Autor |
Wiadomość |
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
Przeglądam wszystkie.
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
Pn lip 03, 2006 19:20 |
|
|
|
 |
angua
|
Dalej nie rozumiem. Co przeglądasz?
Może napisz, czemu sposób z wylogowaniem Ci nie odpowiada.
Na razie rozumiem tak - wszystkie pomarańczowe posty czytasz, ale zostają Ci na liście - już jako białe. A chciałbyś mieć czystą listę. W takim razie wylogowanie zadziała. Ale podejrzewam, że może Ci chodzić o coś całkiem innego...
_________________ Czuwaj i módl się bezustannie, a czyń to dla Boga, dla ludzi i dla samego siebie. Nie ma piękniejszego zadania, które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia, niż kontemplacja. P. M. Delfieux
|
Pn lip 03, 2006 19:34 |
|
 |
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
Chyba chodzi mi o to, co opisywałaś.
Czyli tylko wylogowywanie 
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
Pn lip 03, 2006 19:46 |
|
|
|
 |
angua
|
Jeśli chcesz, żeby Ci zupełnie znikły z listy [a nie tylko zmieniły kolor z pomarańczowego na biały] - to wylogowanie i tyle. Jeśli zaś wystarcza Ci zmiana koloru [ale chyba nie, skoro i tak czytasz każdy temat], to link o którym pisał Crosis.
_________________ Czuwaj i módl się bezustannie, a czyń to dla Boga, dla ludzi i dla samego siebie. Nie ma piękniejszego zadania, które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia, niż kontemplacja. P. M. Delfieux
|
Pn lip 03, 2006 19:50 |
|
 |
Mieszek
|
jesli dostatecznie szybko zaloguje się na forum linki z tematów od ostatniej wizyty nie znikaja
i wolę by tak było nadal
nic z tym nie kombinujcie
ja się przyzwyczaiłem
czasem po prostu walnie mi Firefox albo cus innego się zdarzy i niestety nie wiem co kto nowego napisał
nawet wolałbym by linki te wcale nie znikały dopóki się ich samemu nie skasuje
ale nie narzekam w tej materii
może być jak jest
ciekawa powyżej odbyła się... dyskusja
po czasie zeszło na argumenty "Mieszek to i tamto"
doprawdy ciekawe 
_________________ Niech żyje cywilizacja łacińska !!!
więc śpiewaj duszo ma... BÓG JEST MIŁOŚCIĄ...
|
Pn lip 03, 2006 22:28 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Dzień dobry szanownej moderacji 
Pragne zwrócic uwage na nieprzystojne zachowanie jednego z moderatorów. Najprawdopodobniej jest nim osoba o nicku "zielona_mrówka".
Dwa razy usuneła dzisiaj mój post z działu ogłoszeń nie podając jakichkolwiek powodów. Słyszałem, ze tutaj moderatorzy maja bezwzgledne prawa i nie musza sie przed nikim z niczego tłumaczyc. Jednak kultura osobista która powinno sie nabyc juz w domu skłania do tego by objasnic karconej osobie za co kare dostaje. Najwidoczniej jednak moderatorzy katolickiego Forum nigdy nie nabyli kultury osobistej, a tutaj jeszcze sa utwierdzani w wyzszości swojego chamstwa. Dlatego serdecznie gratuluje osobom odpowiedzialnym za ten "kramik", ze dobieraja sobie takich współpracowników. Ciekawe skad ich bierzecie 
Sława moderatorów tego Forum zaszła juz daleko, a ja jako osoba wyklinana z urzędu postaram sie ja poszerzyc o dalsze horyzonty 
|
Wt lip 18, 2006 13:45 |
|
 |
zielona_mrowka
|
Twoje posty zostały usunięte za brak merytoryczności - czyli to jest dokładnie taki sam powód jak przy usuwanie każdego Twojego poprzedniego postu - i o tym byłeś już wielokrotnie informowany, łącznie z tym, że kolejne informacje nie będą do Ciebie już wysyłane.
