Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Wt wrz 02, 2025 20:48

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 526 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 36  Następna strona
 Popieram Ministra Giertycha! 
Autor Wiadomość

Pisałem o fobiach i ich konsekwencjach w odniesieniu do propagowania
seksu w szkołach.
.

yyy... nazwy prosze bo te, ktore mi do glowy przychodza, nijak zwiazane z tym nie sa

Wt mar 20, 2007 15:30
yyy... nazwy prosze bo te, ktore mi do glowy przychodza, nijak zwiazane z tym nie sa

Chodzi najprawdopodobniej o homofobię. Chorobę szalejąca na korytarzach MEN-u, rozsiana przez członków LPR-u.
Co najciekawsze! Naczelny homofob Orzechowski co kilka dni propaguje homoseksualizm w mediach, tak usilnie to robi, że każde dziecko już doskonale wie jak wygląda seks w stylu gejowskim. Orzechowski nawet pokazywał obsceniczne obrazki i czynił to bynajmniej nie po godz 23, ale w biały dzień.
Powinno się go usunąć z ministerstwa za propagowanie homoseksualizmu. Wygląda na kryptogeja, który doznał miłosnego zawodu :D

Wt mar 20, 2007 15:56
pokazywał obsceniczne obrazki i czynił to bynajmniej nie po godz 23, ale w biały dzień.

A co tam niby było takiego obscenicznego?

Wt mar 20, 2007 16:37
Nagie ciała!!!!! W dodatku męskie brrrrrr.
Jakby tego było mało Orzechowski rozwodził się na temat seksu analnego!!
Poznać fachowca (praktyka? ) po mowie!!

Wt mar 20, 2007 16:42
ja tam widziałem tylko plecy i kawałek pośladków. Były to bardzo apetyczne ciałka pięknych modeli :) Genitalia były zasłonięte. W co drugiej reklamie TV pokazują więcej ciała niż na tym zdjęciu przentowanym przez pożal się boże wiceministra, więc w czym problem?

Wt mar 20, 2007 17:01
więc w czym problem?

W tym że to wiceminister MEN - główny tropiciel homoseksualistów, który z przyjemnością pokazuje nagie męskie pośladki :D
Zboczeniec czy co? (Raczej to pierwsze :) )

Wt mar 20, 2007 23:53

Sianie niepokoju w umyśle młodego człowieka daje możliwość rozwoju
fobii która w młodym organizmie, bombardowany hormonami, szybko
znajdzie ujście w agresji seksualnej albo uległości.
Powodując stany emocjonalnych patologii które w ukryciu i przez lata
będą roazwijać się niszczyć obraz naturalny, fobie takie mogą
spowodować trwałe zmiany osobowości człowieka.

.

czyli mozna sie dorobic tej homofobii w szkole....

Cytuj:
Pisałem o fobiach i ich konsekwencjach w odniesieniu do propagowania
seksu w szkołach

czy mozna tu dodac seksofobie, androfobie i gynefobie? bo do nich moze dojsc z tych samych/podobnych przyczyn...

Śr mar 21, 2007 14:30

Agorafobię /lęk przed przestrzenią sali gimnastycznej/
Cała serię fobii objawiających się lękiem w sali do biologii jak np. ichtiofobia.
Cyberfobia objawiająca się przed zajęciami z informatyki
i ogólnie antrofobia ujawniająca się w momentach wejścia do klasy...

Śr mar 21, 2007 14:50

jej, to moze lepiej nie posylac dziecka do szkoly bo jeszcze sie czegos nabawi :P w domu tez zamknac nie mozna bo tez cos zlapie.... w tej sytuacji najlepiej... wyginac, jak zrobily to dinozaury :biggrin:

co prawda to juz nie pan G., ale inny minister zaczyna mieszac w szkolnictwie wyzszym... moze mnie tez przyjdzie nosic mundurek <sciana>

Śr mar 21, 2007 20:11

Roman Giertych zdecydował: Prałat Henryk Jankowski zostanie uhonorowany Medalem Komisji Edukacji Narodowej. To najwyższe odznaczenie przyznawane przez ministra oświaty.

