|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
LukaszLBN
|
 Nienarodzone dziecko
Mam wielką prośbę, 15maja adoptowalem duchowo nienarodzone dziecko, rok temu tez tak zrobilem, przez 9 miesiecy odmawialem wyznaczona modlitwe i 10tek rozanca, teraz mam z tym straszne trudności.. nie modlilem sie za dziecko juz jakies 10 dni, bardzo bym prosil osobe odpowiedzialna zeby przejela za mnie ta modlitwe i do (teraz) 25 maja modlila sie za to dziecko.. 
|
Pn wrz 10, 2007 12:56 |
|
|
|
 |
LukaszLBN
|
 ..
dodam ze z mojej strony to powazna sprawa... nie chodzi o lenistwo czy slomiany zapal, z 1dzieckeim nienarodzonym ktore adopotowalem, nie mialem zadnych problemow
|
Pn wrz 10, 2007 13:00 |
|
 |
angua
|
Myślę, że mogę to być ja
Tylko proszę o informacje na PW, co i jak 
_________________ Czuwaj i módl się bezustannie, a czyń to dla Boga, dla ludzi i dla samego siebie. Nie ma piękniejszego zadania, które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia, niż kontemplacja. P. M. Delfieux
|
Pn wrz 10, 2007 13:37 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Kolega historię II wojny zna? Kolega wie ilu zginęło? I pewnie b. wielu się modliło. Modlitwa co jak co, ale w ten sposób po prostu nie działa. Skoro cykl modłów do Niebios został przerwany, proszę się aż tak nie stresować. Proszę sobie w to miejsce przygotować sobie jakąś kawę, usiąść sobie wygodnie i nie frasować się tak bardzo.
|
Pn wrz 10, 2007 22:59 |
|
 |
Mark Zubek
|
PTR;
..........Tak samo się modlili, jak nasz sejm zmieniał konstytucję.
Po prostu zaspali..... że "gdzieś" tam daleko, że "ktoś" tam daleko,
że "po coś" o czym nie warto mówić i nie warto sie modlić.
...........Kiedy się obudzili, "oni" mordowali ich żony i dzieci, a samych
gnębili przed śmiercia tym strasznym widokiem.
Tak PTR;
Zaspali sobie, nie modlili się.
Dla tego warto czuwać, warto wyjąć światło z ukrycia, niech się pali i zapala serce człowieka, aby nikt nigdy już nie cierpiał przez zaniedbanie.
|
So wrz 15, 2007 1:15 |
|
|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
|