Autor |
Wiadomość |
steffi
|
 szukam wzoru na tatuaż
postanowiłam oszpecić swa śliczną łopatkę jakimś paskudztwem i intensywnie poszukuję cóż za paskudny wzór urzekłby mnie na tyle, bym zgodziła się nosić go do samej śmieci a nawet dłużej...
niestety zupełnie nie wiem co na dobra sprawe bym chciała za wzór. na pewno nic z zadnymi smierciami czy innymi trupimi czachami, zadne tam macabre... wszelkie inspiracje i rady mile widziane
_________________ Akcja "Gwiazdka2007"
Zgłoszenia mikołajów
|
Wt sie 29, 2006 20:24 |
|
|
|
 |
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
Wt sie 29, 2006 20:46 |
|
 |
Stanisław Adam
|
Steffi. Jednak przemyśl sobie ten pomysł.
Znam parę osóbek, które poszło tą ścieżką i teraz mocno żałuje.
Jedna bardziej, bo po wywabianiu pozostała niesympatyczna plama jak po zaleczonym oparzeniu.
To nie makijaż. Nie wystarczy mydło i pumeks.
Wt sie 29, 2006 20:56 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: To nie makijaż. Nie wystarczy mydło i pumeks  zmywanie makijażu pumeksem?! 
|
Wt sie 29, 2006 21:23 |
|
 |
bejot
|
ja generalnie polecam Smoka..
Smoki sa piekne, madre, inteligentne.. i slicznie sie prezentuja na pieknej kobiecej skorze
a wzorow jest full do wyboru 
_________________ Jeśli chcesz zrozumieć drugiego człowieka..
nie słuchaj tego co mówi..
wsłuchuj się raczej w to, co przemilcza..
Khalil Gibran
|
Wt sie 29, 2006 21:33 |
|
|
|
 |
angua
|
Hmm, to pewnie obciachowe jest, ale mały motylek to by mi się podobał  Pomijając to, że ja bym sobie czegoś takiego zrobić nie dała... A jak nie motylek, to i tak coś delikatnego [i małego; tatuaży na całe ramię czy pół pleców nie trawię zupełnie - tak właściwie może lepszym słowem byłoby "maluteńkiego"  ].
_________________ Czuwaj i módl się bezustannie, a czyń to dla Boga, dla ludzi i dla samego siebie. Nie ma piękniejszego zadania, które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia, niż kontemplacja. P. M. Delfieux
|
Wt sie 29, 2006 21:33 |
|
 |
steffi
|
dzieki. moja droga kolezanka ma ślicznego wilczka na łopatce  i ja nad wilczkiem w wersji tribalowej sie tez zastanawiam  jeszcze nie znalazlam takiego ktory by nie oczarował.
motylek raczej odpada, bo zdaje sie ze one maja jakies tam znaczenie przypisane w symbolice więziennej. jesli ze skrzydlami to raczej smok lub anioł
a sparwe mam gruntownie przemyślaną. po dwóch latacjh zdecydowałam sie  teraz powooooli biore sie za szukanie konkretnego wzoru 
Zgłoszenia mikołajów
|
Wt sie 29, 2006 21:52 |
|
 |
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
Stanisław Adam napisał(a): Steffi. Jednak przemyśl sobie ten pomysł.
Znam parę osóbek, które poszło tą ścieżką i teraz mocno żałuje. Jedna bardziej, bo po wywabianiu pozostała niesympatyczna plama jak po zaleczonym oparzeniu.
To nie makijaż. Nie wystarczy mydło i pumeks.
Stasiu ma rację.
Drobny tatuaż - ok. Ale jeśli chcesz zrobić coś większego, co w przypadku zmiany Twojego podejścia do tatuaży może Ci przeszkadzać - lepiej zastanaowić się wcześniej, kilka razy to przemyśleć. Żeby potem nie żałować.
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
Śr sie 30, 2006 7:50 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Wytatuuj sobie sierpa i młota.
|
Pn wrz 04, 2006 10:31 |
|
 |
rozalka
Moderator
|
A może ptak? Tylko jakiś naprawdę ładny
I znalazłam to: http://www.tattoofinder.com/ Tutaj już jest wybór.
_________________ Co dalej za zakrętem jest? Kamieni mnóstwo Pod kamieniami leży szkło Szło by się długo Gdyby nie to szkło, to by się szło... ♪
|
Pn wrz 04, 2006 11:13 |
|
 |
steffi
|
dzieki rozi. super stronka 
Zgłoszenia mikołajów
|
Pn wrz 04, 2006 13:34 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Albo krzyż na piersiach! Żeby podkreślic swoją katolicką postawę.
|
Pn wrz 04, 2006 23:04 |
|
 |
steffi
|
ewentualnie rogi na czole....
piersi sie nie tykam, za bardzo je lubię... do łopatek nię żywię tak namacalnych uczuć  szkoda ze doda zrobiła sobie skrzydełka... to byłby nawet fajny motyw. no i do nieba by mnie wzięli bez pytania 
Zgłoszenia mikołajów
|
Wt wrz 05, 2006 0:17 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Zrób sobie lepiej rogi, bo w niebie jest straszna nudziarnia.
|
Wt wrz 05, 2006 9:28 |
|
 |
steffi
|
zaraz tam nudziernia. wiem z pewnych źródeł, że zamierzają tam ściągnąć ozziego 
Zgłoszenia mikołajów
|
Wt wrz 05, 2006 12:33 |
|
|
|