Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest So sie 09, 2025 10:05

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1868 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 125  Następna strona
 Uwagi do moderacji 
Autor Wiadomość

Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www

Pn lip 03, 2006 19:20
Zobacz profil WWW

Może napisz, czemu sposób z wylogowaniem Ci nie odpowiada.

Na razie rozumiem tak - wszystkie pomarańczowe posty czytasz, ale zostają Ci na liście - już jako białe. A chciałbyś mieć czystą listę. W takim razie wylogowanie zadziała. Ale podejrzewam, że może Ci chodzić o coś całkiem innego...

które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia,
niż kontemplacja.

P. M. Delfieux

Pn lip 03, 2006 19:34

Czyli tylko wylogowywanie :?:

Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www

Pn lip 03, 2006 19:46
Zobacz profil WWW

Jeśli chcesz, żeby Ci zupełnie znikły z listy [a nie tylko zmieniły kolor z pomarańczowego na biały] - to wylogowanie i tyle. Jeśli zaś wystarcza Ci zmiana koloru [ale chyba nie, skoro i tak czytasz każdy temat], to link o którym pisał Crosis.

które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia,
niż kontemplacja.

P. M. Delfieux

Pn lip 03, 2006 19:50

jesli dostatecznie szybko zaloguje się na forum linki z tematów od ostatniej wizyty nie znikaja
i wolę by tak było nadal
nic z tym nie kombinujcie ;)
ja się przyzwyczaiłem

czasem po prostu walnie mi Firefox albo cus innego się zdarzy i niestety nie wiem co kto nowego napisał
nawet wolałbym by linki te wcale nie znikały dopóki się ich samemu nie skasuje
ale nie narzekam w tej materii
może być jak jest :D

ciekawa powyżej odbyła się... dyskusja :roll:
po czasie zeszło na argumenty "Mieszek to i tamto"
doprawdy ciekawe :?

więc śpiewaj duszo ma... BÓG JEST MIŁOŚCIĄ...

Pn lip 03, 2006 22:28

Pragne zwrócic uwage na nieprzystojne zachowanie jednego z moderatorów. Najprawdopodobniej jest nim osoba o nicku "zielona_mrówka".

Dwa razy usuneła dzisiaj mój post z działu ogłoszeń nie podając jakichkolwiek powodów.
Słyszałem, ze tutaj moderatorzy maja bezwzgledne prawa i nie musza sie przed nikim z niczego tłumaczyc. Jednak kultura osobista która powinno sie nabyc juz w domu skłania do tego by objasnic karconej osobie za co kare dostaje.
Najwidoczniej jednak moderatorzy katolickiego Forum nigdy nie nabyli kultury osobistej, a tutaj jeszcze sa utwierdzani w wyzszości swojego chamstwa.
Dlatego serdecznie gratuluje osobom odpowiedzialnym za ten "kramik", ze dobieraja sobie takich współpracowników. Ciekawe skad ich bierzecie :)

Sława moderatorów tego Forum zaszła juz daleko, a ja jako osoba wyklinana z urzędu postaram sie ja poszerzyc o dalsze horyzonty :D

Wt lip 18, 2006 13:45

Twoje posty zostały usunięte za brak merytoryczności - czyli to jest dokładnie taki sam powód jak przy usuwanie każdego Twojego poprzedniego postu - i o tym byłeś już wielokrotnie informowany, łącznie z tym, że kolejne informacje nie będą do Ciebie już wysyłane.

Użytkownik rzadko obecny na forum.

Wt lip 18, 2006 13:52
Z powodu kolejnego ciecia jestem zmuszony wstawic sprostowanie

Moje posty zostały usuniety, gdyz moderator zielona_mrówka nie zna znaczenia słowa "merytoryczność".

Czy mógłby sie tutaj wypowiedziec ktos madrzejszy i starszy stopniem od moderatora zielona_mrówka ?
Czy moze jak to mi opowiadano, na tym Forum władze ma ja osoby zupełnie przypadkowe i nieprzygotowane do tego by ja sprawowac?

Wt lip 18, 2006 15:51

Opanuj się troszeczkę z tym wycinaniem!
Takie ostre cięcie naprawdę nie służy dyskusjom...
Wcześniej ginęły tylko autentyczne prowokacje, a teraz za sarkazm można stracić posta :/

I nie mówię o mnie, mi nie znikają - mówię ogólnie o całym forum...

Wt lip 18, 2006 17:19
Moderator

Głupotą jest wyrobienie sobie własnego zdania na jakiś temat na podstawie tylko tego, co mówią inni ludzie, zwłaszcza jacyś tam informatorzy ;)

Wchodzisz tu z gotowymi uprzedzeniami z miejsca atakując moderację. Czy to jest normalne? Nudzi Ci się w pracy, w domu? Na takie zachowanie szkoda komentarza.

Szło by się długo
Gdyby nie to szkło, to by się szło... ♪

Wt lip 18, 2006 17:21
Wyjasnijmy więc sprawę jak przystało na ludzi cywilizowanych, bez używania nożyc (czytaj: Miecza ognistego).

Oto link do kontrowersyjnego tematu
viewtopic.php?t=8531

Przewina moja było chyba tylko to, ze nie wdawałem sie w dyskusje na temat własciwosci homoseksualizmu i jego tepienia w sposób brutalny. Ja tylko zauważyłem dlaczego nikt nie ma odwagi protestowac przeciwko ludobójstwu jakiego dpuszczają się Zydzi na niewinnych libańskich cywilach.
Czego jednak mogłem sie spodziewac widząc, ze temat o pomocy dla libanu został zablokowany, a w watku o protestach przed Irańska ambasada dyskusja skierowuje sie na jakże "apetyczny" temat homoseksualizmu.

