Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Cz sie 07, 2025 19:23

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3503 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176 ... 234  Następna strona
 KONKURS BIBLIJNY 
Autor Wiadomość

No i Halszka mnie uprzedziła :) - Ano są nowe pytania :) - I komu bu się chciało pisać na Forum przy takich temperaturach? :? - a zwłaszcza jak trzeba pracować nad przygotowaniem rekolekcji :)

Co nie oznacza oczywiście całkowitego zaniku pamięci - przynajmniej z mojej strony :D

Pozdrawiam - tym razem nie gorąco - bo nie wypada w takich okolicznościach, lecz raczej chłodno i orzeźwiająco ;) :D

N lip 30, 2006 19:19

Post Re: KONKURS BIBLIJNY
Monika75 napisał(a):
Pytanie "techniczne": czy jak ktoś użyje innej czcionki to dostanie zero punktów?
Bo ja.........nie lubię, nie cierpię, nie znoszę czcionki Times New Roman i migdy jej nie używam :)

Mam prawie taki sam problem. Nie cierpię, nie używam i nawet nie mam zainstalowanego Worda. Czy jak użyję OpenOffice to będę miał 0 punktów ;)

Pozdrawiam Padre :) szczególne pozdrowienia od mojej mamy ;)

N lip 30, 2006 21:48

No bez przesady :) - ale jakoś pewną "objętość" trzeba było w miarę precyzyjnie wyrazić :)

I pozdrawiam również - mamę szczególnie ;) :)

N lip 30, 2006 21:51

No ladnie, nowe pytania juz wisza, a ja jeszcze w lesie ze starymi. Chyba za malo czasu bylo na ten etap :lol: :P:P Co to bedzie? :D

N lip 30, 2006 22:13

Pedziwiaterku nic się nie martw, ja jestem w podobnej styuacji. :D
A bedzie co ma być. :D To się jeszcze zobaczy.

Pn lip 31, 2006 16:41

Co to bedzie, to niech nasz Adam odpowie, ale ten z Zaosia kolo Nowogrodka :P:P, a co jest, to ja juz widze a raczej czuje :okulary: :D Termometry dochodza do 50 stopni, a jutro ma byc jeszcze gorzej. Najgorsze jest nasycenie powietrza para wodna, tymczasem klimatyzacja staje sie bezuzyteczna, bo instalacja elektryczna nie wytrzymuje obciazenia i jak tu pisac wypracowanie ?? ufff, jak goraco :D

Pn lip 31, 2006 19:09

O tak pedziwiaterku doskonale Cię rozumiem. Upały dają się we znaki.
:okulary:

Pn lip 31, 2006 19:28

Ja tak jak Pędziwiatr "w lesie" z pytaniami a godzina zero tuż,tuż :( Nie mogę znaleźć miłości między kobietą i mężczyzną,a orkiestra i muzyk też są niewiadomą. :okulary: :okulary:
Pozdrawiam serdecznie

Wt sie 01, 2006 15:13

Nasze spotkanie w Biechowie coraz bliżej. Zatem małe ogłoszenie.
Jadę tam samochodem i mam trzy miejsca wolne. Przewidywana trasa: Rybnik, Gliwice, Tarnowskie Góry, Lubliniec, Kluczbork, Ostrów Wlkp. Jeśli ktoś nie ma transportu to proszę o kontakt na privie

Śr sie 02, 2006 11:35

Na wysłanie odpowiedzi mamy jeszcze 8,5h (słownie osiem i pół godziny) :D

Śr sie 02, 2006 14:39

Witam wszystkich, po dość dużej przerwie. Niestety wyładowania atmosferyczne są czasami niebezpieczne i w taki własnie sposób straciłem internet na dłuzszy okres czasu. Na szczęście dziś wszystko juz gra i najwyzszy czas wysłać odpowiedzi.

Choć widze ze nie tylko ja mam problemy z pytaniami. Nie mogę znaleźć tak jak inni miłości między kobietą i mężczyzną, a orkiestra i muzyk też są dla mnie wielką niewiadomą. Niby coś tam starałem sie znaleść ale czy dobrze to się okaze jak będą wyniki. Macie jakieś pomysły gdzie szukać tych trzech niewiadomych pytań?? Poszukującym jeszcze odpowiedzi życze owocnego szukania. Może do wieczora i mnie jeszcze coś oświeci lub ktoś :)

Pozdrawiam serdecznie

Śr sie 02, 2006 17:43

Tomcio, ja mam pomysł: szukaj w Piśmie Świętym. Zacznij od Księgi Rodzaju, a może będą gdzie indziej. Jeśli nawet teraz pytasz "gdzie szukać", to ja czegoś nie rozumiem. Gdyby trzeba było przewertować jakieś inne książki albo furę stronek w internecie... Bardzo Cię przepraszam, to nic osobistego, ale czy nie za często wysyłasz SOS? W końcu to konkurs a nie sesja egzaminacyjna. Jak czegoś nie wiesz, to trudno, nie Ty jeden. Wszystkiego nie wie nikt. Miłego szukania i większej samodzielności!

Śr sie 02, 2006 18:37

To fakt ze to konkurs biblijny, i dobrze wiem ze trzeba szukać odpowiedzi w Piśmie Świętym. Na dodatek także wiem ze większość odpowiedzi znajduje się w tym etapie w Księdzie Rodzaju, gdyż przeczytałem ją na początku lipca. Odpowiedzi juz i tak wysłałem, a pisze na forum z takimi ia nie innymi rzeczami gdyż chcę sie także podzielić z czym i ja mam problem. A tak na marginesie, nigdy nie proszę o gotowe odpowiedzi zeby ktoś mi podał, lecz jak już to prosze o podpowiedz lub wskazówkę. Jestem tego świadomy ze konkurs to indywidualna rzecz i indywidualna praca. :) Ale w zespole siła :)

Dziękuje ci za Twój post i pomysł gdzie szukac odpowiedzi :)

Śr sie 02, 2006 19:08

Ale w zespole siła :)

A punktami podzielisz się z zespołem? Gorzej, jak będziesz musiał dzielić się długopisem :(

Śr sie 02, 2006 19:48

Co to za kłótnie?? :klotnia:

Śr sie 02, 2006 20:36
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 3503 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176 ... 234  Następna strona