Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest So sie 23, 2025 22:42

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 78 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
 Siłownia 
Autor Wiadomość

co nie zmienia faktu, że jej wielcy zwolennicy są zazwyczaj ułomni intelektualnie.

nie wiem czy to d0 mnie kierowane ale odpowiem.
Jestem wielkim zwolennikiem siłowni bo po pierwsze rzeźbi nie tylko ciało ale i charakter. Jak się przez dwa miesiące podchodzi do np 110kg przy wadze 62 kg to się wie co mówi...Po drugie siłownia to styl życia.
Co do ułomności intelektualnej...
Studiuje dwa kierunki politologie i historię. Nie lubię sie chwalić ale na politologii średnia jest ponad 4,3 a na historii przekracza 4.65 wieć nie jest najgorzej. Ucze się 5 dni w tygodniu, średnio od 8 rano do 16, po tym jadę około godziny do domu i z domu na siłownię 4 razy w tygodniu po 1,5h, do tego basen, dodatkowe zajęcia jak j. angieslki plus samemu nauka gry na pianinie plus organy. Używając słów "każdy", "wszyscy" popełniasz prosty bład, zapominasz że rzeczywistość to nie tylko czubkek twojego nosa. Moj kolega jest najlepszym studentem na politologii i historii i trenuje także kulturystykę, jest także w Młodzieży Wszechpolskiej.

Dość tych pochwał

Cytuj:
Optymistą jestem zawsze, szczególnie przy niektórych obrazkach.

bardzo proszę, jesli chodzi o wygląd możesz sobie używać, jak to mówią o gustach sie nie dyskutuje

Pt lip 07, 2006 22:14
Zobacz profil WWW

Pierwszej fotki nie zobaczyłem... "Access forbidden"...

Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www

Pt lip 07, 2006 22:16
Zobacz profil WWW

@marcin
A. nie napisał "wszyscy" tylko "wszyscy, których znam".

Pt lip 07, 2006 22:27

A co do Ciebie marcin- powiem tylko, że mi się humor poprawił

CHętnie bym zobaczyła również Twoją fotkę :P Może i mnie się humor poprawi, bo poczucie humoru mam ogromne :P

Pt lip 07, 2006 23:16
Zobacz profil WWW

Meg- może kiedyś zobaczysz, jak mi się zachce zapoznać z imageshack, choć raczej jak mi się zachce znów dorwać sobie jakiś serwer na który mógłbym coś wrzucić. 8) Pewnie Ci się poprawi, ale nie dopasujesz tak pięknie jak ja to robie, kawału dpo wyglądu 8)

Incognito- dzięki, właśnie to chciałem napisać.
Historia-prosty kierunek, jeden z najłatwiejszych jakie istnieją. Politologia podobnie. Ambitne to to nie jest. Zależy jeszcze od uczelni, ale zazwyczaj na każdej jest masa trudniejszych i bardziej wymagających.
A sama siłownia- nie zmienie o niej zdania, bo ćwiczyłem już na kilku i na każdej z nich stali bywalcy są po prostu debilami. No i ciężko o nich powiedzieć hetero w sumie też 8) No ale jak ktoś lubi takie klimaty, to jego zmartwienie.

A na marginesie- bycie w MW to akurat nie pochwała 8) ale to tylko drobny off-top.

But you never let me know just what they mean
so oh oh so shame on the night alright
And shame on you

So lip 08, 2006 10:36

Ok, wrzuciłem to zdjęcie na Imageshack.

:? jestem daleki od oceniania męskiej urody ale ten facet na zdjęciu nie imponuje mi niczym...może kobiety mają inne wzorce urody, tego nie wiem,

moim ideałem jesli chodzi o budowę ciała jest Frank Zane, nota bene polskiego pochodzenia. Oto kilka fotek.

Obrazek
Obrazek
Obrazek

proszę Panie o skomentowanie tych zdjęć, :lol:

p.s. jak widzę takich "pakierów" jak Coleman jest mi niedobrze do to chodzący steryd anaboliczny :(

So lip 08, 2006 10:45
Zobacz profil WWW

Ja sobie pozwole ocenić to zdjęcie u góry, choć kobietą nie jestem- kolo jest za mało przystojny. Co z tego, że ma mięśnie? Bradem Pitt-em, Tomem Cruisem czy Johnny Deepem.

And shame on you

So lip 08, 2006 10:53

Tak miało się kończyć ostatnie zdanie

And shame on you

So lip 08, 2006 10:53

kolo jest za mało przystojny. Co z tego, że ma mięśnie? Bradem Pitt-em, Tomem Cruisem czy Johnny Deepem.

Frank Zane to niedościgniowy wzór proporcji, jego proporcje się niemal identyczne z kanonen urody starożytnej grecji, o tym czy jest przestojny czy nie niech się wypowiedzą Panie ale jesli chodzi o jego budowę ma 10pkt na 10! Nie ma tu żadnej wady, a oto co o Zane jest w wikipedii
Cytuj:
Frank Zane (ur. 28 czerwca 1942 w Kensington w Pensylwanii), amerykański kulturysta.

Potrójny zwycięzca zawodów Mr. Olympia w latach 1977 – 1979. Wielu znawców kulturystyki uznaje Zane'a za niedościgniony ideał kulturysty, w odróżnieniu od współczesnych mistrzów tego sportu Zane nie koncentrował się tylko na budowie większej masy mięśniowej ale raczej na harmonijnej, symetrycznej i estetycznej budowie ciała. W porównaniu ze wszystkimi zdobywcami tytułu Mr. Olympia miał najszczuplejszą talię (zaledwie 70 cm) co znakomicie kontrastowało z jego szerokimi ramionami.

