Autor |
Wiadomość |
NinaX
|
Rozumiem i dziękuję za odpowiedź.
_________________ "Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu"
Antoine de Saint Exupery
|
So paź 06, 2007 20:52 |
|
|
|
 |
pedziwiatr
|
Poniewaz mnie nie bylo, nie moglam odpowiedziec wczesniej. To ja usunelam caly watek i to dokladnie z tych powodow, ktore zostaly wymienione.
_________________ Oto wyryłem cię na obu dłoniach. *** W swej wszechmocnej miłości BÓG ma zawsze przygotowane dla Ciebie wsparcie i pomoc na tyle, na ile tego potrzebujesz.
|
N paź 07, 2007 5:29 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Proszę zwrócić uwagę na to, co wyprawia uzytkownik D.A.F. de Sade...
Tylko błagam nie za kilka dni... 
|
N paź 07, 2007 17:36 |
|
|
|
 |
Kamyk
|
Teresse, spokojnie, żaden moderator na forum nie mieszka, nie możesz oczekiwać natychmiastowych reakcji
|
N paź 07, 2007 18:12 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Chyba znowu dzisiaj przeholowałam z kawą...
Brawo dla superszybkiego Kamyka
Kamyk ruleeeez  !
|
N paź 07, 2007 18:43 |
|
|
|
 |
Kamyk
|
Nie załapałem, to była ironia czy piszesz o czymś, co nie ja zrobiłem? 
|
N paź 07, 2007 18:47 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Nie chciałam pochwalić szybkość usunięcia postu D.A.F. de Sada- myslałam, że to ty...
I tłumaczyłam swą niecierpliwość przekawowaniem się... 
|
N paź 07, 2007 18:52 |
|
 |
Kamyk
|
Zależy który jego post miałaś na myśli, ale raczej nie te, które usunąłem, zanim napisałaś posta z prośbą o reakcję 
|
N paź 07, 2007 18:54 |
|
 |
Mroczny Pasażer
|
Czy jedno słowo "kuźwa" jest podstawą do wycięcia CAŁEGO postu przez moderatora? Czy nie jest to nadużycie władzy? Przez Panią-Mam-Władzę cały mój sensowny post poleciał bo nie spodobało jej się to słowo. Tak przypuszczam tylko. Oczywiście uznała to za przejaw braku kultury. Czy Wy już nie przesadzacie? Czy jak Was ktoś zdenerwuje to mówicie "ojejku kurczaczek, jestem strasznie zły i zdenerwowany, oj kurcie"?
Ciężko wyciąć jedno słowo? Już się tyłunia ruszyć nie chce? No jasne, lepiej wywalić całe wypociny usera, a co tam, na pewno napisze tak samo jeszcze raz!
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, że każdy od razu automatycznie wierzy w ich prawdziwość" - Abraham Lincoln
|
Pn paź 15, 2007 13:31 |
|
 |
zielona_mrowka
|
Nie panujesz nad swoimi emocjami, wielokrotnie już była Tobie zwracana uwaga m.in. na używanie tego typu słownictwa. Więc odpowiadając na Twoje pytanie - w Twoim przypadku jest to wystarczający powód.
_________________ Nie nam, Panie, nie nam, lecz Twemu imieniu daj chwałę za łaskę i wierność Twoją...
Użytkownik rzadko obecny na forum.
|
Pn paź 15, 2007 19:17 |
|
 |
Asienkka
|
Jeżeli komuś systematycznie zwraca się uwagę na słownictwo, a po nim to spływa...
Posty w końcu zaczynają być wycinane w całości, skoro dana osoba ma za nic regulamin.
_________________ Mądremu tłumaczyć nie trzeba, głupi i tak nie zrozumie.
|
Pn paź 15, 2007 20:37 |
|
 |
Mroczny Pasażer
|
Czy słowo "kuźwa" to czy aby na pewno wulgaryzm? Jakoś dla mnie to jest równoznaczne z "kurde" chociaż i to pewnie dla Was wulgaryzm? Bardzo możliwe skoro kiedyś mój post został usunięty za użycie słowa "ciota" w odniesieniu do miesiączki. XD
Pozdro szejset.
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, że każdy od razu automatycznie wierzy w ich prawdziwość" - Abraham Lincoln
|
Śr paź 17, 2007 9:46 |
|
 |
zielona_mrowka
|
No i właśnie o całą kulturę wypowiedzi się rozbija...
_________________ Nie nam, Panie, nie nam, lecz Twemu imieniu daj chwałę za łaskę i wierność Twoją...
Użytkownik rzadko obecny na forum.
|
Śr paź 17, 2007 11:50 |
|
 |
Mroczny Pasażer
|
Kolejna skarga - user Kajtek 73.
Oto kilka ostatnich postów: search.php?search_author=Kajtek+73
Uważam je za atak na moją osobę i podjudzanie do nienawiści, a także próbę ograniczenia praw w dyskusji. Nie wspomnę już o tym, że posty całkowicie nie na temat, a że moderacja tak lubi takowe posty usuwać to oczekuję stosownej reakcji, pokażcie, że jesteście obiektywni.
Upomnienie Kajtkowi też by się przydało w sumie.
|
Cz paź 18, 2007 12:14 |
|
 |
Mroczny Pasażer
|
Dziękuję Wielkiej Moderacji za reakcję. Jak zwykle gdy trzeba coś zrobić to się nie ruszycie, nawet jak palcem się Wam pokazuje łamanie regulaminu.
|
So paź 20, 2007 21:24 |
|
|
|