Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pt lis 21, 2025 15:26

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 526 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 36  Następna strona
 Popieram Ministra Giertycha! 
Autor Wiadomość

Właśnie oni niby chcą powstrzymać tym sposobem wandalizm. To są jednostki które przychodzą na bal maturalny tylko i wyłącznie po to aby sobie popić. 99,99% uczniów chce się dobrze bawić i ci uczniowie teraz mają w niektórych szkołach cierpień z powodu tego zakazu? Zakazu mającego na celu powstrzymać z 5 osób na studniówkę?
Jak mówiłem, po jednej już jestem, gdy szkoła jeszcze nie dostała tego listu i gdy normalnie stały szampany na stolikach. Nie było żadnych problemów i wszyscy świetnie się bawili. Dlaczego mówię, że w niektórych szkołach mają cierpieć? U nas na szczęście dyrekcja to spoko ludzie i tylko "oficjalnie" nie będzie alkoholu. Po prostu wiedzą, że można nam ufać.

Pt sty 26, 2007 14:40
Zobacz profil WWW

Wszystko gicior było. Wybawiłem się jak nigdy, a z tym rozporządzeniem mogą się wypchać :)

N sty 28, 2007 11:50
Zobacz profil WWW

Klekot - obecnie ten gest (podobnie jak swastyka) kojarzą się jednoznacznie. I nie są używane jako "salut rzymski"...
Sama popatrz kto go używa: http://narodowaantifa.republika.pl/faszysci.html :D

So lut 03, 2007 13:49

A mnie to zawsze dziwiło. Czy studniówka nie jest przypadkiem imprezą organizowaną przez UCZNIÓW? Przynajmniej u mnie tak było. I na tą imprezę ZAPRASZALIŚMY nauczycieli. Jak chcieli to przyszli jak nie to nie. Dlatego teraz mi się to w głowie nie mieści, że nauczyciele, którzy są GOŚĆMI zabraniają ORGANIZATOROM pić alkoholu. To tak jakbym wyprawił urodziny, na których zaproszeni nie pozwoliliby mi wznieść toastu.

Tymbardziej nie wiem co ma do tego MEN. To przepraszam nie jest impreza szkolna chciałbym zauważyć, nie organizuje jej szkoła (może ew. coś pomaga), to jest impreza uczniów dla uczniów i ewentualnie nauczycieli. Więc niech oni się tak nie mądrzą.

Zabraniać dorosłym ludziom alkoholu, dobre żarty.

N lut 04, 2007 12:23
Dla popierających: oto pierwszy wymierny efekt rozpoczętej przez Giertycha dewastacji standardów polskiej edukacji.

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... 51194.html

Hydraulików już nie mamy. Nie z jego winy, prawda. Tylko, że z jego winy nawet studenci będą u nas mierni.

Crosis

Śr lut 28, 2007 11:34

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... 54353.html

Jesli to prawda to kolejny powód aby odwołac pana ministra

Cz mar 01, 2007 10:27

Strasznie żałuję że wziąłem wszystkie 3 interesujące mnie przedmioty na poziomie rozszerzonym...

Cz mar 01, 2007 15:26
Zobacz profil WWW
Nauczyciele, którzy ujawnią, że są homoseksualistami będą zwalniani z pracy - zapowiedział wiceminister Edukacji Narodowej Mirosław Orzechowski w rozmowie z Radiem Tok FM. "Taka osoba nie może pracować z dziećmi" - twierdzi.
Politycy opozycji są zszokowani.

- Hitleryzm rozpoczynał się od zdrowej rodziny - kiwa z niedowierzaniem głową Wacław Martyniuk (SLD).

Artykuł 32. Konstytucji mówi: "Nikt nie może być dyskryminowany w życiu politycznym, społecznym lub gospodarczym z jakiejkolwiek przyczyny."

http://serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,3988904.html

Klejnym etapem bedzie zakładanie obozów koncentracyjnych dla homoseksualistów, Żydów, masonów, liberałów i wszystkich łże-elitom

LPR = NSDAP

Cz mar 15, 2007 12:24

Cytuj:
Nauczyciele, którzy ujawnią, że są homoseksualistami będą zwalniani z pracy - zapowiedział wiceminister Edukacji Narodowej Mirosław Orzechowski w rozmowie z Radiem Tok FM. "Taka osoba nie może pracować z dziećmi" - twierdzi.
Politycy opozycji są zszokowani.

- Hitleryzm rozpoczynał się od zdrowej rodziny - kiwa z niedowierzaniem głową Wacław Martyniuk (SLD).

Artykuł 32. Konstytucji mówi: "Nikt nie może być dyskryminowany w życiu politycznym, społecznym lub gospodarczym z jakiejkolwiek przyczyny."

http://serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,3988904.html

Klejnym etapem bedzie zakładanie obozów koncentracyjnych dla homoseksualistów, Żydów, masonów, liberałów i wszystkich łże-elitom

LPR = NSDAP

A tak naprawde wiadomo ze chodzi o wkradnicie sie w łaski "rm"

Cz mar 15, 2007 15:43
pixel LPR to nie drugie NSDAP.Poprostu świat obecnie tak pobłądził,że zagraża nam upowszechnienie się zła.Zakazy nawet te w szkołach służą dobru społecznemu.W Irlandii w miejscach publicznych za palenie jest mandat wartości 1000 euro i u nas by się przydał,bo Polska by na tym zyskała.Zakazują alkoholu - czynią dobrze,bo przecież pijaństwo jest istną plagą.Homoseksualizm nie może być promowany zwłaszcza wśród najmłodszych.Żadnych obozów koncentracyjnych nie będzie.

Pt mar 16, 2007 10:46

Zakazują alkoholu - czynią dobrze,bo przecież pijaństwo jest istną plagą.

Zakazac palenia picia .....
a moze po konowiczowsku ZAKAZAC WSZYSTKIEGO

Ps.
po co Jezus zamienił wode w wino ???
Aby rozpowszechniac zło ???

Polonium 210 napisał(a):
Homoseksualizm nie może być promowany zwłaszcza wśród najmłodszych.

nie presadzajmy z ta promocja
To ze przemaszruja to co ???
Nie moga ???

Pt mar 16, 2007 10:50
To żeby lepiej przemawiało to należy od razu karać mandatem za:pijaństwo,publiczne palenie tytoniu,narkomanię,narzucanie homoseksualizmu innym,wandalizm,agresję wobec nauczycieli,bójki szkolne and so on.Polska by wiele zyskała i biedniejsi też by skorzystali.Trzeba radykalizmu.Za eutanazję,dzieciobójstwo i aborcję np.dożywocie.Wiem,że będzie "podziemie" ale jak nie tutaj to na Sądzie Ostatecznym prawda wyjdzie i tak na jaw.Zła bowiem nie da się ukryć.

Pt mar 16, 2007 11:00
Polonium 210, jak można narzucić komuś homoseksualizm?
Czy Ty się czasami zastanawiasz nad tym co piszesz? Mam poważne wątpliwości co do tego.

Pt mar 16, 2007 11:15

Propagowanie homoseksualizmu... a jak moja koleżanka, nauczycielka przyrody, powie dzieciom że homoseksualizm w rzyrodzie jest rzeczą natralna u wielu gatunków (bo jest!) to pójdzie do więzienia?

Pt mar 16, 2007 11:29
obawiam się, że wg pogiętej wizji świata Giertycha - TAK

Pt mar 16, 2007 11:30
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 526 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 36  Następna strona