Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest So sie 23, 2025 19:02

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 78 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
 Siłownia 
Autor Wiadomość
A może tak potrenujmy karate w stylu Chuck Norris.A siłownia też dobra.

Śr lip 05, 2006 9:06
Przydałby się temat "stadion",ale pewnie wtedy uznanoby to za spam.

Śr lip 05, 2006 9:08

1) Panowie z siłowni sa paskudni. Za to panowie/panie z pływalni są mniamusi Mruga 2

dawno wiekszej bzdury nie czytałem. Jak się ma komplekty to trzeba atakowac??
Niechce się o własne ciało zabdac to trzeba udubić tych co mają dyscypline i 5 razy w tygodniu morduja sie po 1,5h na pakiernii?? Ot to filozofia!

Śr lip 05, 2006 9:35
Zobacz profil WWW

Cytuj:
1) Panowie z siłowni sa paskudni. Za to panowie/panie z pływalni są mniamusi
dawno wiekszej bzdury nie czytałem.

Mało czytasz w takim razie ;)
marcin_jarzębski napisał(a):
Jak się ma komplekty to trzeba atakowac??Niechce się o własne ciało zabdac to trzeba udubić tych co mają dyscypline i 5 razy w tygodniu morduja sie po 1,5h na pakiernii?? Ot to filozofia!

Nikt tu nikogo nie atakuje... Po prostu na pływalni nie da się wyprodukować "łysego pakera bez karku" ;) Łyse miśki bez karku są obce mojemu poczuciu estetyki :)

Gwałtowność Twojej reakcji sprawiła, że aż sprawdziłem czy coś nie pokręciłem, ale jednak nie. Pytanie brzmiało:
Cytuj:
1.Chciał bym się od was dowiedzieć co sądzicie na temat "ładych" chłopców z siłowni.

Śr lip 05, 2006 10:22

sam trenuje na silowni dobre 9 lat. Caly czas bez koxu i chyba tak juz zostanie. Choc niestety kulturystyka to sport ktory wymaga wyzeczen - regularna odpowiednia dieta - trzeba min. co 4h zjesc posilek bialkowy, praktycznie trzeba odmowic sobie wszelkich uzywek, duzo spac no i regularnie ciezko trenowac.
Oczywiscie wiem ze paker kojarzy sie ludziom z wielkim lysym karkiem ktory jezdzi bmw i wpieprza mase koxow... no coz jak widac z opisu on sportowcem nie jest. Dlatego wszystkie tak "oczywiste" opinie na temat kulturystow sa czesto krzywdzace dla osob ktore w ten sport wkladaja wiele wyzeczen, czasu i pracy. A i tak zostana wrzuceni do jednego wora z w/w ...

Śr lip 05, 2006 12:07

Po prostu na pływalni nie da się wyprodukować "łysego pakera bez karku"

wejdz na moj blog jest tam moje zdjęcie www.fidei_defensor.diary.pl i sprawdz czy jestem łysy...

Co do sterydóq... jak zaczełem trenowac to dla mamy zwykła kreatyna była sterydem, szprycowanie sie jest grzechem, to lamanie rpzykazania "nie morduj" nie ma reguły, szprycowac się może kolarz, pływak czy tenisista nie tylko kulturysta. Stereotyp kulturysty ideioty jest dziwny, nigdzie tyle nie rozmawiałem o sprawach naprawde waznych jak nie na siłowni, ale jak to stereotyp jest dobry dla ldzi szukających gotowych wizji rzeczywistości, niechcacych samemu sobie takowe wypracowac.

Śr lip 05, 2006 18:01
Zobacz profil WWW

Sam zabieram się do pójścia na siłownię od dłuższego czasu...

Mam sporo nadwagi (ze 20 kg pewnie) :( Nie ukrywam - lubię dobrze zjeść (ale bez przesady), czasami wypić jedno, dwa piwka (nie pięć czy dziesięć), no i leniuch nieco jestem. A do tego - siedząca praca, no i zamiłowanie do czytania, co sportem raczej nie jest.

Czy ktoś zna jakieś strony, gdzie przedstawiono i wytłumaczono jakieś proste i dobre ćwiczenia na mięśnie brzucha :?:

Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www

Śr lip 05, 2006 22:05
Zobacz profil WWW

A róbcie i wyglądajcie sobie jak chcecie :)
Ja jestem raczej zwolennikiem aktywnego wypoczynku, siłownia pod to nie podpada :)
Dla osób chcących się "wyszaleć" polecam Krav Magę - naprawdę niesamowita rzecz, chociarz dla mnie było to jednak za ostre...

Cz lip 06, 2006 7:00

wejdz na moj blog jest tam moje zdjęcie www.fidei_defensor.diary.pl i sprawdz czy jestem łysy...

Fakt - faktem jesteś całkiem całkiem ;-)

Cz lip 06, 2006 23:19
Zobacz profil WWW

Nie mam nic przeciwko siłowni jako takiej, ale tzw.PAKERÓW nie lubię, nie podobają mi się, patrzeć na ten kult mięśni nie mogę :mad:

Kocham pływać...ot tak sobie spokojnie, żabką (bobo :cmok1: ;) )

Pt lip 07, 2006 11:59
Zobacz profil YIM
Rozumiem Cię Nutko,zwłaszcza,że kulturyści nabywają mięśni stosując (o zgrozo) sterydy.Ale nie siła mięśni się liczy.

Pt lip 07, 2006 12:33

1-znam kilkudziesiąciu, wszyscy tępi jak buty.

2-kręgle, bilard, piłka nożna, pływanie... ale przede wszystkim nauka, bo sprawność mózgu jest dla mnie ważniejsza niż nowa meta, czy białko w proszku.

A co do Ciebie marcin- powiem tylko, że mi się humor poprawił;]

But you never let me know just what they mean
so oh oh so shame on the night alright
And shame on you

Pt lip 07, 2006 19:13

Fakt - faktem jesteś całkiem całkiem

:oops: dziękuję

Cytuj:
1-znam kilkudziesiąciu, wszyscy tępi jak buty.

nie ma jak kompleksy...ja ciebie nawet rozumiem, wszyscy kogo znam tak samo reagują na moje zaproszenie na siłownie. łatwiej napisać że siłownia jest dla idiotów, tępoli etc, trudniej że siłownia wymaga wielu wyrzeczen, ogromnej wiedzy z dziedziny biologii (od kiedy trenuję rozpoczełem domowe "studia" nad technologią żywienia, nie wiem czy miałbyś coś do powiedzenia w tym temacie z przecietnym kulturystą - ja nim nie jestem trenuję czysto amatorską co nie znaczy byle jak :) )
Cytuj:
kręgle, bilard, piłka nożna, pływanie

bilard tak, fany sposób na spędzenie czasu z kolegami przy piwku "bezalkoholowym" :D
piłka nożna jak najbardziej poprawia kondycję i sprawność ruchową
pływanie oczywiście że tak, poprawia wydolnośc i kształtuje sylwetkę

Cytuj:
A co do Ciebie marcin- powiem tylko, że mi się humor poprawił

ciesze się, pewnie pisząc to miałeś na celu mi dociąć ale nie wnikam w intencję, wazne że humor się poprawił a ja jestem zwolennikiem uśmiechu na ustach...czyli optymizm!

Pt lip 07, 2006 19:48
Zobacz profil WWW

1-nie mam kompleksów, a na siłowni jestem raz w tygodniu, co nie zmienia faktu, że jej wielcy zwolennicy są zazwyczaj ułomni intelektualnie. Wyrzeczenia- może i, tylko nie większe niż np. nauka, więc nie ma co się podniecać, tak samo jak z tymi "domowymi studiami".

Optymistą jestem zawsze, szczególnie przy niektórych obrazkach.

But you never let me know just what they mean
so oh oh so shame on the night alright
And shame on you

Pt lip 07, 2006 20:18

1. Zdjęcie na tak. Dla mnie to ideał męskiego ciała, kto tak wygląda, dla tego respekt za dbanie o siebie i wypracowaną urodę.
Zdjęcie na nie. To zaś uważam za obrzydliwe i obleśne. Zero piękna, jedynie napompowane aż do pokraczności mięcho.
2. Od czasu do czasu rower, prawie codziennie bieganie (na tramwaj - prawie zawsze wychodzę za późno z domu).

Pt lip 07, 2006 22:02
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 78 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona