Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest N sie 31, 2025 17:59

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1995 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 133  Następna strona
 Wszystko o rządzących i opozycji w Polsce 
Autor Wiadomość
My tu gadu gadu, dziennikarze prorządowi wyprówają sobie żyły dla "jedynych sprawiedliwych" a prosty lud swoje :D
http://www.tvn24.pl/-1,1524289,wiadomosc.html

Śr paź 10, 2007 8:55
Moniko001, jesteś wielka
Twoja wnikliwa, merytoryczna analiza tekstu o kaczystowskich kadrach jest godna najwyższego uznania.

Może to właśnie tylko takiej uwagi było warte.
:D Brawo Monika!!! :lol:

Śr paź 10, 2007 9:12

Moniko001, jesteś wielka :!:
Twoja wnikliwa, merytoryczna analiza tekstu o kaczystowskich kadrach jest godna najwyższego uznania.
Czy obywatel o. Rydzyk już Ci zaproponował pracę w swoim koncernie :?: :twisted:

Wyobraź sobie, że nie jestem zwolenniczką działań i metod O. Rydzyka, ale jestem również zniesmaczona twoimi krzykliwymi, namolnymi i wielokrotnie powielanymi postami, z których aż wieje nienawiść [b]

Dlatego dla mnie ich czytanie = strata czasu. To wszystko.

Śr paź 10, 2007 9:34
http://wiadomosci.onet.pl/wybory2007/1620885,news.html

Cytuj:
Giertych zapowiedział na konferencji prasowej po godzinie 10., że zostanie złożony pozew wobec "Dziennika", który napisał o wydarzeniach we Wrześni w czasie prawyborów.

Obawiam się, że Roman Wielki Edukator nieco sie pospieszył z tym pozwem. Znając bowiem "niewyparzony pysk" JKM, można się domyślać, ze palnął coś takiego, a teraz się wykręca jak liszka.
Nieźle się porobiło :D LPR + UPR + PR (Boże!! Ty widzisz i nie grzmisz?).

Teraz te kontrowersyjne zdania:

"w klasach integracyjnych dzieci zdrowe przejmują schorzenia od chorych"

Takie coś może powiedzieć tylko zwykły stulto homini

i drugi:

nie puściłbym swojego dziecka do klasy z dziećmi niepełnosprawnymi.

Kolejne chamstwo. Ja natomiast nie chciałbym by moje dziecko uczyło sie w szkole z kimś o mentalności Korwina Mikke.

Śr paź 10, 2007 10:00
Profos, po raz pierwszy przyznam Ci rację. :)

Śr paź 10, 2007 10:04

Teraz te kontrowersyjne zdania:

"w klasach integracyjnych dzieci zdrowe przejmują schorzenia od chorych"

Takie coś może powiedzieć tylko zwykły stulto homini

To stwierdzenie brzmi aż tak głupio, że trudno mi uwierzyć, aby Korwin faktycznie je spłodził. Trzeba wziąć pod uwagę, że jest zupełnie wyrwane z kontekstu, nie jest to nawet całe zdanie.

profos20 napisał(a):
i drugi:

Kolejne chamstwo. Ja natomiast nie chciałbym by moje dziecko uczyło sie w szkole z kimś o mentalności Korwina Mikke.

Jak wyżej, znowu nie jest to nawet pełne zdanie... Może było to powiedziane w kontekście szkoły sportowej?

Nie chcę bronić tych durnych stwierdzeń, a jedynie zauważyć, że łatwo manipulować czyjąś wypowiedzią, cytując fragmenty zdań, a media żyją z takich sensacji. Z relacji Korwina na blogu wynika zupełnie inny przebieg wydarzeń.

Śr paź 10, 2007 10:55

ja ja mam dziecko niepełnosprawne autystyczne i Korwin może się gryznąć, nie potrzebujemy jego dzieci do szczęścia, bez łachy 8) :P :P :P

Śr paź 10, 2007 11:21
Gruby napisał(a):
Moniko001, jesteś wielka :!:
Czy obywatel o. Rydzyk już Ci zaproponował pracę w swoim koncernie :?: :twisted:

Wyobraź sobie, że nie jestem zwolenniczką działań i metod O. Rydzyka, ale jestem również zniesmaczona twoimi krzykliwymi, namolnymi i wielokrotnie powielanymi postami, z których aż wieje nienawiść [b]

Dlatego dla mnie ich czytanie = strata czasu. To wszystko.

Nic prostszego - nie czytaj!
Ajeżeli czytasz i kometujesz, to komentuj przede wsztystkim treść, a nie formę.

