Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest N sie 10, 2025 11:38

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 223 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 15  Następna strona
 Apokalipsa 2012 
Autor Wiadomość

Tak_ale nie podam tobie nicka :) jeszcze.

Ciekawo co na temat mesjasza mysli kosmita.Wiesz co mam na mysli?

pozdro Asef

N sie 12, 2007 15:53

Niezupełnie,chyba to,że twoj nick na forum projektu cheops to kosmita :)

N sie 12, 2007 16:04

Zobaczymy co tam nam wykopia tej jesieni.
Przyznam, ze ciekawy sen :)

N sie 12, 2007 17:03

Asef tu masz linka do pewne osoby obdarzonej podobnymi zdolnosciami co Lucyna.

http://www.epokaserca.pl/index.php/plai ... odpowiedzi

wypowiada sie na temat PCH.

P.S. dostałem odpowiec KK na temat PCH.Bo napisałem do nich.Taki mały eksperyment.

N sie 12, 2007 17:08

No to widze,że w necie czytasz wszystko co pisze na innych forach :-)

I co odpwiedzieli,KK,czyl Kosciół Katolicki?

N sie 12, 2007 17:45

Nie wiem czy warto tutaj przytoczyc ich wypowiedz ale dobra:

Witamy,
Prosimy o jak najszybsze zerwanie z tymi ludzmi!!! to co oni uprawiają nazywa się spirytyzmem i jest zakazne przez Pismo Sw ! Narażasz sie na wielkie niebepieczeństwo.

Współczesne formy spirytyzmu:

Channeling – newagowska praktyka medytacyjna, mająca za cel komunikowania się z "bytami astralnymi" poprzez medytacje, pismo automatyczne, przekazy i objawienia. Często jest reklamowana jako spotkanie z przewodnikiem, aniołem stróżem, Bogiem itd. Podobne praktyki stanowią częśc medytacji transcedentalnej.

według egzorcystów zjawisko channelingu, to nic innego jak oddziaływanie szatana lub duchów mu podległych (złe duchy osób potępionych) na ludzi celem wpływania i pozyskania ich do swoich manipulacji. Należy pamiętać, że szatan jest ojcem kłamstwa, stąd podawanie się jego za istoty z kosmosu, kosmicznych opiekunów chcących pomóc ludzkości. Tymczasem cel jest jeden: zwalczanie religii chrześcijańskiej.

to tak ogolnie.

N sie 12, 2007 17:57

Dziwne,no można by to tak nazwac spirytyzm,ale przecież ta Lucyna to przecież ten samuel sam do niej przyszedł jak ona była wstanie śmierci klinicznej,ona go nie wywoła.W dodatku sesje mowią dużo o miłosci,o tym,że trzeba zobaczyc drugiego człowieka,dawac więcej miłosci wobec siebie i sa nawet pouczające,jest mowa abyśmy mieli pozytywne nastawienie,czytali więcej Pismo Święte,modlili się do Boga,i jeżeli nie ufamy temu Samuelowi to zaufajmy Bogu.Tak więc nie widze nic w tym złego a szczególnie w sesjach,można dużo się dowiedziec.No chyba,że chodzi ogólnie o cały zamiar projektu,tutaj mogą byc wątpliwosci.

N sie 12, 2007 18:06

Tak, tak tylko wiesz (?) jacy sa kapłani jak powiedza ze to jest be to to jest be. Nawet jesli bedzie sie to wszystko odnosiło do miłosci, i jesli bedzie nawet najpiekniej napisane to i tak nie zostanie to zaakceptowane dlaczego? dlatego poniewaz nie jest to organizacja koscielna.
A tak po za tym to PCH nie idzie w parze z KK.
Lucyna mowiła ze jest katoliczka ,ale jak to sie ma teraz to nie wiem.
Problem w tym, ze nie mozna powaznie z nikim porozmawiac, mowie tutaj o osobach koscielnych.Z gory uznaja to za dzieło szatana.Tu bym upatrywał Syriusza B :biggrin:

N sie 12, 2007 18:18

No ja właśnie tego nie rozumiem,tak jakoś wszystkiego się obawiają,a może by lepiej by było tak pozytywnie myślec?

N sie 12, 2007 18:23

według egzorcystów zjawisko channelingu, to nic innego jak oddziaływanie szatana lub duchów mu podległych (złe duchy osób potępionych) na ludzi celem wpływania i pozyskania ich do swoich manipulacji.

Śmieszne jak katolicy wszędzie widzą wpływ szatana...

N sie 12, 2007 19:23
No ja właśnie tego nie rozumiem,tak jakoś wszystkiego się obawiają,a może by lepiej by było tak pozytywnie myślec?

No ale P. Jezus powiedział im, że przyjdzie znowu, że będą grzmoty, trzęsienia ziemi, aniołowie grali na trąbach itd. to się obawiają.
Dziwisz się ? Ja jak bym wierzył, że tak będzie też bym się bał.

N sie 12, 2007 22:48

Aztec___ te wszystkie grzmoty, traby to jest tylko "maska"prawdziwych wydarzen.Chyba nie myslisz, ze tak bedzie.Nie traktoj tego dosłownie.
Aapokalipsa nie ma słozyc unicestwieniu ludzkosci lecz jest to przejscie w leprzy świat prawdopodobnie.

Zapraszam tu jakiegos dobrego ksiedza, ktory z gory nie uzna nas jako nie powaznych a projekt jako dzieło szatana.Czy znajdzie sie taka osoba?

Pn sie 13, 2007 8:25

Ja w to wątpie,z resztą jak na jesieni coś wykopią a mają przy tym byc kamery discovery to wtedy się wszysyc bardziej dowiedzą o tym projekcie i zaczną o tym rozmawiac.

http://www.projekt-cheops.com/nowosci/

Pn sie 13, 2007 10:22

No maja byc te kamery Discovery.Mysle jednak, ze to wszystko zostanie potraktowane jako kolejna ekspedycja(archeolodzy) tym razem Projekt cheops do poszukiwania jakis tam szczatkow.
Mysle ze nie zostanie przedstawiona prawdziwa historia tego projektu.Tak bym nie chciał.

Poza tym czekamy na tekst kapłana 718.Nie wiem czy wiesz.

Pn sie 13, 2007 10:32

No chyba specjalnie by nie przedstawiali,że to jest projekt ratowania ludzi,bo każdy by się przestraszył,ale róznie to bywa,byc może powinini przedstawic całą historię.A co do tych odkryc,to wież,mają odnalesc ten labirynt i obliczenia ich na następny kataklizm,oraz jakies komnaty nieograniczonej wiedzy poprzedniej cywlizacji,czy jakoś tak.Jakby to odkryli to byłby niesamowity szok dla świata.

Pn sie 13, 2007 11:08
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 223 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 15  Następna strona