Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
PW otrzymałem i odpisałem.
Hmmm ja jestem faszystą? No trudno przełknę tę obelgę  Powiedz Marku za ile dolarów sprzedałeś swój kraj? - "patrioto z ostatniego rzędu"
|
Wt lip 17, 2007 22:38 |
|
|
|
 |
Mark Zubek
|
profos20;
Powiedz za ile Ty swój kraj sprzedajesz.
|
Śr lip 18, 2007 0:28 |
|
 |
Mark Zubek
|
Paschalis;
Seanse nienawiści do Radia Maryja przeniosły się tutaj, na forum katolickie.
Fanatyczna nienawiść pewnych osób do o.Rydzyka, trafia na podatny grunt niechęci do Radia Maryja ze strony moderatorów.
Rozumiem że określenie faszysta można i powinno przypisać się jedynie
słuchaczowi RM, ojcu dyrektorowi tegoż radia, oraz każdemu wyimaginowanemu antysemicie.
Wtedy nie są to słowa obelżywe i można je przypisać, podobnie jak
"oszczyj dyrechtór" albo " Goebbels w sutannie".
Rozumiem też, że każdy kto występuje w ich obronie, oraz obronie niesprawiedliwie napastowanych jest uciążliwym donosicielem,
dla którego wysokie progi tego forum, są ZA WYSOKIE.
W konkluzji, mniemam że szanowna moderacja nie stąpa twardo po
ziemi, tylko unosi się ponad nią w błogim przeświadczeniu swojej nieomylności i świętości.
W związku z powyższym nie umyję Wam stóp swoimi łzami, bo
fruwacie zbyt wysoko.
I moge jedynie stwierdzić że nie na skrzydłach anielskich lecz
w niebezpiecznie nadmuchanym balonie pychy.
Życząc miłego bujania w obłokach.
Wasz forumowy "moherek" , Mark.
:-)
|
Śr lip 18, 2007 1:12 |
|
|
|
 |
Paschalis
|
Marku, jeśli chodzi o pychę moderatorów, to sprawa wygląda tak, że piszesz skargę na profosa za to, że użył słów "jest wielu matołów w KEP, którzy za kase dali by sobie jajka ogolić", które uchodzą za obelżywe. W tym samym poście sam użyłeś obelżywych sformułowań pod adresem oskarżonego przez ciebie profosa (głównie chodzi o "faszystę", bo co to jest "libro-inter-maso-fanatyk" to nie mam pojęcia). Odpowiedź otrzymałeś następującą: Profos otrzyma PW z prośbą by takich słów nie używał, a jednocześnie ty nie powinieneś samemu się posługiwać obelgami wobec profosa, nazywając go w poście ze skargą "faszystą". Jak rozumiem za reakcję niepyszałkowatą uznałbyś udzielenie upomnienia profosowi, z zaakceptowaniem użytego przez ciebie pod jego adresem sformułowania "faszysta". Ciekawe, co o takiej "pokorze" pomyślałby profos.
Co do kwestii donosów to z twojego oburzenia wnioskuję, że nie zrozumiałeś mnie. Wyjaśniam więc, iż to nie ciebie miałem na myśli.
Jeśli zaś chodzi o "fanatyczną nienawiść pewnych osób do o.Rydzyka, trafiającą na podatny grunt niechęci do Radia Maryja ze strony moderatorów" to nie tak dawno temu godunov doszedł do wniosku, że ja "liżę ***" o. Rydzykowi, a Monika jest "prorydzykowata" i "przez niego opłacana". Przyznasz, że to dość zasadnicza rozbieżność stanowisk w tej kwestii.
P.S.
Prosiłbym was byście dyskusję o tym kto sprzedaje swój kraj przenieśli na PW.
_________________ www.onephoto.net
|
Śr lip 18, 2007 9:40 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Ponownie zwracam się z prośbą o utemperowanie użytkownika mariolcia, który wciąż obraża użytkowników łamiąc z ten sposób regulamin. Ostatnia jej wypowiedź jest tego najlepszym dowodem:
Cytuj: Niestety wariant drugi to była zwykła podpucha bo nie ma dobrych ateistów. Ale miło że napisałeś JakubieN...
[temat: Czy wszyscy ateiści idą do nieba ?, post z dzisiejszego dnia]
Może ktoś wykasować tego głupiego, nieprawdziwego i obraźliwego posta. I zmobilizować tę panią do przestrzegania regulaminu??
Dzieki,
j.
|
Śr lip 18, 2007 13:47 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Aha, i jeszcze jedna uwaga - MOŻE KTOŚ DA WRESZCIE CZASOWEGO BANA UZYTKOWNIKOWI POLONIUM I WSZYSTKIM JEGO KLONOM, BO NAPRAWDĘ KPI SOBIE ON Z REGULAMINU PRZEDNIE.
Równie zbulwersowany co Crosis,
JakubN
|
Śr lip 18, 2007 18:23 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Moze Polonium założy sobie 50 kont z różnymi nickami i zrobimy mu osobny dzial, gdzie będzie mógl dyskutować sam ze sobą....

|
Śr lip 18, 2007 20:29 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: libro-inter-maso-fanatykami.
