Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pt lis 21, 2025 8:51

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 5 ] 
 Forum w Sulechowie 
Autor Wiadomość
"Uderz w stół to nożyce się odezwą" chciałoby się powiedzieć ..
Dwóch największych "orłów" się wypowiedziało (a raczej nic nie powiedzialo poza jakimiś bzdurnymi ogólnikami bez sensu - jak zawsze zresztą).
Rozumiem, Incognito, że czujesz się mąrdzejszy od całego Kościoła, na forum w Sulechowie "wisi" jeszcze tekst o zamęcie w głowie jaki masz (jak to sam określiłeś) PTR też był bardzo zdziwony informacjami o MNPR które mu podawałem - coż wiecej do dodania ...
W wyjaśnianiu problematyki nie miał nic do powiedzenia za to do krytyki zdania, które mu nie odpowiada był pierwszy.
"Cyrk" który zaś u mnie na forum zrobiłeś niegdyś był najlepszym dowodem na to, że Twój PTR "zamęt w głowie" jest chyba nie mniejszy od tego, któryopisywał Incognito.
Na pewno nie powiem że zielone jest czarne bo PTR czy Incognito się tak podoba ...
Co do innych moderów na tym forum - nie mam zastrzeżeń.

N paź 22, 2006 20:58

Rozumiem, Incognito, że czujesz się mąrdzejszy od całego Kościoła, na forum w Sulechowie "wisi" jeszcze tekst o zamęcie w głowie jaki masz (jak to sam określiłeś)

Możesz podać linka do tego forum i tego rzekomo mojego posta? Chętnie przeczytam jak dowodzisz, że autor jakiegośtam posta z forum o którym pierwszy raz słyszę to ja coby usprawiedliwić Twoje uwagi ad personam.

N paź 22, 2006 22:51
Sory chłopaki, ale chyba robicie tutaj mały bajzelek.

To jest temat "Uwagi do moderacji", a z tego co wywnioskowałem to zaden z was moderatorem nie jest :)

N paź 22, 2006 23:00

Tolkien ma rację, także nie mam nic przeciwko usunięciu tych postów, niemniej byłoby miło ze strony moderacji gdyby je gdzieś wydzieliła aby ddv mógł nas wszystkich oświecić rewelacjami na temat mojej osoby prosto z "forum w Sulechowie".

N paź 22, 2006 23:07

Tolkien ma rację, także nie mam nic przeciwko usunięciu tych postów, niemniej byłoby miło ze strony moderacji gdyby je gdzieś wydzieliła aby ddv mógł nas wszystkich oświecić rewelacjami na temat mojej osoby prosto z "forum w Sulechowie".

Czy usunięcie wzgl. przesunięcie coś załatwi - nie wiem.
Ale nie o tym chciałem.

Myślę, że ktoś się bezczelnie pod ciebie Incognito w necie podszywa.
Sam spotkałem się w paru miejscach z tym właśnie nikiem.
Ale sam sobie jesteś winien.
Należało nazwę zastrzec w odpowiednich urzędach.
Wtedy pożyłbyś sobie z trochę "jak pan" z samych odszkodowań ...

Pn paź 23, 2006 1:44
Zobacz profil WWW
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 5 ]