Autor |
Wiadomość |
Awa
|
Co prawda nie prosiłam prezbiteriana o przesyłanie mi jakichkolwiek materialow ale czuje sie ubezwłasnowolniona przez moderacje,ktora te materialy mi ocenzurowala czyli wyczysciła. Jestem juz duuuuuuuuuuuuuuuza  i potrafie odroznic co jest dla mnie dobre a co zle i nie potrzebuje zeby ktos za mnie wybieral.
To tylko taka drobna uwaga.
|
Śr lip 26, 2006 12:30 |
|
|
|
 |
jo_tka
|
Awa - zablokowanie konta automatycznie powoduje taki efekt odnośnie do pw. Ja nie wiem, czy, do kogo i jakie pw zostało wysłane, więc nie mogę go cenzurować. Tak samo potraktowane by było pw z gorącymi przeprosinami za poprzednie. Natomiast nie zgadzam się na spamowanie ludziom po skrzynkach treścią dowolną.
Chyba że chodzi ci o pw w którym znajduje się słowo (censored) - to nie jest efekt działania moderatora, tylko automat cenzurujący wulgaryzmy i działający na zasadzie zbitek literowych - tak samo na ogólnym jak i na pw.
_________________ Aby we wszystkim był Bóg uwielbiony
|
Śr lip 26, 2006 15:05 |
|
 |
Awa
|
Ok Jotko teraz rozumiem czemu mi nie chcialo sie wyswietlic.Pytalam,gdyz slabo znam sie na technicznej stronie forum.
|
Śr lip 26, 2006 22:40 |
|
|
|
 |
Awa
|
Zapomnialabym o najwazniejszym :dziekuję z a wyjasnienie jusio sie nie czepiam 
|
Śr lip 26, 2006 22:42 |
|
 |
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
Prezbiterianinowi vel Wielebnemu Amantowi vel Kastratowi gratulujemy  pomysłowości w doborze loginów
I uporu.
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
Cz lip 27, 2006 7:54 |
|
|
|
 |
Pablo
|
wczoraj tzn 25 lipca 
Cz lip 27, 2006 8:07 |
|
 |
Bozon
|
Że też się ludziom chce  Aż strach pomyśleć jak się teraz nazwie 
_________________ bessa wszystkich wessa
|
Cz lip 27, 2006 17:32 |
|
 |
Mieszek
|
Awa Cytuj: Co prawda nie prosiłam prezbiteriana o przesyłanie mi jakichkolwiek materialow ale czuje sie ubezwłasnowolniona przez moderacje,ktora te materialy mi ocenzurowala czyli wyczysciła.Jestem juz duuuuuuuuuuuuuuuza Suszę zęby i potrafie odroznic co jest dla mnie dobre a co zle i nie potrzebuje zeby ktos za mnie wybieral. To tylko taka drobna uwaga.
mimo to, iż użytkownik Awa stwierdziła, ze już się nie bedize was czepiac
to jednak ja się przyczepię
niepodoba mi się ten "błąd" dzięki któremu nie mogę otrzymać wiadomości
jest to korespondencja która raczej powinna dojść
i jeżeli sie nie mylę mam prawo do otrzymania tej wiadomosci
niniejszym więc uprzejmie prosze o to by została mi ona mimo to dostarczona przez któregoś z adminów lub moderów...
z góry dziękuje
co do Wielebnego Amanta to właśie od niego otrzymałem wiadomość którą niestety się nie wyświetla 
_________________ Niech żyje cywilizacja łacińska !!!
więc śpiewaj duszo ma... BÓG JEST MIŁOŚCIĄ...
|
Cz lip 27, 2006 19:18 |
|
 |
Mieszek
|
prosze odblowkowac temat który załżył ToMu
i proszę powiedzieć czemu jest zablokowany?
|
Cz lip 27, 2006 19:23 |
|
 |
ToMu
|
Odblokować. Tak, po prostu.
Żeby zobaczyć, jak ludzie się będą wypowiadali 
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
|
Cz lip 27, 2006 22:29 |
|
 |
Mieszek
|
zastanawiam sie czy wiecie iż "jasny gwint" to jest przekleństwo
a pod taka nazwą widnieje pewien użytkownik
oczywiscie nie jest one tak znane ani nie jest kalibru takiego jak inne wulgaryzmy
jednak jest...
myślałem,że nie wolno posiadać takich nazw w nicku ani w podpisie
a w podpisie także te słowa widnieja co wskazuje właśnie dosadnie dodatkowo intencję w jakiej zostały umieszczone na forum te słowa...
|
N lip 30, 2006 21:41 |
|
 |
ToMu
|
|
Pn lip 31, 2006 8:06 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Czy "ciemny gwint" to tez przeklenstwo?  Teraz niech moderacja uwaza, by ktos sie nie zalogowal jako "kartofel", bo to nie tylko przeklenstwo, ale takze obraza Dwoch Takich Najwazniejszych w IVRP  Radzilbym takze by pomocnicy moderacji kontrolowali wszystkie nicki majace cos wspolnego z drobiem np. "Duck", "kuper", "dziub" etc. etc...
Mieszku badz czujny Z harcerskim pozdrowieniem Czuj Czuj, Czuwaj Dzabba
|
Pn lip 31, 2006 9:01 |
|
 |
saxon
|
"ciemny gwint" przekleństwem nie jest w odróżnieniu od "gwintu lewoskrętnego" - który na dodatek jest niezgodny z naturą
howgh 
|
Pn lip 31, 2006 10:57 |
|
 |
ToMu
|
Czyli login "Kaczor" zostanie w IV RP odebrany jako braza prezydenta 
|
Pn lip 31, 2006 13:19 |
|
|
|