| Autor |
Wiadomość |
|
zielona_mrowka
|
chyba o taka ankiete Wam chodzi  viewtopic.php?t=1720
Pozdrawam serdecznie 
_________________ Nie nam, Panie, nie nam, lecz Twemu imieniu daj chwałę za łaskę i wierność Twoją...
Użytkownik rzadko obecny na forum.
|
| Pt wrz 24, 2004 20:34 |
|
|
|
 |
|
elka
|
a to klasyczny przykład tego, ze sie nie dogodzi kazdemu
belizariusz napisał:
Cytuj: Nie ma sprawa pani moderator Proponuje jednak ruszyc co nieco swoje szanowne "paluszki" i poprzenosic niektore posty. Gdyz kontynuowanie watku bez poczatku...nie ma sensu.
Tak wiec szanowna pani moderator...troche wiecej inwencji, a nie tylko pustego gadania. No chyba ze kandydujesz do Sejmu.
pozdrowka
w odpowiedzi na moj post, w którym proponuje, by rozmowe na temat wojska przeniesc do innego tematu
w odpowiedzi na moja propozycje dostałam PW od wizarda, który nie widzi sensu przenosin tego tematu i na all "uwagi" belizariusza, który je widzi....
 :D:D
|
| Pn wrz 27, 2004 13:32 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
ojojoj, i pewnie masz dylemat, któremu userowi posłuch dać Dyć moderator od tego, by każdy user był kontent, a tu człowiek stoi jak nad przepaścią
|
| Pn wrz 27, 2004 13:37 |
|
|
|
 |
|
Wizard
|
Elka daj się wypowiedzieć Belizariuszowi o co mu chodzilo dokladnie . Bo wg . mojej interpretacji slow Belizariusza to po prostu jemu wszystko jedno czy dyskusja będzie prowadzona w tym samym wątku czy w innym. Prosi cię jedynie aby jesli chcesz przeniesc tą dyskusje do innego watku przeniosla tez wszystkie posty. Ja nie uwazam , ze trzeba przenosic dyskusje z dwoch powodow:
1. Wg. mnie dyskusja w wątku do ktorego chcesz przeniesc rozmowe jest jednak o czym innym
2. Nie widzę sensu robić zamieszania jesli nie jest to konieczne
_________________ Każdy jest czarodziejem własnego życia !
|
| Pn wrz 27, 2004 13:39 |
|
 |
|
elka
|
ok, wizard, wiec bedzie nowy temat
a co do zamieszania, to chyba wieksze powstaje wtedy, gdy w temacie o katolickim forum ni stąd ni zowąd powstaje temat o wojsku
PTR  nie, po prostu mam naucze, by robic to, co uwazam za słuszne, a tym, co piszą inni nie przejmować sie za bardzo - ot tyle, ile potrzeba  :D:D
|
| Pn wrz 27, 2004 13:47 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Pani moderator
Czy tak trudno zrozumiec zdanie:
Cytuj: Gdyz kontynuowanie watku bez poczatku...nie ma sensu.
To proste jak budowa cepa
Zgadzam sie na przenosiny, ale tylko jezeli one beda sensowne...bo jak na razie to Twoja propozycja nie ma wielkiego sensu....
pozdrowka 
|
| Pn wrz 27, 2004 13:49 |
|
 |
|
Wizard
|
Cytuj: a co do zamieszania, to chyba wieksze powstaje wtedy, gdy w temacie o katolickim forum ni stąd ni zowąd powstaje temat o wojsku
Wybacz ale nie wiem o co ci chodzi 
|
| Pn wrz 27, 2004 13:54 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
A to ja mam pytanie do Wizarda. Założyłeś Waść wątek o forum Katolik i napisałeś, żeś nie kontent z prowadzonym tam dysput wspominając również o temacie duchownych w armii. To tedy pytanie mam, czy w Twym wątku o forum Katolik, czy o duchownych w armii dysputa ma się toczyć? Na forum Katolik wiele tematów uświadczyć można, czy zatem jeśli poruszę temat inny, który mnie poruszył na forum Katolik, to również będzie zgodne z głównym tematem wątku. A nie będzie? Zważ Waćpan, że będzie. Atoli trudno jest więc określić o czym w wątku dyskupta ma się toczyć. Zali wżdy nie może to też być temat ateizmu? Wszak i ten temat poruszyć Waść raczyłeś.
