Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest So lis 22, 2025 16:48

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 80 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
 LPR 
Autor Wiadomość
http://youtube.com/watch?v=xYjV2NggBCs
http://youtube.com/watch?v=XuwvuncRc3U
http://youtube.com/watch?v=ZQEQrMd6kbI
http://youtube.com/watch?v=8pKcZi36M1s

:D :D :D :D :D :D

So maja 05, 2007 10:40

W momencie gdy decydujesz sie na tak wysoki urząd jakim jest urząd Premiera RP - zapomnieć musisz o prywatnym życiu. Stajesz się głową państwa i o prywacie musisz zapomnieć.

So maja 05, 2007 10:41

Jeszcze jedno.
W momencie gdy decydujesz sie na tak wysoki urząd jakim jest urząd Premiera RP - zapomnieć musisz o prywatnym życiu. Stajesz się głową państwa i o prywacie musisz zapomnieć.

Premier nie jest głową państwa.
A poza tym - teza, że osoba sprawująca taki urząd nie ma życia prywatnego, jest oczywistą nieprawdą. Każdy je ma, to oczywiste. Jest ono z pewnością podporządkowane pełnionej funkcji; ale zarazem teza, że należy się go wyrzec, to typowy przejaw myślenia w kategoriach totalitarystycznych. Widać, że Tobie jest ono bliskie.

Cytuj:
Zapoznawając się także przy okazji z pracą doktorską o bolszewizmie (Kaczyński), czy umiłowaniem ZSRR (tatuś Giertycha).

Nie kłam.
Kaczyński nie pisał pracy doktorskiej o bolszewizmie. Mówiąc tak pokazujesz, że nie masz pojęcia, o czym piszesz.

Cytuj:
Jak na każdym urzędzie, nawet wiejskim. Od tego by wisiały sa panowie gospodarczy. Tutaj nikt rządzący nie musi o tym nawet myśleć. Kiedy jednak dochodzi do myślenia, to już zaczynają sie problemy

Czy umiesz pod adresem obecnie rządzących stworzyć jakiś bardziej konkretny komentarz, niż tylko ogólnikowe inwektywy?

So maja 05, 2007 18:03

Premier nie jest głową państwa.

Prezydent jest tylko kukiełka, faktyczną władzę sprawuje Premier. Ty jako wybitny znawca PiSu (jak sam się określasz), powinieneś wiedzieć o tak prostych sprawach.
Wydaje mi się jednak, że jesteś tylko kolejnym krzykaczem forumowym z bujną wyobraźnią

Cytuj:
Nie kłam.
Kaczyński nie pisał pracy doktorskiej o bolszewizmie.

Jak tutaj rozmawiać z kimś kto nie wie o czym pisze i na dodatek trudno mu zrozumieć tak popularny wśród Pisiaków "skrót myślowy".
Lech Kaczyński w swojej "wiekopomnej" pracy doktorskiej powoływał się na znanego skądinąd w całym świecie bolszewika Lenina - cytując jego "wybitne przemyślenia bolszewickie".

Cytuj:
A poza tym - teza, że osoba sprawująca taki urząd nie ma życia prywatnego, jest oczywistą nieprawdą. Każdy je ma, to oczywiste.

Czytając takie zdania, zastanawiam się czy jest sens rozmowy z tobą. Bo coś mi się wydaje, ze dopiero co ukończyłeś z wyróżnieniem - "zerówkę"

So maja 05, 2007 21:36

Prezydent jest tylko kukiełka, faktyczną władzę sprawuje Premier.

Ale nie zmienia to faktu, że premier nie jest głową państwa.
Konstytucja się kłania:
Art. 126.
1. Prezydent Rzeczypospolitej Polskiej jest najwyższym przedstawicielem Rzeczypospolitej Polskiej i gwarantem ciągłości władzy państwowej.

Cytuj:
Ty jako wybitny znawca PiSu (jak sam się określasz), powinieneś wiedzieć o tak prostych sprawach.

Nie określiłem się nigdzie jako wybitny znawca PiSu.
Ile razy jeszcze będziesz kłamał?

Cytuj:
Jak tutaj rozmawiać z kimś kto nie wie o czym pisze i na dodatek trudno mu zrozumieć tak popularny wśród Pisiaków "skrót myślowy".
Lech Kaczyński w swojej "wiekopomnej" pracy doktorskiej powoływał się na znanego skądinąd w całym świecie bolszewika Lenina - cytując jego "wybitne przemyślenia bolszewickie".