O Mamo!!! tego nie zauważyłem  )))
Obiecuję solennie, baaa przysięgam na głowę Ojca Dyrektora, że nauczę się tej kwestii na pamięć
Teraz przedstawiając się obcym będę mówił:
Nazywam się........ jestem faszyzującym libro-inter-maso-fanatykiem ze skłonnościami ekshibicjonistyczno-gejowskimi i rodowodem judaistycznym
Normalnie czysty przypadek do ekskomuniki i spalenia na stosie
P.S.
Alleluja i do przodu...siać..siać..siać 
|
Śr lip 18, 2007 21:43 |
|
 |
vesper
|
Wydaje mi się, że można by do tematu o RM wstawić na jakieś dwa tygodnie tabliczkę "Temat zamknięty z powodu dziecinnego zachowania użytkowników. Prosimy przenieść się do wątku "Piaskownica"."

_________________ Respexit orationem humilium, non sprevit preces eorum...
|
Śr lip 18, 2007 22:37 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Mark Zubek napisał(a): Rozumiem że określenie faszysta można i powinno przypisać się jedynie słuchaczowi RM, ojcu dyrektorowi tegoż radia, oraz każdemu wyimaginowanemu antysemicie.
cóż drogi marku zubku - faszysta to podobno okreslenie niezwykle pejoratywne uzywane przez szlachetnych i dobrych komunistów
ktorzy tym mianem okreslaja kazdego przeciwnika politycznego
dzis kazdy, kto nie zgadza sie z pogladami pewnej grupy (dosc szerokiej - bo to zieloni, socjalisci, anarchisci, lewacy itd... itp a... i homoseksualisci)
moze zostac nazwany faszystą
oczywiscie proba przekonania swojego rozmowcy iz faszyzm nie ma nic wspolnego z personalistyczna i konserwatywną i republikanska myslą polskiej prawej strony politycznej mija się z celem
manipulacja, ktorej mlodzi idealisci ulegają od 50 lat, zostala wymyślona na kremlu - a antysemityzmu antenaci naszych piszacych tu idealistów uczyli się od marksa
a faszym jest ideologią lewicową - o czym tutejsi idealisci ciągle zapominają i to im a nie piszacym tu konserwatystom jest bliżej do faszystów
a to, ze nas upupiaja, badx dorabiają gębę to inna sprawa - z braku argumentow - coż mogą zrobić
|
Cz lip 19, 2007 8:57 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Przypominam tytuł wątku: Uwagi do moderacji. Z prywatnymi rozmowami przosze przenieść się na PW
|
Cz lip 19, 2007 9:10 |
|
 |
stern
|
 Kamyku - jakżeś mógł ;)
Kilka uwag do Kamyka:
Właśnie przeczytałem o zamknięciu tematu: "Jak rozmawiać z ateistami"?
Drogi adminie - już z pierwszego posta wynikało, że to sie zamieni w przepychankę, wiec nie wiem dlaczego temat blokuje się w środku (niby lepiej późno niż wcale).
Mam wrażenie, że zdanie: "odbiegacie od tematu" powinno być używane ostrozniej.
Odpoweidź na pytanie: Jak rozmawiać z ateistami (czy kimkolwiek innym), albo będzie zawierać określenia typu: "grzecznie, zrozumiale, spokojnie, z informacją zwrotną", albo będą recepoty typu:
"na pytanie A - jest odpwoiedź B".
Tak tez było w tym wypadku, ale uznałeś, że to odbieganie od tematu (autor tematu tak zaczął - nie my).
Co do wzajemnych wycieczek. Jeśli rozmówca deklaruje się otwarcie, że uważa wierzących za szaleńców, co chcą przejąc władzę nad światem to wypadałoby:
a) ignorować to - próbując przekonać
albo
b) dać bana i miec spokój.
Kasowanie każdego tematu z wycieczkami mija się z celem, bo donikąd nie dojdziemy, nie mogą się ustosunkowaćm ani wyjaśnić. A zda się, że fora służa wymianie informacji.
No to tyle - wygadałem się.
Pozdrawiam
|
Cz lip 19, 2007 12:35 |
|
 |
Kamyk
|
Drogi sternie
Tematu nie zamknąłem od razu, bo zawsze istnieje cień szansy na to, że jednak wywiąże się w nim konstruktywna i rzeczowa dyskusja
W tym wypadku tak się nie stało, a dyskusja toczyła się, moim zdaniem, za bardzo obok tematu
Niemniej temat został zamknięty, a nie usunięty. W każdej chwili można go otworzyć na nowo
|
Cz lip 19, 2007 13:05 |
|
 |
stern
|
Kamyk napisał(a): Drogi sternie  Tematu nie zamknąłem od razu, bo zawsze istnieje cień szansy na to, że jednak wywiąże się w nim konstruktywna i rzeczowa dyskusja.
z moich forumowych wieloletnich doświadczeń wynika, że po pierwszych pyskówkach (to pewnie jakaś pozostałośc po łapaniu za szablę), jest szansa na wymianę argumentów.
Daj nam szansę, Obiecuję się nie robić personalnych wycieczek.
|
Cz lip 19, 2007 14:21 |
|
 |
Zencognito
|
Czy ktoś z moderatorów przyjrzał się postom mariolci? Nie sądzę aby moje przeświadczenie o tym, że mariolcia to zwykły troll było unikatowe, teraz pytanie co moderacja ma zamiar zrobić z tym fantem?
|
Cz lip 19, 2007 16:25 |
|
|
|