| Autor |
Wiadomość |
|
Wodanutka
|
Monika75 napisał(a): Czy mi się zdaje czy dzisiaj miały się pojawić kolejne pytania?
 Już się przeraziłam, że przegapiłam jakiś termin...mnie również się wydaje, że nic się nie stanie jak poczekamy trochę, będzie czas na popracowanie nad poprzednimi pytaniami. Pozdrawiam 
|
| N wrz 03, 2006 21:57 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Tyle że ja teraz i jutro mam duzo wolnego czasu, a potem będzie z tym cieniutko 
|
| N wrz 03, 2006 22:00 |
|
 |
|
piegus
|
Baranek,nie chodzi o to,czy sa sprawy wazniejsze,tylko o regulamin. Po to jest zeby sie go trzymac.
|
| Pn wrz 04, 2006 11:38 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Nie wiem, czy zauważyłeś, że Konkurs organizuje 1 człowiek- na dodatek poświęca swój czas wolny. Terminy nie są wartościami niezmiennymi- przypomnij sobie, ile razy były przesuwane na nasze prośby ... więc może pozwólcie, że tym razem termin będzie dostosowany do Jego możliwości ?
Odnośnie czasu potrzebnego na znalezienie odpowiedzi - przed wakacjami musiałam przeczytać książkę i napisać recenzję w ciągu 3 dni, jeśli chciałam zdążyć przed wyjazdem. I cieszyłam się, że te 3 dni mam ..
Wiecie co .. nie panikujcie na zapas - przecie mogą być proste pytania .. a potem będą głosy - jak już też bywało- że komuś się nudzi 
|
| Pn wrz 04, 2006 12:04 |
|
 |
|
piegus
|
a termin jest przesuniety?
|
| Pn wrz 04, 2006 12:18 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Aktualny nie.
|
| Pn wrz 04, 2006 12:28 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Baranku - ja się tu zawsze najmniej rzucam o wszelkie terminy czy pytania więc daruj sobie ten ton.
|
| Pn wrz 04, 2006 12:35 |
|
 |
|
saxon
|
pytania będą wieczorem - a termin nadsyłania odpowiedzi do niedzieli do 23:00
i się nie kłóćcie proszę, ani nie przypisujcie intencji takich czy innych
Pozdrawiam 
|
| Pn wrz 04, 2006 12:40 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
saxon napisał(a): pytania będą wieczorem Dziękujemy  saxon napisał(a): się nie kłóćcie proszę Przepraszamy  saxon napisał(a): Pozdrawiam
Też pozdrawiamy 
|
| Pn wrz 04, 2006 13:05 |
|
 |
|
sachmett
|
Jeszcze raz dziękuję za wszystkie życzenia, zarówno te tutaj, jak i na pw.
Teraz próbuję się odnaleźć w roli Pani Domu. I jak się okazuje Księga Przysłów dużo na ten temat mówi
No ale jak to Saxon powiedział w ślubnej homilii... Pismo Św to najlepszy poradnik życia małżeńskiego... Jeszcze raz Księże za wszystko dziękujemy 
_________________ Synuś już jest z nami:)
|
| Pn wrz 04, 2006 14:51 |
|
 |
|
Kasia_b
|
Sachmett  Ciągle odkładam te życzenia, i odkładam, szukając odpowiednich słów. Boję się, że mnie rocznica przy tym zastanie. Tak więc prosto z serca: Bądźcie dla świata świadkami Bożej Miłości 
|
| Pn wrz 04, 2006 18:46 |
|
 |
|
sachmett
|
Dziękujemy Kasia:)))
|
| Wt wrz 05, 2006 8:04 |
|
 |
|
goostaf
|
Zastanawiam się, czy sachmett da się namówić na publikację zdjęć. Baranek tak zrobił.
Nie składałem jeszcze życzeń, ale tak się złożyło że w tym samym dniu sam byłem na weselu. Jak widzę nie spotkało Cię to, co na ślubie, na który pojechali moi rodzice, tzn. młody Pan rozmyślił się pół godziny przed ceremonią i he's gone
Niewiasto, słuchaj męża swego!
Oby Wasza miłość nie była zawsze taka, jak w dniu ślubu, ale niech się zmienia, rozwija i pięknieje!
I jeszcze przyśpiewka ludowa:
Gdy pójdziesz do łóżka nakryjże się z głową Niech się co chce dzieje z tą drugą połową
Proszę pamiętać że te zbereźne piosenki to nie twór naszych rozpasanych czasów, tylko naszych dziadków i babć!
_________________ Powiedziano ci, człowiecze, co jest dobre. I czegoż żąda Pan od ciebie, jeśli nie pełnienia sprawiedliwości, umiłowania życzliwości i pokornego obcowania z Bogiem twoim Micheasz 6:8
|
| Wt wrz 05, 2006 8:29 |
|
 |
|
goostaf
|
PS. nie myślcie że jestem szowinistą.
Naprawdę jestem strasznym pantoflarzem, ale czasami przychodzi mi taka ochota i stwarzam pozory że to ja rządzę ! To chyba nic złego?
Kobiety, nie bądźcie brutalne i pozwólcie facetom takim jak ja żyć w ułudzie! Przecież i tak wszystko robicie po swojemu!
Ech, jak ja już coś napiszę to sam się sobie dziwię.
_________________ Powiedziano ci, człowiecze, co jest dobre. I czegoż żąda Pan od ciebie, jeśli nie pełnienia sprawiedliwości, umiłowania życzliwości i pokornego obcowania z Bogiem twoim Micheasz 6:8
|
| Wt wrz 05, 2006 8:53 |
|
 |
|
sachmett
|
Goostaf dziekujemy bardzo:)
Pan Młody się nie rozmyślił i z Panny Młodej przerodziłam się w Panią Młodą
I jestem najszczęśliwszą osobą pod Słońcem 
|
| Wt wrz 05, 2006 8:55 |
|
|
|