Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pn wrz 01, 2025 6:47

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 50 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4
 Protest przeciwko dzialalnosci agi-agness. 
Autor Wiadomość

Cytuj:
Kiedy raz na pewnym forum stanąłem na drodze któremuś z jej protestów zaczęła mnie straszyć kolegą, który "będzie bardzo niezadowolony".
To na pewno jakis ogolony na lyso wszchpolak, w skorzanej kurtce z logo pewnej rozglosni i kijem bejsbolowym w reku. Oczywiscie nie sam, oni sami nie wytepuja. :D

Albo jakiś LEWAK - PRZEBIERANIEC.
Czegoż to nie trza robić, aby udowodnić jacy wredni są ci narodowcy.
Każdy wie, że to faszyści, szowiniści, homofobi i antysemici.
A wszystko przez tych CZARNYCH co tylko judzą, szczują i ściemniają.

Pn lip 31, 2006 12:06
Zobacz profil WWW
To aga-agness jest LEWAKIEM strojacym sie w "swietokacze" piorka? :D:D

Pn lip 31, 2006 16:48
A wszystko przez tych CZARNYCH co tylko judzą, szczują i ściemniają.

Bez przesady, nie wszystkich :D Ja mam na mysli tylko jeden odlam torunski dowodzony przez fanatyka :D

Pn lip 31, 2006 16:49
Stanisławie Adamie. Przeciw czarnym nic nie mam - jestem chrześcijaninem. Mam przeciwko takim odzywkom i postawie "mam rację, to mogę łamać normy społecznego współżycia".

Pn lip 31, 2006 17:18

Tym optymistycznym akcentem kończymy protest przeciwko protestom. Antyprotestacyjny protest został przyjęty i przełknięty w całości przez moderację działu. ;)

Temat zamykam, bowiem wyczerpała się jego formuła i zgadzamy się na ogół, co do wniosków. Są też inne okazje: dziś imieniny obchodzi Ignacy, a już od jutra miesiąc trzeźwości zwany potocznie sierpniem. Z całym szacunkiem dla tej tradycji, gdyby ktoś z forumowiczów został zastraszony przez Agę (lub kogokolwiek!) po przyznaniu się do spożycia wakacyjnego piwa, proszę powiadomić policję.

Pn lip 31, 2006 22:28
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 50 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4