Autor |
Wiadomość |
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
Ja wiem, że wszystko co napiszę, uznasz (dsla zasady) za głupotę.
Jak widzisz - podobne zdanie ma także Gizbern. Pewnie napiszesz, że oboje jesteśmy "eskpertami" pokroju tych z RM
Po prostu piszemy to, co wiemy. Ty tylko to krytykujesz.
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
Śr mar 01, 2006 22:26 |
|
|
|
 |
k66
|
ToMu napisał(a): Ja wiem, że wszystko co napiszę, uznasz (dsla zasady) za głupotę. Jak widzisz - podobne zdanie ma także Gizbern. Pewnie napiszesz, że oboje jesteśmy "eskpertami" pokroju tych z RM Po prostu piszemy to, co wiemy. Ty tylko to krytykujesz.
wcale tak nie zakladam. Wbrew pozorom biore pod uwage wszystko co piszecie. To nie sa glupoty tylko wasze zdanie/poglad/mniemanie o jakiejs sprawie i macie do tego prawo. A ja mam prawo zadawac pytania /drazyc temat i negowac postawione fakty , zebyscie mogli przedstawic inne. Na tym polega dyskusja na forum. Osobiscie nic do nikogo nie mam ...to tylko sport - takie pojedynki na slowa i argumenty. Nie traktuj tego tak osobiscie. 
|
Cz mar 02, 2006 9:54 |
|
 |
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
[...]
k66 napisał(a): To nie sa glupoty tylko wasze zdanie/poglad/mniemanie o jakiejs sprawie i macie do tego prawo.
Ani zdanie, ani pogląd, ani mniemanie. Powtórzyłem to, co się dowiedziałem od przyjaciółki.
[...] - postu, na który tu odpowiadałeś, już nie ma - jo_tka
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
Cz mar 02, 2006 18:45 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Czy tableta wyczerpuje znamiona antykoncepcji?
Każda kobieta winna wiedzieć na co się waży biorący piguły, są przypadki, kiedy dziewczyny biorą tebletki po to aby uniknąć uciążliwości związanych z miesiączką.
Piguła jest zła , ale np chemioterapia jeszcze gporsza, bo po niej się wyniszczao oprganizm , rzyga i łysieje.
|
Cz mar 02, 2006 21:46 |
|
 |
klarowna
|
Piguła może spowodować (jeśli kobieta zechce zajść w ciążę w przyszłośći) poważne wady rozwojowe włącznie z rozszczepieniem kręgosłupa i inne.... niestety znam kilka takich przypadków.
Cz mar 02, 2006 21:57 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
klarowna napisał(a): Piguła może spowodować (jeśli kobieta zechce zajść w ciążę w przyszłośći) poważne wady rozwojowe włącznie z rozszczepieniem kręgosłupa i inne.... niestety znam kilka takich przypadków.
Zapomniałaś o rozwolnieniu.
Zresztą piguła pigule nie równa: kiedyś w p[igułach były końskie dawki hormonów, teraz są mniejsze. Co nie zmienia rzez jasna faktu iż bywają przeciwskazania, ale piguła antykoncepcyjna to nie jedyna rzecz, która się dzieje w antykoncepcji.
|
Cz mar 02, 2006 22:03 |
|
 |
k66
|
klarowna napisał(a): Piguła może spowodować (jeśli kobieta zechce zajść w ciążę w przyszłośći) poważne wady rozwojowe włącznie z rozszczepieniem kręgosłupa i inne.... niestety znam kilka takich przypadków.
a ja znam dziesiatki przypadkow uzywania tabletek przez wiele lat bez najmniejszego uszczerbku dla zdrowia.
znam tez kilka rodzin ktore stosowaly NPR a liczebnosc ich wzrastala dosyc szybko i to nie bylo zgodne z ich planem. Wszystko ma wady i zalety - zalezy co komu odpowiada. jedni sie boja latac samolotem inni maja chorobe lokomocujna co nie znaczy, ze nie nalezy kozystac ze srodkow komunikacji.
|
Pt mar 03, 2006 9:56 |
|
 |
Bigache
|
Hmmmm.... dedukujac - jezeli piguly sa zle to osoby ktore to przypisuja musza chciec dla nas zle  !! Ach ci lekaze medycyny!!!! Jak kiedys bede mial atak serca to napewno sie nie rusze z domu bo przeciez oni chca tylko mnie otruc!!!!
A tak powaznie... slyszalem ze witamina C zabija  hahaha
Powiklania sa najczesciej przyczyna zlego zdiagnozowania i zlej metodyki leczenia - kazdy lek ktory podany dla zle zdiagnozowanej choroby nie tylko moze nam nie pomoc ale takze zaszkodzic - pigulki antykoncepcyjne to nic innego jak lek i jak kazdy lek zle uzyty prowadzi do powiklan.
|
Wt gru 05, 2006 19:26 |
|
 |
pyton
|
antykoncepcja nie ma w sobie nic złego. To wymysł Kościoła, który obawia się postępu i "zepsucia moralnego". Jesli ktoś nie chce mieć dziecka, to nie można go do tego zmuszać. Lepiej jest użyć tej prezerwatywy, niż potem żałować i latać po klinikach aborcyjnych.
Ktoś powie, że z seksem powinno się wstrzymywać do ślubu. Nie widzę w tym nic złego, ale każdy może o sobie sam decydować w takich kwestiach i Kościołowi nic tego. Szczerze mówiąc, to Kościół właśnie przez takie podejście traci rzesze wiernych. Światopogląd większości ludzi się liberalizuje i to co kiedyś było uwazano za zdrożne i złe, teraz jest już normalne.
|
N mar 11, 2007 7:28 |
|
 |
wozkiwidlowe
|
Dla mnie antykoncepcja to morderstwo i nikt mnie nie przekona ze jest inaczej. Przeciez gdyby aborcja bylaby dobra to Kosciol by jej nie zakazywal
Pozdrawiam
|
So mar 17, 2007 16:33 |
|
 |
Mroczny Pasażer
|
Wytłumacz mi proszę jak kondom zabija człowieka.
Z góry thx.
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, że każdy od razu automatycznie wierzy w ich prawdziwość" - Abraham Lincoln
|
So mar 17, 2007 16:38 |
|
 |
wozkiwidlowe
|
Naukowcy udowodnili ze prezerwatywa niszczy plodnosc 
|
So mar 17, 2007 16:42 |
|
 |
wozkiwidlowe
|
wozkiwidlowe napisał(a): Naukowcy udowodnili ze prezerwatywa niszczy plodnosc oraz uszkadza macice kobiety powodujac otarcia 
|
So mar 17, 2007 16:44 |
|
 |
Ninurta
|
wozkiwidlowe napisał(a): wozkiwidlowe napisał(a): Naukowcy udowodnili ze prezerwatywa niszczy plodnosc oraz uszkadza macice kobiety powodujac otarcia 
ojej, nie wiedziałam, że penis trafia aż do macicy 
|
So mar 17, 2007 17:36 |
|
 |
Mroczny Pasażer
|
wozkiwidlowe napisał(a): wozkiwidlowe napisał(a): Naukowcy udowodnili ze prezerwatywa niszczy plodnosc oraz uszkadza macice kobiety powodujac otarcia :?
ROTFL
Pozdrów naukowców od których czerpiesz wiedzę.
Ah i to dalej nie jest odpowiedź na moje pytanie więc wciąż czekam.
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, że każdy od razu automatycznie wierzy w ich prawdziwość" - Abraham Lincoln
|
So mar 17, 2007 18:52 |
|
|
|