|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 7 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Agatka
|
 bez sensu
Sprzeciwiam się kategorycznie wycinaniu moich postów w różnych dyskusjach. Pozostawia się posty obsceniczne i obrzydliwe i nie pojmuję dlaczego? Niektóre wynurzenia niektórych osób nijak nie przystają do chrześcijańskiego(?) forum. Wyrażam swoje rozczarowanie cichą zgodą administratora w kapturze na homoseksualizm i męski szowinizm. Widzę, że jedyny zdrowy głos brata w wierze, godunowa - jest rozmywany a jego osoba obśmiewana. Wstyd mi za to forum, jestem zdegustowana.
Każda krytyka zła w Kościele jest niweczona. Ale nie dziwię się, skoro badania wykazują wyraźnie zwiększony procent homoseksualistów wśród księzy.
Jakież to obrzydliwe 
_________________ słowa są dla mnie ważne, jestem w połowie drogi:)))
|
N cze 04, 2006 11:30 |
|
|
|
 |
elka
|
Cytuj: Każda krytyka zła w Kościele jest niweczona. Ale nie dziwię się, skoro badania wykazują wyraźnie zwiększony procent homoseksualistów wśród księzy.
oczywiscie, agatka, te powyzsze twoje slowa nie mają nic wspolnego z obrzydliwym uogolnianiem i sianiem zła... to sama czysta prawda, tak?
to moze podasz te badania...
zawsze mnie zastanawialo, czemu ludzie protestując przeciwko czemuś atakują w tak podły sposob innych ludzi, którzy nijak nie mogą sie bronic 
_________________ Staraj się o pokój serca, nie przejmując się niczym na świecie, wiedząc, że to wszystko przemija.[św. Jan od Krzyża]
|
N cze 04, 2006 11:51 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Agatko, no to pokazalas klase. Wybilas sie w tym momencie ponad mase zlych ludzi. Po prostu wypowiedz godna ....
No wlasnie, kogo?
Chrzescijanina na pewno nie. To apropo chrzescijanskiego forum.
Crosis
|
N cze 04, 2006 11:52 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Jakoś moje posty też są wycinane (choćby ostatnio w dizale "uwagi do moderacji..." została wycieta moje odpowiedź na post akacji przez Jotkę, która umotywowała swoją decyzję tym, żę to nie temat na takie dyskusji (jak pomiędzy mną a akacją), tyle tylko, że post akacji (jej odpowiedź na mojego posta) zostawiła nieruszoną  I oczywiście mam gdzieś takie niesprawiedliwe posunięcia moderacji i się głęboko nie zgadzam np z Jotką niemal w 100% spraw i niemal każdą jej decyzję na forum jako mederatorki uważam za głupią, złą i nie adekwatną (ale nie wszystkie), ale co mogę zrobić? Była już tu kiedyś dyskusja na temat tego forum, i Jotka wyraźnie powiedziała, że na tym forum nie ma demokracji, a moderator może mieć głęboko gdzieć wolę forumowiczów, nawet jeśli taką wolę reprezentuje większość użytkowników. Wyraźnie takie stnaowisko zaprezentowała Jotka, więc co można zrobić? Można tylko liczyć, że a nóż widelec Jotka akurat postąpi tak jak tego byśmy chcieli, lub też nie i będzie miałą gdzieś wole większości. Takie tu panują zasady i ja się temu podporządkowywuję. Co z tego, że moderacja jednym kliknięciem myszki skasuje posta pisanego np przez pół godziny, to się nie liczy
Zatem moje milczenie na działanie moderacji nie jest "milczącą zgodą i aprobatą", bo wręcz przecxiwnie to forum uważam działa bardzo nieprawidłowo, a przede weszystkim "ustrój" jest fatalny, gdzie mamy jedną osobę "trzymającą władzę" i robiącą co jej sie zywnie podoba, wcale nie muszącą się zgadzać z wolą większości. Więc jest jak jest, jest to patologiczna sytuacja, ale ja siedzę cicho, bo mi na dobru tego forum nie zależy i dla mnie może się tu dziać co sie tylko chce i każda decyzja szanownej moderacji będzie "wspaniała"
pozdrawiam,
michał
|
N cze 04, 2006 12:33 |
|
 |
jo_tka
|
Cytuj: Sprzeciwiam się kategorycznie wycinaniu moich postów w różnych dyskusjach. Cytuj: i się głęboko nie zgadzam np z Jotką niemal w 100% spraw i niemal każdą jej decyzję na forum jako mederatorki uważam za głupią, złą i nie adekwatną (ale nie wszystkie), ale co mogę zrobić?
Przyjmuję do wiadomości.
_________________ Aby we wszystkim był Bóg uwielbiony
|
N cze 04, 2006 14:01 |
|
|
|
 |
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
Krótciukto z mojej strony - cięcie, tak ale jeśli jest to konieczne (a nie poprostu można tak zrobić, choć nie trzeba).
Z jednym oczywistym wręcz, zastrzeżeniem - TYLKO NA BIEŻĄCO. A nie, gdy po wycinanym poście jest już xx następnych.
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
N cze 04, 2006 16:09 |
|
 |
jo_tka
|
Agatko - Twój post został usunięty, ponieważ:
- to nie jest temat do dyskusji o moralnej kondycji duchowieństwa
- zawierał supozycje zatrącające o pomówienia.
I ponieważ to nie jest temat do dyskusji, tylko przedstawienie stanowisk, zostaje zamknięty.
_________________ Aby we wszystkim był Bóg uwielbiony
|
N cze 04, 2006 18:33 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 7 ] |
|
|