Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Cz lis 20, 2025 19:15

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3503 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 194, 195, 196, 197, 198, 199, 200 ... 234  Następna strona
 KONKURS BIBLIJNY 
Autor Wiadomość

Co do niezłego życia: same literki przed nazwiskiem jeszcze niewiele pomogą. Liczą się umiejętności, a nie sama wiedza teoretyczna.
Nadziei na dużą kasę to ja nie żywię. Byle starczyło na godne życie!

Wracając do wczorajszego dnia: nerwowość udało się przezwyciężyć dzięki koleżance, której spódnica "poszła" na szwie na długości dłoni (awarię udało się usunąć), a potem w dedykacji w książce będącej podziękowaniem dla promotora zawarła życzenia od dyplomatek zamiast dyplomantek (ta awaria także była możliwa do usunięcia) :)

Cz wrz 28, 2006 8:49

goostafie, ode mnie też przyjmij serdeczne gratulacje!!! Chyba telepatycznie wyczuwalam, że te 3 literki zblizaja sie do Ciebie, bo w ostatnich dniach zastanawialam się, czy już je masz, czy trzeba troszkę poczekać. Kciuki wszelako trzymalam. Fajnie, że utytulowany goostaf nie stracil poczucia humoru - tudzież nadziei na przyszłość . 3maj się! :bukiet:

Cz wrz 28, 2006 8:58

Goostaf, GRATULACJE!!!!!! :bukiet: :cmok1:

Cz wrz 28, 2006 16:28

nieoficjalne wyniki Tury III zostały podane :)

Cz wrz 28, 2006 20:43

sachmett i jak z tą rezygnacją z życia? ja oprócz tego nijak nie mogę znaleźć jakiejś lektyki czyc zegoś podobnego do noszenia tego starca o osłabionych nogach ;) ale się nie poddaję :D

Cz wrz 28, 2006 21:32

nijak nie mogę znaleźć jakiejś lektyki czyc zegoś podobnego do noszenia tego starca o osłabionych nogach ;) ale się nie poddaję :D

W pytaniu nie ma zapytania o lektykę czy coś podobnego, lecz o osłabienie nóg, co ma być wynikiem starości - podeszłego wieku. Może szukać :gazeta: warto "nóg" a nie "lektyki"?:hmmm:

Inżynierowi, który został magistrem serdeczne gratulacji z sukcesu i zakończenia etapu kształcenia.:brawo: :brawo: :brawo: Teraz życzyć wypada owocności w rozwijaniu nabytej wiedzy, aby żadna z maksym przytoczonych na forum się nie sprawdziła.:spoko:
A mędrzec powiada: "Ponadto, mój synu, przyjmij przestrogę: Pisaniu wielu ksiąg nie ma końca, a wiele nauki utrudza ciało." Zatem teraz czas na wypoczynek. :spioch: :buja: :aniol:

Pt wrz 29, 2006 12:12

Ja też gratuluję :lol: I życzę wspaniałej przyszłości. :zdrowie:

Pt wrz 29, 2006 18:55

sachmett napisał(a):
a to żegnanie się z życiem to w jakim wymiarze?
położył się i czekał na śmierć?

Może ktoś wpadł na coś i zechce innych naprowadzić :(

Pt wrz 29, 2006 18:57

Czy wy też macie takie problemy z tą obecną turą i z tymi pytaniami?? Czy poprostu w tej turze ja mam takei zacmienie?? To fakt nie zwracałem uwagi na okres starczy w Piśmie Swiętym bo jeszcze jeszcze jestem w jakims stopniu młody. ALe tak naprawde mam okropne problemy. I jestem ciekaw czy wy równiez macie problemy.

Pozdrawiam wszystkich.

Pt wrz 29, 2006 19:02

Nie wiem jak inni, ale ja mam problemy z tą turą :-( pierwsze pytanie to dopiero dla mnie zagadka i ta rezygnacja z życia ...
Widzisz nie jestes sam....Pozdrawiam

Pt wrz 29, 2006 19:05
Ja też mam problemy z tą turą - 1, 2 i 3 to dla mnie prawdziwa zagadka.
A reszta pytań......... coś tam niby mam, ale czy dobrze?

Pt wrz 29, 2006 19:16

Znalazłam, znalazłam :jupi: odpowiedź na pierwsze pytanie :-D .... tylko nie wiem czy dobrze... :-D
Owocnych poszukiwań... bo rezygnacja nie wchodzi w rachubę nawet gdy nie uda się jej znaleźć :D

Pt wrz 29, 2006 19:35
Dołączam się do pytania:
sachmett napisał(a):
a to żegnanie się z życiem to w jakim wymiarze?
położył się i czekał na śmierć?

Może ktoś wpadł na coś i zechce innych naprowadzić :(

Mój sie nie położył, tylko nie chciał iść ;)

( a ściągnęłam go od bp Romaniuka :D )

Pt wrz 29, 2006 19:50

A ja ciągle nie mam pomysłu na pytanie 3 .Czy ktoś mnie naprowadzi?

Pt wrz 29, 2006 20:31

I ja dawno się tak nie napracowałam przy szukaniu odpowiedzi. Dużo czasu na to poświęcilam i nie wszystko znalazłam. Pierwsze akurat bez większego trudu. Najgorsze te drobiażdżki.

Pytanie 3 udało mi się rozgryźć dzięki wyszukiwarce, wpisywałam nazwy tych niedomagających organów. O niektórych niedomogach pamiętałam, np. o oziebieniu organizmu. Z rezygnacją kłopot był najwiekszy. Znalazłam, ale się bałam, że to nie to. Konsultacje ze współtowarzyszką konkursowej doli, dodały mi odwagi.

Pt wrz 29, 2006 21:10
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 3503 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 194, 195, 196, 197, 198, 199, 200 ... 234  Następna strona