Autor |
Wiadomość |
Zencognito
|
 Jasne, niech trzyma swoje rzeczy na ziemi.
|
So sie 11, 2007 12:29 |
|
|
|
 |
monika001
|
Zencognito napisał(a): :lol: Jasne, niech trzyma swoje rzeczy na ziemi.
Zawsze może poprosic mamę, żeby mu z tej szafki coś podała. 
|
So sie 11, 2007 14:26 |
|
 |
zszywacz
|
monika001 napisał(a): zszywacz napisał(a): Też mam wrażenie, że to prowokacja... młody, nieuformowany prosi grzecznie o radę, a wy od razu PROWOKACJA. Wstyd panowie. 
Jakoś trudno mi sobie wyobrazić, żeby ktoś na poważnie miał miał takie problemy. Zwłaszcza że, idąc jego tokiem rozumowania, za grzech powinno się uznać na przykład higienę miejsc intymnych...
_________________ I recognise...
Myself in every stranger's eyes
|
N sie 12, 2007 12:49 |
|
|
|
 |
Paweł 93
|
Cóż... Ta dyskusja robi się troszeczkę dziwna... 
|
Pn sie 13, 2007 10:23 |
|
 |
Paweł 93
|
Zencognito napisał(a): pytajacyorade napisał(a): 2. Modliłem się, aby zwróciła na mnie uwagę dziewczyna. Teraz, gdy się to stało, myślę że to jest głupie, bo wydaje mi się, że jestem za młody i tego nie chce.. Czy nie jest grzechem proszenie o coś Boga, a potem odrzucanie tego? Nie, a jej zwrócenie uwagi na Ciebie z pewnością nie było wynikiem boskiej interwencji, bo Bóg nie spełnia tego typu próśb.
Skąd wiesz, że nie? Boga można prosić o wszystko (oczywiście, co jest dobre). To od Jego woli zależy, czy prośba zostanie spełniona czy nie...
|
Pn sie 13, 2007 10:56 |
|
|
|
 |
filippiarz
|
Paweł 93 napisał(a): Skąd wiesz, że nie? Boga można prosić o wszystko (oczywiście, co jest dobre). To od Jego woli zależy, czy prośba zostanie spełniona czy nie...
Bóg dał ludziom wolną wolę w którą nie ingeruje, więc nie ma możliwości, aby z twojego powodu łamał fundamentalne prawa, które sam ustanowił.
_________________ "Diabolus enim et alii daemones a Deo quidem natura creati sunt boni, sed ipsi per se facti sunt mali"
 "Inter faeces et urinam nascimur".
|
Pn sie 13, 2007 11:05 |
|
 |
Paweł 93
|
filippiarz napisał(a): Paweł 93 napisał(a): Skąd wiesz, że nie? Boga można prosić o wszystko (oczywiście, co jest dobre). To od Jego woli zależy, czy prośba zostanie spełniona czy nie... Bóg dał ludziom wolną wolę w którą nie ingeruje, więc nie ma możliwości, aby z twojego powodu łamał fundamentalne prawa, które sam ustanowił.
To znaczy, ja miałem na myśli słowa, że ''Bóg nie spełnia tego typy próśb''. Po prostu żle mnie zrozumiałeś i ja za swej strony przepraszam, rzeczywiście nie jasno się wyraziłem...
|
Pn sie 13, 2007 14:09 |
|
|
|