Jezeli ućzywanie udostępnionych przez skrypt form jest dla ciebie przejawem nienawiści, to sugeruje siehgnięcie do jakiegos dobrego słownika języka polskiego

Śr paź 10, 2007 12:44
"Brawo Monika".....i o to właśnie chodzi!!!!!...im mniej ten lud wie, tym bezrefleksyjnie, chętnie kupi :D :lol:

Śr paź 10, 2007 15:44

Nic prostszego - nie czytaj!
Ajeżeli czytasz i kometujesz, to komentuj przede wsztystkim treść, a nie formę.

Jezeli ućzywanie udostępnionych przez skrypt form jest dla ciebie przejawem nienawiści, to sugeruje siehgnięcie do jakiegos dobrego słownika języka polskiego

Po pierwsze: komentować będę, co chcę i nie ty będziesz mi dyktował co i jak mam robić. :?

Po drugie: przejawem nienawiści jest wytłuszczona, krzykliwa czcionka, ale przede wszystkim treść, którą zamieszczasz.
Więcej pozytywnych emocji życzę na przyszłość.

Śr paź 10, 2007 17:41
"Szanowny Panie Wykształciuchu, pozwalam sobie zwrócić się do Pana (oraz oczywiście do Pań Wykształciuchów, ale zdecydowałem się na użycie rodzaju męskiego), kierując się zarówno interesem wyborczym mojej partii, jak i – proszę nie czuć się zdziwionym lub oburzonym – specyficznie ojcowską troską, jaką wobec Pana odczuwam - pisze marszałek Ludwik Dorn w swoim blogu.
W pewnym bowiem sensie jestem Pańskim duchowym i społecznym ojcem: nie ja Pana stworzyłem, istniał Pan i istnieje niezależnie ode mnie, ale nikt nie może mi odmówić tego, że to ja Pana odkryłem i nazwałem. A czyż nazwanie - i to takie które weszło w językowy i społeczny krwioobieg - nie jest w jakimś stopniu powoływaniem do życia, do pełni istnienia? Póki nie nazwałem Pana Wykształciuchem, póki Pana nie zdefiniowałem i nie określiłem, nie istniał Pan, ale co najwyżej wegetował, był Pan zaledwie „wykształciuchem w sobie”, ale nie „dla siebie” - pisze marszałek.
[...]
Dlatego apeluję do Pana, by 21 października zacisnął Pan – jeśli trzeba – zęby i głosował na PiS. A ponieważ to będzie niedziela polecam Panu lekturę przypowieści o robotnikach ostatniej godziny.

http://wiadomosci.onet.pl/blogi/dorn.bl ... ,blog.html

Czytając to "cuś" stwierdzam, że ten Pan gdy Bóg rozdawał rozum, stał w kolejce po wzrost. Jaki bowiem długi, taki też i głupi.

Śr paź 10, 2007 18:49
"zacisnął zęby"....on nas postrzega jako masochistów :D :lol:

Śr paź 10, 2007 20:22
Niech sobie sam zaciska zęby :D Najlepiej na karku Saby, tylko obawiam się, ze ona byłaby w tym lepsza :D

A propos słynnej suki pana Dorna!
Trochę mnie dzisiaj rąbnęło pewne spostrzeżenie. Otóż kilka razy pokazano w TV jak to Saba jest wyprowadzana na spacer przez oficera BOR (sic!). To na to idą nasze podatki by wysokiej klasy ochroniarz łaził z psem na kupkę i siku wokół Sejmu?
To jest to tanie państwo? BOR dla wyprowadzania psa?
To może zaraz wzorem Kaliguli ustanowić Sabę senatorem! Chociaż Kaligula miał większe poczucie klasy i senatorem mianował konia - zwierze szlachetniejsze . Niestety Ludwiczek nie ma tej klasy i schodzi ...na psy :D

Śr paź 10, 2007 20:37
Autentycznie schodzi :D ...tego typu wypowiedzi, listy, to tylko chorzy ludzie mogą tworzyć :D ....albo V kolumna PO :lol:
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ ... 67425.html

Cz paź 11, 2007 11:45
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ ... 67482.html

No pewnie. Kaczory chciałyby, żeby Tusk zniżył się do ich poziomu... a właściwie to jeszcze do niższego. Wystarczy sobie przypomnieć deklaracje Kaczek, że nie będzie sytuacji "brat prezydent brata premiera"... no i co?

Nie Jaruś, niektórzy nie zapomnieli tego, jak w żywe oczy kłamaliście wyborcom.

Crosis

Cz paź 11, 2007 16:04
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 1995 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 133  Następna strona