Jakiej muzyki słuchasz w tej chwili?
| Autor |
Wiadomość |
|
Mada
|
rozalka napisał(a): Bartas, o gustach się nie dyskutuje, kurczę!
dziekuje,dziekuje  hehe Bartas napisał(a): Nigdy nie przepadałem za ich muzyką, a poza tym są bardzo kontrowersyjni (biegają nago po scenie itd) i komercyjni!
komercyjni?? blagam Cie, chyba zapomniales definicji tego terminu,chetnie Ci przypomne
komercjalizacja- oparcie dzialalnosci na zasadach handlowych ,zwykle kosztem jakosci lub poziomu wykonania...
powtorze drugi raz "blagam Cie"
u mnie w sluchawkach The Car Is On Fire - Can't Cook(Who Cares?)
|
| Śr lip 04, 2007 10:47 |
|
|
|
 |
|
A.
Dołączył(a): Śr cze 08, 2005 7:39 Posty: 2702 Lokalizacja: Paragwaj
|
Bee Gees- Staying Alive
Elton John- Can you feel the love tonight
Uriah Heep- July Morning
Kult- Gwiazda szeryfa
...
_________________ Shame on the night for places I've been and what I've seen for giving me the strangest dreams But you never let me know just what they mean so oh oh so shame on the night alright And shame on you
|
| Śr lip 04, 2007 10:53 |
|
 |
|
Bartas
Dołączył(a): N wrz 24, 2006 18:13 Posty: 2267 Lokalizacja: Poznań
|
Mada napisał(a): komercjalizacja- oparcie dzialalnosci na zasadach handlowych ,zwykle kosztem jakosci lub poziomu wykonania ... No, właśnie. Takie są Papryczki. Na siłę się pchają do tego MTV i Viva i tych wszystkich innych stacji. Takie kanały to zła rzecz dla muzyki. Mada napisał(a): u mnie w sluchawkach The Car Is On Fire - Can't Cook(Who Cares?)
Aaa, te lizusy Kaczkowskiego - zgłupiał facet na starość  zajmuje się młodymi, zamiast ...
Ok, sorry - poniosło mnie!
U mnie Iron Maiden i płyta Poverslave, a potem Pink Floyd - The Division Bell
_________________ [i]Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś sam[/i] :)
|
| Śr lip 04, 2007 14:15 |
|
|
|
 |
|
Mada
|
Bartas napisał(a): Na siłę się pchają do tego MTV i Viva i tych wszystkich innych stacji.
nie no,szkoda slow...Ci ludzie graja co chca,oni juz sie nie musza nigdzie pchac i sie starac bo kazdy sie bije zeby ich miec na swojej antenie,w swojej rozglosni i na koncercie...a oni siedza i czekaja na lepsze propozycje,grajac to co kochaja,nie przypodobujac sie i nie przejmujac sie takimi jak ty,bo zwolennikow "Papryczek" jest o niebo wiecej...a tego komercjalizacja nazwac nie masz prawa Mada napisał(a): u mnie w sluchawkach The Car Is On Fire - Can't Cook(Who Cares?) Bartas napisał(a): Aaa, te lizusy Kaczkowskiego - zgłupiał facet na starość zajmuje się młodymi, zamiast ...
ze co? slucham? ze niby zglupial? bo daje szanse mlodym...a co ma wiecznie puszczac legendarnych,no nie powiem Iron Maiden ... nie podoba Ci sie MiniMax - nie sluchasz ![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif) dotarlo ?
jakze komercyjny,beznadziejny i glupawy,bo mlody James Morisson - The Pieces Don't Fit Anymore
pozdrawiam!
|
| Śr lip 04, 2007 18:49 |
|
 |
|
Bartas
|
Mada napisał(a): nie podoba Ci sie MiniMax - nie sluchasz ![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif) dotarlo? Bartas napisał(a): zgłupiał facet na starość zajmuje się młodymi, zamiast ...
To była ironia! Bardzo szanuję Pana Piotra Kaczkowskiego, jestem jego zagorzałym sympatykiem tylko czasem mnie niepokoi mnie muzyka, którą prezentuje!
_________________ [i]Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś sam[/i] :)
|
| Śr lip 04, 2007 19:42 |
|
|
|
 |
|
vesper
|
No cóż, porządne zespoły odmawiają MTV... A Red Hot lecą tam, a śpiewają przeciwko zjawisku komerchy, i globalizacji (Californication...)... i gdzie tu sens ?
Słucham:
Happysad - Zanim Pójdę
Maanam - Raz dwa raz dwa
_________________ Respexit orationem humilium, non sprevit preces eorum...
|
| Śr lip 04, 2007 22:49 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Co, co zasze działa na mnie kojąco - muzyka ze strony jednego z największych popularyzatorów nauki, naukowca, humanisty, człowieka, który jest mi szczególnie bliski i godzien wielkiego szacunku - chodzi o CARLA SAGANA. A muzyka?? Wystarczy kliknąć tu, uwielbiam ten motyw, mogłbym go słuchać [i słucham] godzinami:
http://www.carlsagan.com/
|
| Śr lip 04, 2007 22:55 |
|
 |
|
Mada
|
Bisquit - Inny Smak
|
| Cz lip 05, 2007 9:44 |
|
 |
|
Zencognito
|
Peggy Lee - You're getting to be a habit with me
|
| Cz lip 05, 2007 10:53 |
|
 |
|
A.
|
_________________ Shame on the night for places I've been and what I've seen for giving me the strangest dreams But you never let me know just what they mean so oh oh so shame on the night alright And shame on you
|
| Cz lip 05, 2007 12:00 |
|
 |
|
Bartas
|
Zespół: Dżem
Płyta: Absolutely Live
Utwór: Poznałem go po czarnym kapeluszu
|
| Pt lip 06, 2007 20:17 |
|
 |
|
vesper
|
Farben Lehre - Helikoptery.
_________________ Respexit orationem humilium, non sprevit preces eorum...
|
| Pt lip 06, 2007 20:41 |
|
 |
|
arc
|
Po raz 1.000 - 10.000 Days Toola
Nie ma... po prostu nie ma lepszego utworu! 
_________________ arcarc
|
| Pt lip 06, 2007 20:53 |
|
 |
|
Mada
|
happysad - Wrocimy Tu Jeszcze
|
| Pt lip 06, 2007 21:06 |
|
 |
|
A.
|
Nightwish- w tej chwili She is my sin.
|
| Pt lip 06, 2007 23:02 |
|
|
|