Jak tu dyskutować z kimś, kto nie wie sam, co przed chwilą napisał.
Napisałeś, że Lech Kaczyński pisał pracę o bolszewizmie. Czyli że tematem pracy doktorskiej Lecha Kaczyńskiego był bolszewizm (to zdanie jest równoznaczne poprzedniemu, jakbyś nie wiedział). Otóż jest to kłamstwo, ponieważ tematem pracy Lecha Kaczyńskiego nie był bolszewizm. Lech Kaczyński nie pisał więc o bolszewizmie. A to, że powoływał się w niej na Lenina? Przejrzyj sobie prace doktorskie obecnych profesorów. Zapewniam Cię, że w większości z nich znajdziesz nawiązania do któregoś z klasyków komunizmu.

Cytuj:
Czytając takie zdania, zastanawiam się czy jest sens rozmowy z tobą. Bo coś mi się wydaje, ze dopiero co ukończyłeś z wyróżnieniem - "zerówkę"

Śmieszny jesteś.

N maja 06, 2007 12:01

Nie obrażaj mnie. Można dyskutować ostro, można krytykować cudze wypowiedzi, ale chyba nie należy drugiej osoby objeżdżać.

1Kor13 (Hymn o miłości) - przez tegoż "katolika" zostałem kilkakrotnie oskarżony o
1) Bezmyslność
2) Kłamstwo
3) Śmieszność (1 raz)

Nie ma w zwyczaju dyskutować z fanatycznymi "katolami". Żegnam cię zatem - IGNOR!

N maja 06, 2007 12:30
"Prezydent jest tylko kukiełka, faktyczna władzę sprawuje Premier" - i obaj mogą się "poszczycić" wysokimi notowaniami w społeczeństwie:
- 60% żle ocenania dziłalność Prezydenta (31% dobrze)
- 66% żle ocenia Premiera (24% dobrze)
- 74% żle ocenia prcę rządu (19% dobrze).
Sondaż z dnia 30.04.2007r.

N maja 06, 2007 12:36

60% żle ocenania dziłalność Prezydenta (31% dobrze)
- 66% żle ocenia Premiera (24% dobrze)
- 74% żle ocenia prcę rządu (19% dobrze).
Sondaż z dnia 30.04.2007r.

Aluś, ten sondaż jest z pewnością robiony na zlecenie łże-elickich żydo-masono-lewaków, na dodatek wykształciuchów :D

Gdyby kto inny był zleceniodawcą, to wynik byłby zgoła inny. Wystarczyłoby go przeprowadzić na 1000 "losowo" wybranych członkach Koła Przyjaciół RM :D Reszta społeczeństwa jest po prostu niereprezentatywna i nie odzwierciedla "Polskiego Ducha" Patriotyzmu i miłości do Ojczyzny.

N maja 06, 2007 12:43
Gdyby wiekszosci spoleczenstwa nie stanowila grupa idiotow, to moznaby sie tym sondarzem przejmowac.

N maja 06, 2007 13:21

1Kor13 (Hymn o miłości) - przez tegoż "katolika" zostałem kilkakrotnie oskarżony o
1) Bezmyslność
2) Kłamstwo
3) Śmieszność (1 raz)

Cóż poradzić na to, że Twoje wypowiedzi są kłamliwe i śmieszne.
BTW. cytat, który zapodałeś, wyraźnie stwierdza, że krytyka wypowiedzi - a moja krytyka się odnosi do wypowiedzi - może być nawet ostra; ważne jest to, aby nie stosować krytyki ad personam .

A jakoś ignor dany przez Ciebie mnie nie wzrusza, bowiem poziom Twoich wypowiedzi do najwyższych z pewnością nie należał (że o braku argumentów merytorycznych - w przeciwieństwie do emocjonalnych i ad personam, których było od groma - nie wspomnę).

N maja 06, 2007 13:23
To chołota i potomkowie chołoty tak oceniają Wielkich Braci :D

N maja 06, 2007 14:13

Mam do was prośbę. Zanim napiszecie posta przeczytajcie sobie parę razy czego dotyczy temat wątku i dopiero potem piszcie. :roll:

N maja 06, 2007 14:28
To chołota i potomkowie chołoty tak oceniają Wielkich Braci :D

Zdaj sobie sprawe, ze motloch nawet Jezusa skazal na smierc, tzw "opinia publiczna" prawie zawsze sie myli, nie ocenia na podstawie faktow, tylko emocji, opinii z telewizji i nie nalezy sie z nia liczyc dazac do obiektywizmu.

N maja 06, 2007 15:31
Kierując się tymi względami jakie właśnie podałeś, koalicja PiS +LPR+ SO, jednym zgodnym głosem wieści, że jest to najlepszy, najskuteczniejszy rząd od 1989r :D :D ....ciemny lud to kupi...

N maja 06, 2007 17:07
To sa politycy w demokracji, zadko sie zdarza, zeby ktorys z nich powiedzial cos co ma sens, bo zajmuja sie mowieniem tego, co dobrze brzmi i chwaleniem tego co robia, gdyz partie liczace na kompetentnych wyborcow nie maja szans z partiami, ktore mowia do motlochu.

N maja 06, 2007 17:17
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 80 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona