Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest So lis 08, 2025 13:58

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 mój anioł??? czy cos innego?? 
Autor Wiadomość

Post mój anioł??? czy cos innego??
ostatnio zmieniłam miejsce zamieszkania... poczatkowo bardzo dobrze czułam sie w dowym domku... ale ostatnio wyczuwam obecnosc negatywnych istot (moze dusze, moze demony??? nie wiem jak to sie nazywa).
poniewaz czesto rozmawiam z moim aniołem strozem (moze to dziwnie brzmi, ale mamy bardzo dobry kontakt) ;) spytalam go, czy moge sie czuc w tym miekscu bezpieczna i czy faktycznie jest tu jeszcze jakas itota poza nim... niestety potwierdzil moje obawy....
czy wizyta ksiedza lub poswiecenie mieszkania moze pomoc??? czy moge sama postarac sie poswiecic mieszkanie, czy powinam poprosic kapłana?
dziekuje za odpowiedz

Cz wrz 20, 2007 8:35
Ja na Twoim miejscu nie wyciągałabym pochopnych wniosków, że rozmawiam akurat z Aniołem Stróżem...Chyba, że potwierdził to Twój spowiednik- choć z reguły tego typu sprawy badają chyba jakieś wyższe instancje kościelne...

Zaproś do domu inną osobę na cały dzień- jeżeli ona nie zobaczy nic dziwnego możliwe, że to halucynacje- skontaktuj się wtedy z lekarzem...Halucynoza to taka sama choroba jak np. astma nie ma się czego wstydzić...

Ewentualnie jeśli lekarz niczego nie stwierdzi skonsultuj się z ks. egzorcystą, może jest to jakieś dręczenie czy coś takiego...

Pozdrawiam... :)

Cz wrz 20, 2007 10:44

nie powiezialam ze go widze :) wiec halucynacje nie wchodza w gre :p
tylko ze z nim rozmawiam- przez modlitwe, czesto dostaje od niego pewne wskazowki we snie, czasem jak go prosze o pomoc to on wysyła mi pewne "sygnały"

a co do obecnosci obcych istot- to zawsze byłam bardzo wrazliwa na wyczuwanie tego typu rzeczy... wiem, ze trudno w to uwierzyc, nie twierdze ze cos widze czy kontaktuje sie, ale "czuje", ze ktos czy cos mi przeszkadza, ze jest obok i niepokoje sie tym... to takie uczucie, jak gdy np. cos piszesz i inna osoba patrzy ci na rece... niewiem jak inaczej to opisac i do czego porownac- ale jedynym sposobe zeby sie odciac od tego dyskomfortu jest odejsc z tego miejsca, a takim "negatywnym" miejscem jest korytaz w moim mieszkaniu....

czy ktos ma jakies wskazowki co do poswiecenia domu? czy kazdy kapłan moze to zrobic, tak jak np. w czasie wizyty "po koledzie", czy tylko niektorzy ksieza?

pozdrawiam

Cz wrz 20, 2007 18:24

poświęcić może zwykły kapłan, nie zaszkodzi, a pomóc może
i może wystarczy, jeśli nadal nie będzie się nic więcej działo
(ważne są reakcje na wodę święconą, znak Krzyża, samego kapłana)
może w tym korytarzu jest po prostu jakiś przedmiot, który należało by usunąć/spalić?

co do egzorcyzmów - każdy sakrament spowiedzi też nim jest nie zapomnij:)

Pt paź 19, 2007 13:32

Ja na Twoim miejscu nie wyciągałabym pochopnych wniosków, że rozmawiam akurat z Aniołem Stróżem...Chyba, że potwierdził to Twój spowiednik- choć z reguły tego typu sprawy badają chyba jakieś wyższe instancje kościelne...

To chyba jest jasna sprawa że jeżeli modli się do Anioła Stróża to do Anioła Stróża, a co niby miałby spowiednik powiedzieć? Przecież problem powstał w nowym mieszkaniu a nie w samej modlitwie do Anioła Stróża, do którego prawie nikt się nie modli, a szkoda :( bo potrafi zdziałąć cuda http://www.padrepio.catholicwebservices ... Polska.htm

.....oni wiedzieli tylko o męce, krzyżu i złożeniu do grobu, a nic nie wiedzieli o zmartwychwstaniu, zwycięstwie i życiu. Często się zdarza, że wiesz wiele o Twoich cierpieniach i porażkach a nie zdajesz sobie sprawy czego Bóg naprawdę dokonuje w Tobie.

Pt paź 19, 2007 16:15
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 5 ]