| Autor |
Wiadomość |
|
saxon
|
No to po 8 godzinach za kółkiem dotarłem do siebie - teraz czas się ogarnąć zdziebko bo o 18 Msza urodzinowa.
Dziękuję za pamięć, życzenia i modlitwy.
Pozdrawiam serdecznie i do "zobaczenia" wkrótce 
|
| Cz sie 31, 2006 15:52 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
A ja po kilku dniach skończyłam czytać Ewangelie  - ciekawe tylko , jak dokładnie ... Konkurs za półmetkiem, ja wciąż nie znam całej Biblii, Ewangelie czytałam po kilka razy... i wciąż ich nie znam - za każdym razem widzę zdania, których poprzednio nie dostrzegłam
saxon 
|
| Cz sie 31, 2006 19:52 |
|
 |
|
MaSt
|
Ja też chciałam się przyłączyć do życzeń.
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NASZEGO KOCHANEGO SAXONA!!!!!!!!!!! 
|
| Cz sie 31, 2006 21:02 |
|
|
|
 |
|
Siódma
|
Saxonie
Życzę Ci szczęścia 
|
| Cz sie 31, 2006 21:21 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Księże Adamie ...... dużo Bożego błogosławieństwa  Jak będziesz je miał - będziesz miał wszystko
.
|
| Cz sie 31, 2006 22:09 |
|
|
|
 |
|
Zosiam
|
Sachmet, pewnie nieprędko będziesz miała czas tu zajrzeć, Ale kiedykolwiek to będzie, życzę Ci wszystkiego najlepszego - i oczywiście Twojemu Małżonkowi. Niech wasze małżeństwo będzie jak trójkąt równoramienny: Ty, Mąż i Pan Bóg. Im bliżej będziecie siebie z mężem, tym bliżej będzie Pan Bóg. Im bliżej będziecie Niego, tym bliżej siebie.  Wielkie buziaczki dla Was obojga (póki jeszcze pozwalasz obcałowywać męża).  Zosiam.
_________________ Zajmij się sprawami Pana Boga, a Pan Bóg zajmie się twoimi sprawami.
|
| N wrz 03, 2006 8:37 |
|
 |
|
saxon
|
|
| N wrz 03, 2006 9:30 |
|
 |
|
w.tomcio
|
Witam wszystkich ponownie. Dołączam się do wszelkich życzeń dla ks. Adama i nowej Młodej Pary  Wszytskiego najlepszego i moc błogosławieństwa Bożego. Spóźnione ale szczere
Mam jeszcze pytanie dotyczące pytań sierpniowych. Bo niby znalazłem odpowiedzi, ale dziś mnie zastanowiło czy podając miejsce gdzie dane słowa wypowiedziani trzeba dokladnie określic to miejsce- konkretne miasto?? Czy moze byc określenie takie jakei występuje w piśmie np "pokój na górze"??
|
| N wrz 03, 2006 9:56 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
w.tomcio napisał(a): Mam jeszcze pytanie dotyczące pytań sierpniowych. Bo niby znalazłem odpowiedzi, ale dziś mnie zastanowiło czy podając miejsce gdzie dane słowa wypowiedziani trzeba dokladnie określic to miejsce- konkretne miasto?? Czy moze byc określenie takie jakei występuje w piśmie np "pokój na górze"??
tomcio .. mnie się zdaje ( jak się mylę, Szef poprawi  ) że "miejsce" = sigle - w nawiasie jest uściślone, że ma to być księga i wiersz. Ale zapewne jak podasz miejsce rzeczywiste, nic się nie stanie
I niech mnie ktoś zmusi do napisania wypracowania, bo w końcu zapomnę .
|
| N wrz 03, 2006 9:59 |
|
 |
|
w.tomcio
|
Dziękuję bardzo za odpowiedz! Masz rację okaże się jak bedą wyniki 
|
| N wrz 03, 2006 10:16 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Piszę sobie wypracowanko  I tak się zastanawiam - czy za błędną interpretację tekstu będą punkty ujemne ?  Bo jak nie patrzeć, staram się dojść do tego, " co autor miał na myśli" i nie jestem pewna, czy moja interpretacja jest właściwa 
|
| N wrz 03, 2006 18:07 |
|
 |
|
sachmett
|
Jestem:))))
Dziękuję wszystkim za życzenia i pamięć.
Ela, Stefan wielkie wielkie dzięki:))))))))))
Nie chcę nic mówić, ale Saxon o konkursie mowił na kazaniu ślubnym
Księże jeszcze raz serdecznie i gorąco dziękujemy za księdza obecność
Jestem szczęśliwa, zmęczona i wciaż jeszcze pełna emocji, więc więcej napiszę poźniej 
_________________ Synuś już jest z nami:)
|
| N wrz 03, 2006 18:23 |
|
 |
|
elka
|
 Wybacz, że nie złożyłam osobiście, ale jak się jest zależnym od pociągu, to tak bywa, że trzeba z czegoś zrezygnowac...
pozdrów męża - i jeśli chcielibyscie zdjęcia amatorskie ze ślubu, daj znać na PW 
_________________ Staraj się o pokój serca, nie przejmując się niczym na świecie, wiedząc, że to wszystko przemija.[św. Jan od Krzyża]
|
| N wrz 03, 2006 19:04 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Czy mi się zdaje czy dzisiaj miały się pojawić kolejne pytania?
|
| N wrz 03, 2006 21:23 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Miały  - jednak sądzę, że były sprawy ważniejsze - choćby konkursowa homilia na ślub sachmett  i nic się nie stanie, jak poczekamy do jutra. Ja tam się nawet cieszę, bo w końcu się pogubię w tych turach 
|
| N wrz 03, 2006 21:51 |
|
|
|