Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
Zglaszam do MODERACJI
Niejaki user (podobno exmoderator) Incognito w jednym z tematow zarzuca waszym katolickim pasterzom balwochwalstwo, bez skonkretyzowania swoich ciezkiej wago oskarżeń. W dodatku sugeruje iż jest "zmutowanym zolwiem ninja" (co sam pisze), a na moje konkretne pytania odpowiada wyzwiskami (nazwal mnie burakiem).
Poza tym jego ostatni post jest postem jednozdaniowym i napisanym tylko i wylacznie w celu rzucenia inwektywa w moim kierunku.
Prosze uprzejmie o ukrocenie chamstwa rzeczonego exmoderatora.
|
N sie 13, 2006 23:30 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Przepraszam, zapomnialem podac link dokumentujacy wyczyny Pana Incognito.
viewtopic.php?t=8831&start=0
|
N sie 13, 2006 23:48 |
|
 |
Mieszek
|
proszę usunąć post uzytkownika to ja : )
z watku "czy Bóg się usmiecha"
ten o łyzce [ostatni na dole]
uważam, ze nie pasuje do "rangi" portalu ani pod wzgledem tresci które powinny tutaj byc w nim umieszczane
viewtopic.php?p=183014#183014
dziękuję
_________________ Niech żyje cywilizacja łacińska !!!
więc śpiewaj duszo ma... BÓG JEST MIŁOŚCIĄ...
|
Pn sie 14, 2006 10:09 |
|
|
|
 |
Mieszek
|
ponownie jestem zmuszony prosić o usunięcie postu użytkownika to ja : ) [post z poniedziałku (chyba) który zawierał w sobie kawał "o łyżce" został ponowiony mimo usunięcia go ]
również myślę, iż powinien być usunięty znajdujący się troszkę wcześniej post "o zakonnicy" gdyż uderza w dobre imię katolickich Zakonów żeńskich znajdujących się w Polsce
ten post także jest napisany przez użytkownika to ja : )
siódmy od góry
viewtopic.php?t=288&postdays=0&postorder=asc&start=765
oraz również siódmy od góry [ten o Zakonnicy]
viewtopic.php?t=288&postdays=0&postorder=asc&start=750
dziękuję
|
Wt sie 15, 2006 19:45 |
|
 |
jo_tka
|
A ja przypomnę: To jest temat "zgłoś do moderacji". I tyle. To nie jest temat do dyskusji, przepychanek, ani oceny wiary kogokolwiek, jego upominania lub tłumaczeń. Nie jest to również temat do proponowania usunięcia kogokolwiek.
I przypominam, że ocena sytuacji w każdym przypadku należy do moderatora.
_________________ Aby we wszystkim był Bóg uwielbiony
|
Wt sie 15, 2006 21:51 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Zglaszam do moderacji prosbe o zmiane tytulu "Czy Bog sie usmiecha? na jakis bardziej przyziemny, gdyz to co jest w tym dziale ni jak ma sie do tego tutulu.
Niektore zarty zamieszczone w tym dziale nie powinny miec racji bytu na takim forum jako to.
|
Wt sie 15, 2006 21:59 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
jo_tka napisał(a): I przypominam, że ocena sytuacji w każdym przypadku należy do moderatora.[/size][/b][/color]
Czyli inni nie moga nic oceniac 
|
Wt sie 15, 2006 22:04 |
|
 |
jo_tka
|
Szalony - ok, poprawka. Ostateczna ocena sytuacji każdorazowo należy do moderatora. Czyli dokładnie to, co napisałam w pierwszym poście:
Cytuj: Proszę więc, żeby w tym miejscu podrzucać linki do postów i wątków, które wg Was wymagają zmoderowania.
Zastrzegam tylko, że nie jest to równoznaczne ze zmoderowaniem, zwłaszcza wg życzenia zgłaszającego
|
Wt sie 15, 2006 22:28 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
viewtopic.php?t=288&postdays=0&postorder=asc&start=765 Żądam usunięcia z podanej strony tego co napisał Mieszek i ToMu - jego ostani dowcip: jest niesmaczny i wyraźnie antyfeministyczny, a to co zamieścił tam wyżej wymieniony Mieszek na poprzedniej stronie również Cytuj: nie pasuje do "rangi" portalu ani pod wzgledem tresci które powinny tutaj byc w nim umieszczane . I będę to tyle razy powtarzała ile razy będzie potrzeba.
|
Wt sie 15, 2006 23:51 |
|
 |
Mieszek
|
nie mam nic przeciwko temu by opis mój tego co sie umieszcza w polskich toaletach został wykasowany
droga jo_tko myślę, że poślę linka siostrom zakonnym z klasztorów pracujących przy portalu wiary
myslę, że się usmieją do rozpuku z tego listka figowego gdyż maja bardzo wielkie poczucie humoru zapewne...
|
Śr sie 16, 2006 0:07 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Jak by kto chciał wiedzieć to:
I - dowcip ten znalazłam na forum katolickim
II - grożby Mieszka mam w...nosie i może sobie podskakiwać lie chce bo i tak mi nie doskoczy
III - dziwne, że tenże Mieszek nie zauważył innych dowcipów na tym topiku, które także naruszają religię: jest i o Matce Boskiej i o księżach więc może tenże Mieszek przestał się czepiać tylko mnie ale popatrzył na poprzednie strony? ale tak to jest jak się tylko własną tzn. własny nos ogląda 
|
Śr sie 16, 2006 0:11 |
|
 |
Mieszek
|
poprzednie posty często zgłaszałem i raczej z miernym skutkiem
moderacja ogląda, i odpowiada, i cieszy się niektórymi postami jak widać...
brak chęci moderowania postu był tłumaczony "zasiedziałością na portalu postu" czy jakos tak
|
Śr sie 16, 2006 0:22 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
I co? nie czujesz ducha walki po tym zwycięstwie? jak tak to działaj dalej. Ale nie zapomnij o jednym: wygrałeś bitwe ale nie wojne. Do pełnego zwycięstwa jeszcze ci daaaleko 
|
Śr sie 16, 2006 0:30 |
|
 |
Mieszek
|
Haunebu III w wątku "Czy Bóg się uśmiecha" napisał:
Cytuj: Dlatego proszę moderatorów o przejrzenie całego tematu raz jeszcze i o usunięcie humorów bulwersujących i takich które obrażają uczucia religijne.Dziękuję.
myślę, że warta myśl tego aby ją tutaj przedstawić moderacji
żeby nie było, iż tylko ja takie miewam pomysły
a to link do watku by wygodniej było wam zmoderować go od poczatku
viewtopic.php?t=288&postdays=0&postorder=asc&start=780
|
Śr sie 16, 2006 13:28 |
|
 |
jo_tka
|
Skoro ten temat zamienia się w przepychanki i żądania, mimo tego co napisałam kilka postów wyżej, nie widzę sensu jego dalszego istnienia.
Dziękuję za pomoc tym, którzy próbowali pisać z sensem.
|
Śr sie 16, 2006 18:10 |
|
|
|