Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Wt sie 26, 2025 15:55

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 15 ] 
 cenzura 
Autor Wiadomość

Post cenzura
Na czym polega tutejsza cenzura?

Pt mar 30, 2007 11:30
Zobacz profil WWW

ale cenzure zastalem na tym, po ktorym najmniej by sie spodziewal.
Czyli na forum WIARA.PL
Dzial z "kraju i ze swiata".
Pisze o niszczeniu przez Komisje Europejska konkurencji - FSO - dla wielkich koncernow, z czym nawet sie nie kryja.
Wiec pytam - na czym polega tutejsza (i jedyna jaka w ogole spotkalem) cenzura ????

Pt mar 30, 2007 12:10
Zobacz profil WWW

Nie wiem, o czym był temat - ale jeśli rozmawiasz sam ze sobą, albo wątek w ogóle nie jest związany z wiarą (bo z góry wiadomo, że tej tematyce ma być dyskusja na tutejszym forum poświęcona) - to się nie dziw, że zamykają.

Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www

Pn kwi 02, 2007 10:36
Zobacz profil WWW

Przepraszam bardzo, ale pisze wyraźnie "Z kraju i ze świata"
A usuwany temat to ten, który dziś znów zamiescilem i który zaraz zapewne ponownie zostanioe usunięty - mowa o "FSO kontra KE".
Czy taka wiadomość nie mieści się w granicach do działu "Z kraju i ze świata"?

Pn kwi 02, 2007 11:01
Zobacz profil WWW

Skoro moga byc tematy polityczne jak "tasmy Oleksego" to dlaczego nie moze byc o uderzajacej w FSO decyzji KE?
Oswiadczam ze bede pisal po kilkanascie razy dziennie do adminow, az dostane odpowiedz, na jakiej podstawie sa wyrzucane moje wiadomosci - konkretnie ta jedna

Pn kwi 02, 2007 11:51
Zobacz profil WWW

Pisze o niszczeniu przez Komisje Europejska konkurencji - FSO - dla wielkich koncernow

Konkurencji :D :D :D

Pn kwi 02, 2007 12:00

MaciekOWP napisał(a):
Pisze o niszczeniu przez Komisje Europejska konkurencji - FSO - dla wielkich koncernow

Konkurencji :D :D :D

No.... KE SAMA TAK NAPISALA. Aby "FSO nie było knkurencją" stąd te zakazy.
Ale tutejszy cenzor rodem z PRLu, nie dopuszcza takich spraw do publicznej wiadomosci

Pn kwi 02, 2007 12:03
Zobacz profil WWW

Maćku, nie było mnie na forum gdy ktoś ci skasował te posty więc nie będę się wypowiadał w cudzym imieniu, zwłaszcza że nawet nie wiem dokładnie o które posty chodzi. Prawdopodobnie skasowała je jo_tka, która również moderuje ten dział. Wysłałem jej wiadomość w tej sprawie gdy odebrałem od ciebie PW, ale ostatnio nie ma jej na forum, więc uzbrój się w cierpliwość jak wróci to na pewno wyjaśni dlaczego usunęła twoje posty (jeśli to ona to zrobiła).

Pn kwi 02, 2007 14:17

Maćku, powiedz mi - po co mnożysz tematy o tym, jaka moderacja tego forum jest straszna, niesprawiedliwa i okropna :?: Co to ma dać :?:

Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www

Pn kwi 02, 2007 14:23
Zobacz profil WWW
Przyznaję się do wywalenia ostatnich postów z tego tematu. Byłam cały czas przekonana, że wątek taki istnieje. Moja wina, bo nie sprawdziłam dokładnie, że nie ma pierwszego posta. Przepraszam.

A na przyszłość – jeśli masz jakieś (Ty, jak i wszyscy inni) wątpliwości odnośnie wycinanych tematów, czy postów, zawsze możesz o to zapytać w dziale Moderacja, albo zapytać moderatora na PW, a nie wklejać to samo po raz drugi (czy kolejny).

Pn kwi 02, 2007 14:36

Maćku, powiedz mi - po co mnożysz tematy o tym, jaka moderacja tego forum jest straszna, niesprawiedliwa i okropna :?: Co to ma dać :?:

Ano ta, że napisze temat odnośnie decyzji KE, która skierowana jest w FSO i po kwadransie - zawsze usuwany temat był. Nawet po jakies 7 razy w ciagu dnia!!
Przyznasz, ze to nie jest normalne. (Jedyne forum w ogole, gdzie mi cos kasowano, a ktore ostatnie bym o to posadzal).

Mysle ze sprawa jest wyjasniona, wiec mozna skasowac TEN temat odnosnie cenzury.
(Choc pewnie teraz gdy trzeba, to nikt nie skasuje, a gdy nie bylo powodow, to jakis moderator po kilku minutach non stop kasowal. Wiecej profesjonalizmu !! )

Pn kwi 02, 2007 17:12
Zobacz profil WWW

Monika75 a gdzie jest to "zastanowienie" sie nad swoimi czynami.
Bez sprawdzania usuwasz posty?
Wydano ci polecenie odciążania za wszelka cene serwera czy co?

Jesli nie jesteś pewna to nie kasuj.

Nie jest miłe napisanie posta na którego poświęciło się sporo czasu po to tylko by on zniknął "bo myslałam, ze taki temat istnieje".

Podzielam irytacje forumowicza o nicku MaciekOWP.
Miał jak widać racje.Dobrze, że sie sprawa wyjasniła. :P

więc śpiewaj duszo ma... BÓG JEST MIŁOŚCIĄ...

Pn kwi 02, 2007 17:58
Mieszku, zawsze myślałem, że dewizą katolika jest to, że nikt nie jest idealny i każdemu zdarzy się pobłądzić.

Widzę jednak, że lubisz wymagać od ludzi postawy idealnej i całkowitego braku błędów. Monika tymczasem jest aż i tylko człowiekiem, popełniła błąd i za niego przeprosiła. Kolejny raz Twoje zachowanie jako katolika jest zaprzeczeniem katolicyzmu. I kolejny raz mam wątpliwą przyjemność zwrócić Ci na to uwagę.

Krytykować innych jest łatwo, prawda? A sam nie popełniasz czasem błędów? I czy w ogóle masz na tyle siły aby potem za nie przeprosić?

Crosis

Pn kwi 02, 2007 21:06
Zadnego zaprzeczenia katolicyzmu ze strony Mieszka nie bylo.

Pn kwi 02, 2007 21:27

Zastanówcie się trochę...

Pn kwi 02, 2007 23:23
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 15 ]