Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pn sie 25, 2025 20:08

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1159 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 78  Następna strona
 Wątek na dobranoc 
Autor Wiadomość
Dobra ide spać... :) tym sposobem oszczędzę aspirynę :)

OYASUMI NASAI :) :spioch:

Pn paź 08, 2007 21:52

Ciąg dalszy słitaśnej doby, czyli na kolację bułka z Nutellą ;] Jak to dobrze, że jutro mam wolny dzień :-D

Pn paź 08, 2007 23:15

Nim pójdę lulu poczytam troszkę po raz enty "Zbrodnię i Karę" Fiodora Dostojewskiego. Dziś dzień był lepszy od poprzedniego. Na uczelni - znośnie. No, może poza jednym wyjątkiem, ale ... nie będę wnikał w szczegóły. Jutro zajęcia rozpoczynam o 9:30, ale za to z fajnymi przedmiotami. Po nich idę do Empiku (wyprzedaż płyt Dire Straits), a potem na różaniec podziękować Matuchnie za wszystko i prosić, aby uprosiła dla mnie i dla innych u Swego Syna dar Ducha Świętego oraz łaskę wytrwałości i cierpliwości. A także za kochanych rodziców o wszystkie potrzebne łaski.

Wt paź 09, 2007 21:48
Zobacz profil WWW
nie radzę...Zbrodnia i kara jest wedlug mnie rozwlekła...900 stron nietcheanskich rozważań....nuda....

Wt paź 09, 2007 22:59

"Zbrodnia i kara" to wciągająca książka. Tylko, że ja jej nie czytam do poduszki :P

Śr paź 10, 2007 5:49

Koło mojego bloku chodzą sobie takie dwa koty - matka i młody kocurek - które moi rodzice dokarmiają od jakiegoś miesiąca. Dziś wieczorem, przed dwudziestą, gdy rodzice mieli jechać odwieźć babcię, ojciec zapalił silnik i spod samochodu wybiegł ten młodszy kotek, włócząc nogami. Okazało się, że wszedł pod samochód i chciał wejść od spodu do silnika, bo tam było ciepło... Jeden z pasków czy coś tam innego w silniku bardzo go poraniły - na pierwszy rzut oka było widać jedynie że ma zdartą skórę z całego jednego boku (tzn. nie tak, że całkowicie odpadła, tylko się zdarła i wisiała). Rodzice wzięli z domu klatkę Zela, złapali tego kotka i pojechali z nim do weterynarza. Kociak jest dziki a więc agresywnie reaguje i nie dał się zbadać. Wiadomo, że ma pogruchotaną tylną lewą łapkę i najprawdopodobniej połamaną miednicę. Więcej nic się nie dało ustalić, bo nie dał się zbadać. Weterynarz dała mu środki przeciwbólowe i powiedziała, że jutro jeszcze go drugi weterynarz obejrzy, ale że kociak z tego nie wyjdzie i że trzeba go będzie uśpić, bo tylko by cierpiał :-( Teraz ta kotka chodzi po podwórku i szuka swojego dziecka, którego już pewnie nigdy nie zobaczy :-(

Śr paź 10, 2007 22:33

Kolejny kiepski dzień...I nie mam siły walczyć o to żeby kolejny był lepszym dniem...

Śr paź 10, 2007 22:59

Rzeczywiście straszny dzień: Enigma czyta "Zbrodnię i karę", kotka straciła swoje dziecko, Chmurce brakuje sil do życia, a ja mam gigantycznego doła po Bartasie :beksa:

Żyć się odechciewa.

Śr paź 10, 2007 23:26

Gdybyście lepiej opisały swój stan i swoje myśli to może mógłbym Wam jakoś pomóc.

Teraz niestety nie mam sił, żeby coś pokrzepiającego napisać - zbyt śpiący jestem :ziew:

Cz paź 11, 2007 0:00

@Zencognito: mnie tęskno do barbarzyńcy zza Odry :(

A w ogóle to idę spać, bo mnie zaraz chyba rozniesie ze złości.. :/ Zapamiętajcie, zarówno doła, jak i gniew najlepiej jest PRZESPAĆ.

dobranoc.

Cz paź 11, 2007 20:20
spoko Enigmo- Zencognito rozwiązuje wszystkie problemy... :-)

Ja mam problem z uruchomieniem ogrzewania w mieszkaniu :?

Cz paź 11, 2007 21:17

Tak się składa, że sam jestem zza Odry (Szczecin), więc i ten problem mogę rozwiązać :biggrin: A na poważnie, to myślę że tęsknota Enigmy nie jest problemem który wymagałby rozwiązania :-) Tzn. da się wyzbyć nawet przywiązania do najbliższych osób, ale nie sądzę aby Enigma tego chciała.

Przespać doła się da, jeśli jest jakiś irracjonalny i tymczasowy, np. wywołany smutną muzyką, ale zasypiać w gniewie to moim zdaniem nie jest dobry pomysł. Takie rzeczy się odkładają w człowieku, więc lepiej na bieżąco robić z nimi porządek.

Cz paź 11, 2007 21:54

Ściągam do końca Black Sabbath i Metallicę (utwory z ich najlepszych albumów - Black Sabbath oraz Ride The Lightning na jedną płytę CD-R), napiszę jeszcze kilka postów, wyłączę kompa, spakuję się na jutrzejsze zajęcia (ostatni dzień w tym tygodniu, a w sobotę impreza - koncert Dżemu), paciorek i spać. Dziś dzień przebiegł - można powiedzieć - znośnie.

Cz paź 11, 2007 21:59
Zobacz profil WWW

Przespać doła się da, jeśli jest jakiś irracjonalny i tymczasowy, np. wywołany smutną muzyką, ale zasypiać w gniewie to moim zdaniem nie jest dobry pomysł. Takie rzeczy się odkładają w człowieku, więc lepiej na bieżąco robić z nimi porządek.

rzucasz talerzami? ;>

Pt paź 12, 2007 15:54

Nie, rzucam samochodami - łapię je w zęby i rzucam do Odry ;-)

Pt paź 12, 2007 16:35
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 1159 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 78  Następna strona