Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pt lis 21, 2025 21:53

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
 moja babcia umiera.......................................... 
Autor Wiadomość

:)

Wt paź 10, 2006 12:43

Jestem i ja z Tobą i wspomnę twoja babcie w modlitwie. Nie wiem czy wiesz ale w mieście Kraków jest kosciół Łagiewniki i w tym kosciele jest cudowny obraz Jezusa Miłosiernego, On wysłuchuje prósb ludzi którzy proszą. Odmów Koronke do Bożego Miłosierdzia bo On jest nadzieją całej ludzkosci. Mi ten cudowny obraz" Jezu Ufam Tobie" dał nadzieję na to ze bedzie lepiej. Wiadomo każdy w życiu musi kiedyś odejść, jeżeli nawet Bóg tak zdecyduje to proś Miłosierdzie o pomoc w przezwyciężeniu bólu który ogarnie twoje serce . Jednak ja pokładam ufnosc wielka i poproszę Jezusa o pomoc da Twojej Babci. Dzieki Niemu i ja żyje!!!
JESTEM Z TOBA i Z TWOJA BABCIĄ.

Wt paź 10, 2006 18:28

Dawno nie pisalem, ostatnio 10.10. Bylo bez zmian. Ale tym razem mam radnosną wiadomość :-D . Było tak beznadzieje, a jest lepiej :-) . I to m.in dzięki Waszej modlitwie :-) . Wczoraj moją babcię wybudzali, przestali jej podac środki nasenne. Wyniki są troche lepsze, choć stan nadal cieżki:). Ale jest coś więcej :-).

Lekko otworzyła oczy. Kiedy moja mama była u niej opowiadała jej o wszystkim, babci łzy się kręciły w oczach. W pewnym stopniu odzyskała świadomość. Nie ma siły mówic, ale mrugała na "tak" lub na "nie" :). Dużo śpi, ale otwiera co jakiś czas oczy:), czasem da rade "prozmawiać" chwilkę i jest świadoma, czasem nie, jakby w transie. Wiem, że ją boli :cry: , ale może jest szasna, żeby wróciła do zdrowia:).

Pozdrawiam wszystkich, wszystkim dziękuję za ciepłe słowa, a szczegłonie za modlitwe :) .

Panie mój

Pt paź 20, 2006 12:07
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2