_________________ Nie nam, Panie, nie nam, lecz Twemu imieniu daj chwałę za łaskę i wierność Twoją...
Użytkownik rzadko obecny na forum.
|
Wt lip 18, 2006 13:52 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
:D Z powodu kolejnego ciecia jestem zmuszony wstawic sprostowanie
Moje posty zostały usuniety, gdyz moderator zielona_mrówka nie zna znaczenia słowa "merytoryczność".
Czy mógłby sie tutaj wypowiedziec ktos madrzejszy i starszy stopniem od moderatora zielona_mrówka ? Czy moze jak to mi opowiadano, na tym Forum władze ma ja osoby zupełnie przypadkowe i nieprzygotowane do tego by ja sprawowac?
|
Wt lip 18, 2006 15:51 |
|
 |
filippiarz
|
Mrówka!
Opanuj się troszeczkę z tym wycinaniem!
Takie ostre cięcie naprawdę nie służy dyskusjom...
Wcześniej ginęły tylko autentyczne prowokacje, a teraz za sarkazm można stracić posta :/
I nie mówię o mnie, mi nie znikają - mówię ogólnie o całym forum...
_________________ "Diabolus enim et alii daemones a Deo quidem natura creati sunt boni, sed ipsi per se facti sunt mali"
 "Inter faeces et urinam nascimur".
|
Wt lip 18, 2006 17:19 |
|
 |
rozalka
Moderator
|
Dzabba,
Głupotą jest wyrobienie sobie własnego zdania na jakiś temat na podstawie tylko tego, co mówią inni ludzie, zwłaszcza jacyś tam informatorzy
Wchodzisz tu z gotowymi uprzedzeniami z miejsca atakując moderację. Czy to jest normalne? Nudzi Ci się w pracy, w domu? Na takie zachowanie szkoda komentarza.
_________________ Co dalej za zakrętem jest? Kamieni mnóstwo Pod kamieniami leży szkło Szło by się długo Gdyby nie to szkło, to by się szło... ♪
|
Wt lip 18, 2006 17:21 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Wyjasnijmy więc sprawę jak przystało na ludzi cywilizowanych, bez używania nożyc (czytaj: Miecza ognistego).
Oto link do kontrowersyjnego tematu
viewtopic.php?t=8531
Przewina moja było chyba tylko to, ze nie wdawałem sie w dyskusje na temat własciwosci homoseksualizmu i jego tepienia w sposób brutalny. Ja tylko zauważyłem dlaczego nikt nie ma odwagi protestowac przeciwko ludobójstwu jakiego dpuszczają się Zydzi na niewinnych libańskich cywilach.
Czego jednak mogłem sie spodziewac widząc, ze temat o pomocy dla libanu został zablokowany, a w watku o protestach przed Irańska ambasada dyskusja skierowuje sie na jakże "apetyczny" temat homoseksualizmu.
Pani moderator zielona_mrowka w swojej moderatorkiej madrosci stwierdziła ze mój post nalezy wyciąć, a dopiero po ogolnej interwencji wyjasnić ze powodem tego był brak merytoryczności.
Wobec ogromu merytoryczności dalszej dyskusji w wymienionym wyzej watku czuje sie zszokowany działaniami moderatorskimi, które delikatnie można nazwac mało powaznymi.
Szanowna Pani moderator rozalko (moja ulubienico  ). Pani gdy mnie cięła pisała do mnie na PW. Przyznaje Pani słusznośc, gdyż tamte moje działania były tylko i wyłacznie zabawą, a raczej sonda zapuszczana w celach poznawczych. Obecne moje wejscie jest całkowicie inne, a mimo to dzieki uprzedzeniom moderatorskim zostałem zmuszony do powrotu do działu "Skargi i zażalenia". Nie chce tutaj siedziec i wypłakiwac sie nad moim strasznym losem. Uprzejmie wiec prosze Pania rozalke o wyjasnienie swej młodszej (tak sie domyslam) kolezance by uzywała miecza ognistego rozmyslnie, ale nie bezmyślnie
Moze dzieki współpracy uda sie zmienic tak szkalowane oblicze tego Forum i dojsc do jakiegos porozumienia, które rozbije twardy mur dzielący władzę od maluczkich i czasem czujacych sie jak piate koło u wozu userów.
Serdecznie wszystkich pozdrawiam z Krainy Wietrznych Muminków i Pluszowych Dresów
Dzabba III
P.S.
Osmiele sie dac cos Pani rozalce. Prosze go przyjac w ramach "starej" znajomości

|
Wt lip 18, 2006 18:27 |
|
 |
Spidy
|
Cytuj: Ja tylko zauważyłem dlaczego nikt nie ma odwagi protestowac przeciwko ludobójstwu jakiego dpuszczają się Zydzi na niewinnych libańskich cywilach. W temacie o morderstwach w Iranie to jest wypowiedź nie na temat. Wprowadzasz bałagan takim stwierdzeniem. Temat o ludobójstwie na libańskich cywilach (którego nie kwestionuję) możesz założyć w oddzielnym wątku.
Jako starszy wiekiem moderator... wybacz, też bym Cię wyciął.
Życzę spokoju i owocnych dyskusji.
_________________ Nie smuć się zaraz z nieszczęść na świecie, bo nie znasz dobra zamierzonego w wyrokach Bożych, które one niosą z sobą dla wiecznej radości wybranych. (św. Jan od Krzyża)
|
Wt lip 18, 2006 20:50 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: W temacie o morderstwach w Iranie to jest wypowiedź nie na temat. Wprowadzasz bałagan takim stwierdzeniem.
Przepraszam ze sie kolejny raz wtracam
Jednak chciałbym zapytac czy w tymze temacie rozwijanie watku homoseksualnego nie jest bałaganem?.
Bo widze tutaj, starszy moderatorze usilna próbe tłumaczenia młodszych koleżanek. Co jest faktem ze wszechmiar cnotliwym, ale mimo wszystko niewskazanym w tej sytuacji
Bo nie daje sie dziecku brzytwy 
|
Wt lip 18, 2006 23:21 |
|
 |
Spidy
|
Cytuj: Jednak chciałbym zapytac czy w tymze temacie rozwijanie watku homoseksualnego nie jest bałaganem? "Bohaterami" wspomiananej akcji są homoseksualiści. Padło pytanie o intencję tej pikiety w związku z orientacją seksualną. Homoseksualizm nie wymaga wg autorów dalszej promocji, stąd pytanie i wymiana zdań.
Moderskie narzędzie to nie brzytwa, tylko miotła.  (Wybaczą mi Szanowne Moderatorki, że wyobraziłem je sobie na chwilę w strojach słowiańskich czarownic)
Krew się z powodu porządków nie leje, a może komuś dzięki interwencji nie zagotuje się ona niepotrzebnie.
Zanim wymienisz kolejne "dziecinne" epitety zastanów się, czy dziecinadą nie jest czasem Twoje krytykanctwo. Gdyby Ci zależało bardziej na dyskusji niż na urażonej dumie, założyłbyś nowy wątek o konflikcie izraelsko-libańskim.
Ale widać chodzi o coś innego. Może wmawianie, że moderacja tego forum ma mleko pod nosem?... Jesteśmy pełnoletni, znamy zasady poprawnej polszczyzny, mamy głowy do myślenia i rączki do pisania. Król Salomon zgłupiał na starość, więc... bądź czujny. 
_________________ Nie smuć się zaraz z nieszczęść na świecie, bo nie znasz dobra zamierzonego w wyrokach Bożych, które one niosą z sobą dla wiecznej radości wybranych. (św. Jan od Krzyża)
|
Wt lip 18, 2006 23:49 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Nie bede dalej walczył z moderatorska nawałnica, bo jestem tylko marnym szczatkiem który moze byc zniesiony na fali powszechnego i świetego oburzenia
Skromnie tylko chciałbym zauważyc, ze nie jestem odosobniony w krytyce konkretnego moderatora kryjącego sie pod owadzim nickiem
Tak wiec nie jestem jedyny, a dodatkowym plusem jest to, ze ta druga osoba nie została bezposrednio użadlona przez naszego słynnego moderka, a mimo to zabrała głos i skrytykowała jej poczynania
Ciesze sie jednak ze potraficie byc tacy zwarci, silni i gotowi w obronie "swoich". Jak Czterech Pancernych  "Tygrysa weź na ząb i pal"
Chyle czoła 
|
Wt lip 18, 2006 23:58 |
|
|
|