Jest autorem wielu książek i artykułów o tematyce kulturystycznej. Po zakończeniu kariery sportowej wraz ze swoją żoną Christie otworzył siłownię którą prowadzi do tej pory w wieku 60 lat.

So lip 08, 2006 11:08
Zobacz profil WWW

JA nie dziwie sie ludziom ktorzy uwazaja ze paker to glomb bo niestety prawda jest taka ze WIEKSZOSC pakerow to ludzie ktorzy za duzo w glowie nie maja. Co prawda istnieje pewien odsetek "pakerow" ktorzy wbrew powrzechnej opinii maja cos w glowie. Osobiscie znam kilku takich ludzi nie mniej wiekszosc to "pustaki"....

Sam jestem studentem telekomunikacji i elektroniki czyli kierunku dosyc ambitnego ktory poza "pamieciowka" wymaga przede wszystkim analitycznego i logicznego myslenia.

So lip 08, 2006 11:46

wiadome jest od wielu już lat, iż właściwie uformowany katolik zawsze będzie dążył do wzniesienia i ducha, i ciała
najważniejsze jest zachowanie równowagi
tak więc A. jeśli będziesz wznosił ducha pamiętaj, że ktos ci predzej czy później wytka wygląd...
co ja mówię już wytkano ci podejście :P

nienalezy zapominać o tym by w zdrowym ciele byl zdrowy duch jak i oto by przyjemnosci ciała nie przeszkadzały w własciwym formowaniu ducha

[takie jest moje zdanie pomijając to na jakim etapie się znajduję ;) :P]

niektórzy "wielcy" ludzie dlatego, ze nie potrafili w mądrosci się wznieść ponad innych postanowili upokarzać wszystkich i manipulować nimi zaniżając ich inteligencje na wszelki dostępny sposób
przez co zostali by w bardzo szybkim czasie najmądrzejszymi ludźmi
a to za sprawą nie tego, że się rozwinęli intelektualnie ale zaniżyli poziom innych
bo zawsze łatwo jest manipulować itd
do tego by kłamać nie potrzeba wielkiej mądrosci w przeciwieństwie do tego by rozumieć to, iż gada się głupoty i kłamstwa gdy się nie rozumie tego, iż mądrzejsi łatwo rozpoznają kłamstwa
mamy z tym dziś do czynienia...

wiadomo,ze nieużywany narząd marnieje :)
tak samo jak z mięśniami dzieje się również i... z mózgiem

więc śpiewaj duszo ma... BÓG JEST MIŁOŚCIĄ...

So lip 08, 2006 11:51

wiadomo,ze nieużywany narząd marnieje :)
tak samo jak z mięśniami dzieje się również i... z mózgiem

Czysto metaforycznie masz racje ;) czysto biologicznie sie doczepie ;)

MIesnie marnieja z braku treningu ( stymulacja wzrostu ) i braku budulca ( regeneracja )

Mogz a dokladnie szare komorki nie ulegaja regeneracji w przypadku osobnikow doroslych wiec pozostaje efekt "braku treningu". Choc jeszcze z 10 -15 lat i postawana elektroniczne sztuczne mozgi duzoo lepsze od naszych... :(

So lip 08, 2006 11:55

bardziej myślałem o "nieużywanych rzeczach"
jesli się nie praktykuje czegoś to to marnieje
i własnie jesli się nie uczy człowiek przez cały czas to z upływem czasu będzie coraz głupszy
nawet jesli dostawał same 6-tki w szkole i został magistrem czy tam kim innym... to w tej chwili może być skończonym głąbem ;)

tak to w zyciu bywa

i powiem, że nawet z przebiegu takiego sprawy jestem zadowolony całkowicie
bo to daje szanase osobom zahartowanym nawet jesli natura wyposażyła ich w dość kiepskie narzędzie i dość nieprzychylnie szwankujące...
tak moi drodzy czasem ten z wariatkowa jest zasobniejszy w wiedze od tych "normalnych"
oczywiście w wiedze nie w jej umiejętnosć wykorzystania... ;)

więc śpiewaj duszo ma... BÓG JEST MIŁOŚCIĄ...

So lip 08, 2006 12:37
Post Re: Siłownia
kola napisał(a):
Cześć koledzy/koleżanki

1.Chciał bym się od was dowiedzieć co sądzicie na temat "ładych" chłopców z siłowni.
Temat bez sensu (tak wiem), ale ogromnie mnie to ciekawi.

2.Jaki sport uprawiasz??

1. Nic
2. Szachy

So lip 08, 2006 12:44

[...] - fragment przeniesiony do wątku o studiach,
angua

Cytuj:
prawda jest taka ze WIEKSZOSC pakerow to ludzie ktorzy za duzo w glowie nie maja.

to jest jakas fobia, gdybym zamienił słowo pakier na gej czy żyd byłbym posądzony albo o homofobie albo o antysemityzm, jakieś statystyki są przeprowadzane. Równie dobrze moge powiedzieć ze zawodnicy piłki noznej to idioci...równie prawdziwe zdanie co wyzej cytowane.

Cytuj:
o prawda istnieje pewien odsetek "pakerow" ktorzy wbrew powrzechnej opinii maja cos w glowie.

skąd bierzesz te informację? Zgaduje że z sufitu bo bredzisz jak najęty.
Np: na moim roku na politologii na siłownię chodzi ze mną 8 osób na 50 czyli jak dobrze licze 16%,

So lip 08, 2006 13:19
Zobacz profil WWW
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 78 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona