|
|
|
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
|
Leniobec
|
Fajny temat. Rozwijajcie go 
_________________ Najbliższa sercu, Miłość Boża.
|
| Śr maja 10, 2006 7:27 |
|
|
|
 |
|
rozalka
Moderator
|
Incognito napisał(a): Możesz kogoś pokochać w ten sposób, a ta osoba nie pokocha Cię nigdy. Niemniej owocem będzie Twój wewnętrzny rozwój duchowy, a więc warto 
Owocem miłości ma być wewnetrzny rozwój duchowy? A co to takiego?
_________________ Co dalej za zakrętem jest? Kamieni mnóstwo Pod kamieniami leży szkło Szło by się długo Gdyby nie to szkło, to by się szło... ♪
|
| Śr maja 10, 2006 9:01 |
|
 |
|
Incognito
|
Rozwinięcie cnót i empatii.
_________________ Opuściłem forum wiara.pl i mój profil czeka na usunięcie.
Pożegnanie jest tutaj
|
| Śr maja 10, 2006 16:03 |
|
|
|
 |
|
Ewelinka23
|
w temacie rozpoczynającym temat bylo, ze chlopak po 2 tyg znajomosci zaprosił ja w góry. Dziwne, ze się zgodziła, moze dlatego, ze ja nie wierzę w milość od pierwszego wejrzenia, nigdy bym tak nie zrobiła. Chłopakowi pewnie chodzilo tylko o seks.Do miłości dochodzi się powoli, ja na początku w moim Krzysiu widziałam tylko wady, wszystko w nim przeszkadzało, jednak nie odrzucałam go tak szybko. Cieszę się teraz z tego powodu, bo kocham go przeogromnie, życie bym za niego oddało, tylko jego szczęście się dla mnie liczy. Dla niego tez tylko ja, moje szczęście się liczą.
|
| Śr maja 10, 2006 16:22 |
|
 |
|
staruszek
|
 Źródło miłości
Przez wiele lat uczyłem sie kochać /miłować/ doszedłem do wniosku, że miłość to służba. Kiedy robię coś dla drugiej osoby bezinteresownie, kiedy poświęcam jej swój czas nieoczekując nic w zamian. Najlepiej jak mogę. To jest to. Także być razem w górach. Podziwiać. Daję swój czas. Słuzę, nie wykorzystuję.
|
| Wt cze 06, 2006 20:14 |
|
|
|
|
|