Autor |
Wiadomość |
Awel
|
saxon napisał(a): Hmmm - a czemu to ostatnie chwile?  Tak sobie myślę, że chyba jednak nie zamknę tego tematu 
 Dziękujemy 
|
Pn gru 04, 2006 22:43 |
|
|
|
 |
Halszka
|
Teraz otwiera się pierwszorzędnie.
GRATULACJE!!!
Ilonko, to jest naj... (brak mi trafnego określenia) miejsce - pierwsze poza podium. Ale i tak jestem Twoją fanką.
w - tomciu.  Aleś się wywindował. Ho, ho sporo wyżej niż ja. W następnej rundzie musisz mnie wesprzeć.
Ale nas duuuużo! Prawie pięć i pół kopy. 
_________________ Oto wyryłem cię na obu dłoniach.
|
Pn gru 04, 2006 23:03 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
saxon napisał(a): Tak sobie myślę, że chyba jednak nie zamknę tego tematu 
Myślę, że ten temat przyda nam się w kolejnej odsłonie konkursu  J
|
Pn gru 04, 2006 23:30 |
|
|
|
 |
goostaf
|
Ja liczę na obszerną relację z pielgrzymki do Ziemi Świętej. 
_________________ Powiedziano ci, człowiecze, co jest dobre. I czegoż żąda Pan od ciebie, jeśli nie pełnienia sprawiedliwości, umiłowania życzliwości i pokornego obcowania z Bogiem twoim Micheasz 6:8
|
Wt gru 05, 2006 8:46 |
|
 |
Petitfourmi
|
No, teraz otwiera się tak jak powinno.
Zmieściłam się w pierwszej 100
Konkurs trwał rok, a ja nic nie wygrałam jeśli chodiz o wygrane materialne. Nie miałam nigdy szczęścia w wygrywaniu i to się znowu potwierdziło.
Wygrałam jednak znacznie więcej...
Jeszcze bardziej poznałam Słowo Boże bo ilekroć czyta się na nowo odkrywa się nowe rzeczy, poznałam nowych ludzi i to nie tylko za pośrednictwem bezdusznego urządzenia jakim jest komputer...ale w realnym świecie
Pozdrawiam Wszystkich a Tym z podium serdecznie GRATULUJĘ
_________________ ~IERI~OGGI~DOMANI~
|
Wt gru 05, 2006 8:50 |
|
|
|
 |
goostaf
|
Cytuj: Osoba, która zajmie pierwsze miejsce wybierze jedną nagrodę spośród tych trzech, druga – jedną spośród dwóch, które pozostaną
Ciekawe jak ksiądz to rozwiąże
O pierwszeństwie wyboru zadecyduje płeć?
_________________ Powiedziano ci, człowiecze, co jest dobre. I czegoż żąda Pan od ciebie, jeśli nie pełnienia sprawiedliwości, umiłowania życzliwości i pokornego obcowania z Bogiem twoim Micheasz 6:8
|
Wt gru 05, 2006 9:17 |
|
 |
saxon
|
Petitfourmi napisał(a): Konkurs trwał rok, a ja nic nie wygrałam jeśli chodiz o wygrane materialne. Nie miałam nigdy szczęścia w wygrywaniu i to się znowu potwierdziło.
No nie wiem  Proszę jeszcze raz sprawdzić Wyniki IV Tury Etapu XII 
|
Wt gru 05, 2006 9:18 |
|
 |
elka
|
może losowanie
Ja równiez gratuluję zwycięzcom  podziwiam mocno wytrwałość, zapał i wiedzę 
_________________ Staraj się o pokój serca, nie przejmując się niczym na świecie, wiedząc, że to wszystko przemija.[św. Jan od Krzyża]
|
Wt gru 05, 2006 9:19 |
|
 |
goostaf
|
To musiało być żmudne i długie losowanie 
|
Wt gru 05, 2006 9:22 |
|
 |
saxon
|
goostaf napisał(a): Ciekawe jak ksiądz to rozwiąże  O pierwszeństwie wyboru zadecyduje płeć? Myślę, że jeśli zwycięzcy nie dojdą między sobą do porozumienia zastosowanie znajdzie zapis w Regulaminie: Cytuj: (w przypadku, gdy w danej Turze lub Etapie największą ilość punktów zdobędzie więcej niż jedna osoba o przyznaniu nagrody zadecyduje losowanie)
Wprawdzie dotyczy on Tur i Etapów, ale myślę, że i w tym wypadku będzie on najbardziej sprawiedliwym sposobem rozwiązania tego "problemu" 
|
Wt gru 05, 2006 9:24 |
|
 |
saxon
|
goostaf napisał(a): To musiało być żmudne i długie losowanie 
straszne  - i baaardzo emocjonujące 
|
Wt gru 05, 2006 9:25 |
|
 |
elka
|
alez sie ksiądz rozgadał  :D:D od razu widać szczęście księdza z zakonczenia konkursu  :D  :D:D
_________________ Staraj się o pokój serca, nie przejmując się niczym na świecie, wiedząc, że to wszystko przemija.[św. Jan od Krzyża]
|
Wt gru 05, 2006 9:31 |
|
 |
saxon
|
|
Wt gru 05, 2006 9:32 |
|
 |
Halszka
|
O, dzięki stokrotne!  Trafia się czasem wygrana ! Dobrze, że mogła być zbiorowa. W towarzystwie milej!  No i kolejne zadanie konkursowe - przeczytaj wygrane książki. Ale czym napisać recenzję? Długopis pożądany BARDZO!!!
Co do pierwszej nagrody... Roiłam w marzeniach i snach, że znajdzie się jakiś sponsor, który w uznaniu jednakich zasług Kasi i Andrzeja powie: "A niech mnie to raz kosztuje! Fudnę, niech jadą oboje".  Marzenia sobie, a jawa sobie...
A Ksiądz się zaczął udzielać na Forum, bo wreszcie złapał oddech.  Podziękowanie za wielką pracę i nie mniejsze serce. 
_________________ Oto wyryłem cię na obu dłoniach.
|
Wt gru 05, 2006 10:00 |
|
 |
Kasia_b
|
Ale super losowanie
Halszko, jeszcze Tobie chciałam podziękować: za Twoją czułą obecność na forum 
|
Wt gru 05, 2006 10:53 |
|
|