Pani moderator zielona_mrowka w swojej moderatorkiej madrosci stwierdziła ze mój post nalezy wyciąć, a dopiero po ogolnej interwencji wyjasnić ze powodem tego był brak merytoryczności.
Wobec ogromu merytoryczności dalszej dyskusji w wymienionym wyzej watku czuje sie zszokowany działaniami moderatorskimi, które delikatnie można nazwac mało powaznymi.

Szanowna Pani moderator rozalko (moja ulubienico ;) ). Pani gdy mnie cięła pisała do mnie na PW. Przyznaje Pani słusznośc, gdyż tamte moje działania były tylko i wyłacznie zabawą, a raczej sonda zapuszczana w celach poznawczych. Obecne moje wejscie jest całkowicie inne, a mimo to dzieki uprzedzeniom moderatorskim zostałem zmuszony do powrotu do działu "Skargi i zażalenia". Nie chce tutaj siedziec i wypłakiwac sie nad moim strasznym losem. Uprzejmie wiec prosze Pania rozalke o wyjasnienie swej młodszej (tak sie domyslam) kolezance by uzywała miecza ognistego rozmyslnie, ale nie bezmyślnie :D

Moze dzieki współpracy uda sie zmienic tak szkalowane oblicze tego Forum i dojsc do jakiegos porozumienia, które rozbije twardy mur dzielący władzę od maluczkich i czasem czujacych sie jak piate koło u wozu userów.

Serdecznie wszystkich pozdrawiam z Krainy Wietrznych Muminków i Pluszowych Dresów
Dzabba III :D

P.S.
Osmiele sie dac cos Pani rozalce. Prosze go przyjac w ramach "starej" znajomości :D
:bukiet:

Wt lip 18, 2006 18:27

Ja tylko zauważyłem dlaczego nikt nie ma odwagi protestowac przeciwko ludobójstwu jakiego dpuszczają się Zydzi na niewinnych libańskich cywilach.
W temacie o morderstwach w Iranie to jest wypowiedź nie na temat. Wprowadzasz bałagan takim stwierdzeniem. Temat o ludobójstwie na libańskich cywilach (którego nie kwestionuję) możesz założyć w oddzielnym wątku.

Jako starszy wiekiem moderator... wybacz, też bym Cię wyciął. :)

Życzę spokoju i owocnych dyskusji.

Wt lip 18, 2006 20:50
W temacie o morderstwach w Iranie to jest wypowiedź nie na temat. Wprowadzasz bałagan takim stwierdzeniem.

Przepraszam ze sie kolejny raz wtracam :)
Jednak chciałbym zapytac czy w tymze temacie rozwijanie watku homoseksualnego nie jest bałaganem?.
Bo widze tutaj, starszy moderatorze usilna próbe tłumaczenia młodszych koleżanek. Co jest faktem ze wszechmiar cnotliwym, ale mimo wszystko niewskazanym w tej sytuacji :D
Bo nie daje sie dziecku brzytwy :D

Wt lip 18, 2006 23:21

Jednak chciałbym zapytac czy w tymze temacie rozwijanie watku homoseksualnego nie jest bałaganem?
"Bohaterami" wspomiananej akcji są homoseksualiści. Padło pytanie o intencję tej pikiety w związku z orientacją seksualną. Homoseksualizm nie wymaga wg autorów dalszej promocji, stąd pytanie i wymiana zdań.

Moderskie narzędzie to nie brzytwa, tylko miotła. :D (Wybaczą mi Szanowne Moderatorki, że wyobraziłem je sobie na chwilę w strojach słowiańskich czarownic)
Krew się z powodu porządków nie leje, a może komuś dzięki interwencji nie zagotuje się ona niepotrzebnie. :lol:

Zanim wymienisz kolejne "dziecinne" epitety zastanów się, czy dziecinadą nie jest czasem Twoje krytykanctwo. Gdyby Ci zależało bardziej na dyskusji niż na urażonej dumie, założyłbyś nowy wątek o konflikcie izraelsko-libańskim.

Ale widać chodzi o coś innego. Może wmawianie, że moderacja tego forum ma mleko pod nosem?... Jesteśmy pełnoletni, znamy zasady poprawnej polszczyzny, mamy głowy do myślenia i rączki do pisania. Król Salomon zgłupiał na starość, więc... bądź czujny. ;) :D

Wt lip 18, 2006 23:49
Nie bede dalej walczył z moderatorska nawałnica, bo jestem tylko marnym szczatkiem który moze byc zniesiony na fali powszechnego i świetego oburzenia :D

Skromnie tylko chciałbym zauważyc, ze nie jestem odosobniony w krytyce konkretnego moderatora kryjącego sie pod owadzim nickiem :)
Tak wiec nie jestem jedyny, a dodatkowym plusem jest to, ze ta druga osoba nie została bezposrednio użadlona przez naszego słynnego moderka, a mimo to zabrała głos i skrytykowała jej poczynania :)

Ciesze sie jednak ze potraficie byc tacy zwarci, silni i gotowi w obronie "swoich". Jak Czterech Pancernych :D "Tygrysa weź na ząb i pal"
Chyle czoła :D

Wt lip 18, 2006 23:58
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 1868 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 125  Następna strona