Zanik propagacji fal radiowych ;)
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
Kropko!!
Mnie kiedys dziadek straszył po nocach. jak dałem na msze za jego dusze, to przestał.
Ciebie straszy RM, cos wiec musi być nie tak. ja bym wpłacił!!
A tak wogóle to wyrzuciłem juz radio i telewizro oknem, aby czasem mnie nie zaczeło straszyc!!
Ja pisze serio!
SERIO SERIO!
|
Śr paź 11, 2006 18:55 |
|
|
|
 |
Kropka
|
Aaa, chyba, że serio.
Ale nie martw się, mnie nie straszy, tylko mi czasem "wchodzi w paradę", to takie niby nic, ale dosyć denrwujące. Czy ktoś poza mną miał takie doświadczenia z odbiornikiem radiowyn?
Moje radio to nie jest jakiś stary gruchot, ktorego nie da się uregulować. 
_________________ Nie mam nic, co bym mogła Tobie dać, Nie mam sił by przed Tobą, Panie stać...
|
Śr paź 11, 2006 19:05 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Kropka napisał(a): Acha, czasem bywało także tak, iż kiedy miałam włączone radio na Trójkę, nagle włączało się na chwilę RM, bywało takze tak (możecie mi wierzyć lub nie), że w tle trójki było słychać RM, wiem że to napewno było RM, bo w takich sytuacjach przełączałam radio na RM, żeby sprawdzić czy tam jest to samo. 
Może było zawsze, a wygaszała inna stacja. Może sie przesunęło, albo sie lustro zrobiło.
PS. Widzę, że kefas siedzi w temacie 
|
Śr paź 11, 2006 23:24 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Kropka napisał(a): Aaa, chyba, że serio.  Ale nie martw się, mnie nie straszy, tylko mi czasem "wchodzi w paradę", to takie niby nic, ale dosyć denrwujące. Czy ktoś poza mną miał takie doświadczenia z odbiornikiem radiowyn? Moje radio to nie jest jakiś stary gruchot, ktorego nie da się uregulować. 
Zapewniam Cie, że dwudziestoletni Radmor-5102, albo "Zodiak" ma parametry lepsze od tego co stoi na półkach sklepów AGD-RTV (boomboxy, etc.)  W razie czego zawsze można podregulować, naprawić, przestroić (np. przerobić ukf na pasmo lotnicze). A nowy ? W środku same scalaki, i kuniec 
|
Śr paź 11, 2006 23:30 |
|
|
|