Przyjm Waść tedy moją radę, która w regulaminie mego działu wyraźnie jest wyłuszczona. Wątki, które są zbudowane źle, w moim dziale zostają wyrzucane najszybciej jak to tylko możliwe. Jeśliś Waść chciał o moderacji na Katoliku gwarzyć, to ten temat należało poruszyć, atoli jeśli miała to być kwestia duchownych w wojsku, to na tym należało uwagę skupić, zaś jeśli miał to być ateizm znającego_prawdę, o tym pisać należało.
Racz Waćpan wybaczyć, ale to zła konstrukcja wątku przyczyniła się głównie do sytuacji, że moderator nie ma zielonego pojęcia co robić. U mnie takowy wątek poleciałby jak z procy.
|
| Pn wrz 27, 2004 13:56 |
|
 |
|
Wizard
|
Cytuj: PTR nie, po prostu mam naucze, by robic to, co uwazam za słuszne, a tym, co piszą inni nie przejmować sie za bardzo - ot tyle, ile potrzeba
Masz rację elka po co się przejmować szarymi userami , ktorzy i tak pewnie nie mają racji 
|
| Pn wrz 27, 2004 13:57 |
|
 |
|
elka
|
cóz, belizariusz, a gdzie napisałam, ze nie poprzenoszę poprzednich tekstów?
cóz, wizard, więc wczytaj sie w temat i pierwsze posty, które zostały napisane w "katolickim forum", i pomyśl, czy wiąże sie to z tematem "sens obecności kapłanów w wojsku"... chyba ze miałes od początku taki zamiar - pisać o obecności kapelanów w wojsku w tym temacie  ale wtedy najpierw sensowniej nazywaj zakładane przez siebie tematy 
|
| Pn wrz 27, 2004 13:59 |
|
 |
|
elka
|
Cytuj: Masz rację elka po co się przejmować szarymi userami , ktorzy i tak pewnie nie mają racji
 :D:D cóż za demagogia, wizardzie 
|
| Pn wrz 27, 2004 14:01 |
|
 |
|
Wizard
|
Cytuj: Racz Waćpan wybaczyć, ale to zła konstrukcja wątku przyczyniła się głównie do sytuacji, że moderator nie ma zielonego pojęcia co robić. U mnie takowy wątek poleciałby jak z procy.
U mnie na pierwszy ogień poszły by posty pisane po staropolsku
Ogólnie zakładając wątek mialem na celu wypowiedzenie swojej opinii o forum na katoliku.
Pozniej nie chcąc się rejestrować na katoliku ( powody podalem wczesniej ) chcialem omowic wątki , ktore mnie na tymze forum zainsteresowaly czyli rola KK w Polsce i rola duchowienstwa w wojsku.
Z tych dwoch wątkow wylonil się temat o wojsku i roli w nim dychowienstwa i wlasnie o tym toczymy dyskusję.
|
| Pn wrz 27, 2004 14:04 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Zejdz Wasc na ziemie i zacznij pisac ludzkim jezykiem.
Gdyz takowe grozby jakie Wacpan umieszczasz nie sa godne miana modera.
Krotko mowiac...cholernie Wam ostatnio odbija z tymi regulaminami, czy to moze efekt jesiennego "przesilenia", czy tez inne czynniki maja na to wplyw?
pozdrowka
|
| Pn wrz 27, 2004 14:05 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Dyć mogło być i tak, że nie godunow a PTR by pierwszy list od Waćpana czytać i nie duchowni a ateizm by PTR-a zainteresował. Zali wtedy wątek byłby o ateizmie. Racze Waćpan wybaczyć lecz pojąć nie mogę jak się dziać może, że temat wątku zależy od drugiego dyskutanta wypowiadającego się wątku. Temat dyskusyji zależeć wszak winien od tworzącego wątek, nie zaś od inszych użytkowników.
|
| Pn wrz 27, 2004 14:09 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: i pomyśl, czy wiąże sie to z tematem "sens obecności kapłanów w wojsku".
....i pomnij o najdobrotliwsza Pani Moderatorko, czy temat "Nam strzelac nie kazano" laczy sie z tematem o duchowienstwu w wojsku....wystarczy bowiem wczytac sie taktejsze pierwsze posty.
Druga sprawa jest to, ze "zalozycielem " watku jest wlasnie Wizard...nie kto inny. Tak wiec on prowadzi niejako kierunek dyskusji.
No chyba, ze usery sa tylko od tego by sluchac moderow, a poza tym trzymac "dzioby" w kuble..
Skoro wiec "zalozycielowi" spodobal sie kierunek....to czegoz wtraca sie osoba postronna??
Nie kumam zupelnie
pozdrowka
|
| Pn wrz 27, 2004 14:14 |
|
|
|