Kolejne dokonanie Pierwszego Edukatora IV RP. Musi być, sam Bóg działa przez tego Romana, bo tyle geniuszu nie zmieściłoby się w głowie nawet tak wielkiego człowieka.

Cz mar 29, 2007 12:58

On jeszcze wiele razy nas zadziwi do końca kadencji. Ten natchniony łeb to wylęgarnia pomysłów. W poprzednim wcieleniu musiał być Torquemadą.

Cz mar 29, 2007 13:14
Giertych is O.K. Wie co robi i chce dla polskiej szkoły jak najlepiej.Dziwi mnie też dlaczego taka nagonka na Wszechpolaków

Cz mar 29, 2007 17:23
a mnie nie dziwi i nie dziwi mnie czemu większość nauczycieli i uczniów brzydzi się giertychem

Cz mar 29, 2007 17:26
Może nie kłóćmy się,kto lubi Giertycha,a kto nie.Niech historia osądzi.Jednak spójrzmy bliżej na pomysły ministra edukacji,bo jest w nich sens.

1.Mundurki szkolne - wyeliminowanie podziału na uczniów bogatych i biednych.

2.Zakaz picia alkoholu w szkołach - bezpieczeństwo uczniów,wychowanie w trzeźwości.

3.Kontrola treści internetowych - uchronienie młodzieży a zwłaszcza dzieci przed demoralizacją i zgorszeniami.

4.Zakaz propagowania homoseksualizmu - ochrona dzieci i młodzieży przed zgorszeniem.

W tym wszystkim muszę się z Giertychem zgodzić.Ale nie kłóćmy się o Giertycha.Dla mnie te pomysły mają sens i nie nazwę ich ograniczeniem swobód ucznia.No chyba,że komuś znów nie spodobają się powyższe pomysły i zacznie się buntować.Ale z tego, co wiadomo to świat nieraz się buntował i nic na tym nie zyskał.

Cz mar 29, 2007 18:31
A dla mnie to co piszesz jest bez sensu. Nawet nie wiesz, o co w tym chodzi.

Ogranij się nieco.

Piszesz:
1.Mundurki szkolne - wyeliminowanie podziału na uczniów bogatych i biednych.

Bzdura, nawet nie wiesz jakie Giertych ma za tym argumenty. Generalnie zgodzę się, ale czy Ty, miłośniku Giertycha ile będzie kosztowało rodziców kupienie tych mundurków? Roman edukator robił już raz tanie podręczniki i poległ - to raczej też mu nie wyjdzie.

2.Zakaz picia alkoholu w szkołach - bezpieczeństwo uczniów,wychowanie w trzeźwości.

Jakbyś bardziej interesował się Polską, a nie Irlandią, mości żałosny Wszechpolaku, to wiedziałbyś, że ten zakaz istnieje od lat! Do książek, zamiast do netu!

3.Kontrola treści internetowych - uchronienie młodzieży a zwłaszcza dzieci przed demoralizacją i zgorszeniami.

Po raz drugi nazwę Cię nieukiem - to było przed Giertychem, a za jego rządzenia MEN-em się wcale nie polepszyło.

4.Zakaz propagowania homoseksualizmu - ochrona dzieci i młodzieży przed zgorszeniem.

Tutaj już nie nazwę Cię nieukiem - wzorem premiera stwierdzę, że jesteś po prostu chory psychicznie.

Czy Ty w ogóle potrafisz zdefiniować stwierdzenie "propaganda homoseksualna"? Czy Ty w ogóle rozmawiałeś kiedykolwiek na żywo z homoseksualistą? Widziałeś na żywo takiego?

Człowieku! Jeśteś jak kret piszący o skutkach oparzenia słonecznego!

Z całkowitym brakiem poważania - Crosis.

Cz mar 29, 2007 18:36
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 526 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 36  Następna strona