac na sex legalny w wieku ponizej 18 roku zycia ....

I kto tu jest konserwatywny :P
O matko, ale z tą granicą od 18 roku życia to mnie zaskoczyłeś.... Ale chyba sam nie wierzysz w to, że sie znajdzie wiecej jak 1% 18-latków, którzy jeszce tego nie robili :P No i wszyscy pedofile, tak? ;)

gabriel napisał(a):
a dawac prawa obywatelskie wlasnie w 18 roku zycia

O matko! Jak ty wszystko gmatwasz i mieszasz i sie plączesz!
Ty jesteś nawiedzony! ;-)
Co mają prawa obywatelskie wspólnego z seksem? Gdzie jest napisane, żę doeprio z chwilą ukończenia 18 roku życia można sieseksić? No gdzie? Chyb tylko w Twojej głowie!

gabriel napisał(a):
To ja sie pytam jaka jest odpowiedzialnosc 12 - 16 latka za ewentualne nowo narodzone dziecko jesli sam nie ma pelni praw obywatelskich ???

A to co innego, to niech sie zabezpieczają i niech sie mamusie i tatusiwoie nie oburzają na lekcje seksu już od najmłodszych lat, a wtedy bedzie wieskza świadomość nastolatków co do zabepzieczania się. Nie na tym polega sztuka, żeby zabronić młodzerzy uprawiania seksu (bo ot niewykonalne), ale na tym aby robili to swiaodmoie i z odpowiedzialnoscią.

gabriel napisał(a):
Papierosow czy alkoholu nie sprzeda sie w wieku ponizej 18 lat i za to mozna pojsc do wiezeinia...ale sex 12 latki legalnie prosze bardzo ....kur @#@#$ jego mac !

No tak, bo seks nie skraca życia ani nie powoduje rozwoju chorób, a wręcz przeciwnie wpłwa bardzo korzystnie na zdrowie :) Kwestia bardzo umowną jest od jakeigo wieku mozan sie seksić, rózne kraje mają rózne regulacje, a Ty rozumiem byś chciał, żeby wszystkei kraje miały tkaie regulacje jakie Tobie sie podobają? ;)

gabriel napisał(a):
TO JEST CHORE !!!!

To jest typowa reakcja kogoś, kto się oburza na specjalistów na wiedzę, na naukę, na psychologów, na seksualogów itd. To jest typowa reakcja laika, któremu sie jego ład moralny natychmiast burzy w chwili uzyskania fachowej wiedzy. Typowa reakcja szokowa :)

pozdrawiam,
michał

Cz cze 01, 2006 14:16
Cytuj:
Są oczywiscie geje któzy gustują w młodszych, np 15-16 latkach

Ja gdybym byl ojcem tego dziecka, i nie wazne czy to dziecko chcialo czy nie ..takiemu homo czy hetero za ten sex z moim dzieckiem........ to bylby jego ostatni seks w zyciu takiego pedofila !!

On niebyłby pedofilem. Pedofilia w Polsce sie zaczyna za seks z człwoeikiem poniżej 15 lat :P

I co byś zrobił? Złamałbyś prawo, stął sie przestępcą? No to byś koleś polazł siedzieć! Proste, nie? :)

pozdrawiam,
michał

Cz cze 01, 2006 14:21

Za legalizacja...mysle ze tak,choc jak sie teraz postawie w sytuacji jakiegokolwiek rodzica...to chyba ubywa mi tej pewnosci...ale jednak kazdy ma swoje zycie i rodzice nie moga nami kierowac caly czas,zwlaszcza jezeli ta para sie naprawde kocha:)...natomiast jestem zupelnie i stanowczo przeciwna adopcji dzieci przez homoseksualistow,nie wyobrazam sobie zeby dziecko mialo 2 matki lub 2 ojcow...mysle ze to poprostu nielojalne wobec dziecka...rozumiem ze kazdy ma prawo do szczescia...ale nie mozna myslec tylko o sobie...takze adoptowaniu przez nich dzieci stanowaczo nie!!:/

Cz cze 01, 2006 14:22
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 2487 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115 ... 166  Następna strona