Autor |
Wiadomość |
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
Smutna prawda  Ale prawda.
Nie twierdzę, że Saxon zna wszystkich modów osobiście - może nie zna. Ale nie uwierzę w to, że np. nie zna Jo_tki - a oddał jej pod opiekę forum.
Oni na pewno się znają, nie tylko ta dwójka. I wiadomo wtedy, że inaczej traktuje się osoby znane w realu, niż pozostałych.
Szczególnie, gdy ci pozostali mają pretensje (często słuszne) wobec moderatorów-znajomych...
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
Cz cze 22, 2006 15:52 |
|
|
|
 |
Stanisław Adam
|
ToMu napisał(a): Smutna prawda  Ale prawda. Nie twierdzę, że Saxon zna wszystkich modów osobiście - może nie zna. Ale nie uwierzę w to, że np. nie zna Jo_tki - a oddał jej pod opiekę forum. Oni na pewno się znają, nie tylko ta dwójka. I wiadomo wtedy, że inaczej traktuje się osoby znane w realu, niż pozostałych. Szczególnie, gdy ci pozostali mają pretensje (często słuszne) wobec moderatorów-znajomych...
Czyli - sitwa w sitwie.
I jak tu nie wierzyć w spiskową teorię forów ? Niesposób !
Cz cze 22, 2006 17:58 |
|
 |
akacja
|
jo_tka napisał(a): Akacjo - forum istnieje ponad 3 lata . Wystarczy popatrzeć, od kiedy którzy moderatorzy są na forum  Coś w tym jednak jest bo jeśli dobrze wyliczałam 8 moderatorów jest od początku istnienia forum, data zalogowania 14,05.2003. (niektórzy z nich parę dni później). Kolejnych 7 moderatorów zostało w tajemniczy sposób włączonych później. HAUNEBU III napisał(a): Na forum chrześcijańskim liczą się znajomości ? To niemożliwe. akacjo,co Cię skłania aż do takiej opinii ? Proszę o odpowiedź.Dziękuję. Żadna smutna prawda. Poprostu prawdopodobnie spotkali i poznali się na czacie i wpadli na genialny pomysł by założyć forum, gdy rozmawiali z sobą ich celem było żywe uczestniczenie w tworzeniu portalu i to ich połączyło, i tak stali się zżytym zespołem. Z osobami które zostały włączone później moze było podobnie i w ten sposób się razem zgrali. [/quote]
|
Cz cze 22, 2006 18:18 |
|
|
|
 |
angua
|
Ja wiem, że to jeden wielki moderatorski spisek... Naszym celem jest zaproszenie na forum jak największej ilości znajomych tylko po to, żeby po jakimś czasie zrobić z nich moderatorów
Uroczyście oświadczam, że przed zostaniem moderatorem nie znałam nikogo z forum - tak spośród użytkowników, jak i moderatorów. Ani redakcji Wiary, Gościa, czy kogo tam sobie chcecie... Co więcej - na czat nie wchodzę
Jeszcze raz polecam post Mrówki 
_________________ Czuwaj i módl się bezustannie, a czyń to dla Boga, dla ludzi i dla samego siebie. Nie ma piękniejszego zadania, które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia, niż kontemplacja. P. M. Delfieux
|
Cz cze 22, 2006 18:26 |
|
 |
saxon
|
a ja się tam niczego nie wypieram, a nawet wręcz przeciwnie 
|
Cz cze 22, 2006 18:49 |
|
|
|
 |
rozalka
Moderator
|
Hmm... a jak to było ze mną?  Myślę, że mogę to powiedzieć, nie zdradzając szczegółów oczywiście
saxon wyłapał mnie z tłumu. To chyba przez te nasze czatowe, bardzo ambitne rozmowy  :P Tak, to na pewno przez to
Po czym obejrzał mnie na żywo i doszedł do wniosku, że się nadaję i to do działu Liturgia!
Fajnie, nie?
I siedzę tu sobie już ponad 2 lata (nie mówię, że to długo, bo niektórzy siedzą dłużej  ) i jest fajnie, raz mniej, raz bardziej. Były momenty, że chciałam zrezygnować z moderowania, ale Pan Bóg tak to wszystko poukładał, że jestem  I chyba jeszcze trochę pobędę
No to się pozwierzałam

_________________ Co dalej za zakrętem jest? Kamieni mnóstwo Pod kamieniami leży szkło Szło by się długo Gdyby nie to szkło, to by się szło... ♪
|
Cz cze 22, 2006 19:25 |
|
 |
Mieszek
|
Stanisław Adam Cytuj: I jak tu nie wierzyć w spiskową teorię forów ? Niesposób !
i w dodatku saxon niczego się nie wyparł...
a może my tu robimy za podkład muzyczny a o tym nic nie wiemy 
_________________ Niech żyje cywilizacja łacińska !!!
więc śpiewaj duszo ma... BÓG JEST MIŁOŚCIĄ...
|
Cz cze 22, 2006 23:06 |
|
|
|