Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pn sie 18, 2025 17:35

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 60 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona
 ZLOT wiara.pl - 17 listopada 2007, Katowice 
Autor Wiadomość

Post ZLOT wiara.pl - 17 listopada 2007, Katowice
Informacja pojawiła się na stronie głównej, ale nie wiem, czy wszyscy forumowicze na stronę główną zaglądają :-)

17 listopada 2007 odbędzie się w Katowicach pierwsze wpływowe spotkanie użytkowników portalu Wiara.pl.

Każdy, kto zdecyduje się tego dnia pojawić na spotkaniu w realu w Katowicach, będzie miał realny wpływ na kształt i dalszy rozwój portalu Wiara.pl. To wyjątkowa okazja.

Spotkanie rozpocznie się w sobotę, 17 listopada, o godz. 11.00. Ale organizatorzy będą czekać już od 10.00 pod realnym adresem Katowice, ul. Wita Stwosza 11 (obok Katedry).

W programie spotkania została przewidziana Msza Św.

Jeśli chcesz skorzystać z zaproszenia i możliwości realnego wpływu na wirtualny portal, potwierdź swoją obecność przysyłając maila pod adres wiara@wiara.pl - wpisz w temacie "17 listopada". Podaj swoje imię, nazwisko, nick i miejscowość, z której przybędziesz.

Dla osób niebędących z Katowic: to około 10 minut na piechotę z dworca głównego w Katowicach (w wyszukiwarce PKP Katowice bez dodatków).

UWAGA: Z dworca trzeba wyjść na stronę przeciwną, niż hala główna! (o ile pamiętam, na strzałkach jest ul. Andrzeja).

Zapraszamy :-)

Ostatnio edytowano Pt sty 11, 2008 11:09 przez jo_tka, łącznie edytowano 1 raz

So lis 03, 2007 10:05

Heh, szkoda że nei dam rady... Ale zajęć na uczelni z obecnością obowiązkową nie przeskoczę :(

Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www

So lis 03, 2007 11:25
Zobacz profil WWW
można również podjechać tramwajem linii 6 lub 16 z Rynku do Katedry (3 przystanki, o ile dobrze pamiętam ;-) )

So lis 03, 2007 17:43

Hmm... ja chyba dziś mam za dużo wolnego ;) W każdym razie dla zainteresowanych, a nie znających Katowic, do redakcji można dojść tak.

Trasa zaznaczona od tylnego wyjścia z dworca, czyli jak Jotka napisała od ul Andrzeja, ewentualnie placu Oddziałów Młodzieży Powstańczej, ewentualnie w przeciwną niż idą "stopy" internetu na dworcu ;) :D

Pozdrawiam :)

Użytkownik rzadko obecny na forum.

N lis 04, 2007 16:55

z tymi stopkami to roznie moze byc.. bo sugestywne sa.. ;)

w kazdym razie droga, ktora wyznacza ta mapka, nawet z ogladaniem architektury (miejscami naprawde ladnej) okolicznych budynkow nie powinna zajac wiecej niz 15 min - wiec jesli nigdzie nie wstepowalismy a tuptamy i tuptamy ponad 15min i w zasiegu wzroku nie mamy katedry tzn ze gdzies poszlismy nie tak.. - szczegolnie jesli w oddali zobaczymy Spodek ;)

a powaznie.. gdyby ktos mial watpliwosc czy trafi zawsze mozna zrobic zbiorke na dworcu i z pilotem potuptac wieksza grupa :) jesli oczekiwania wobec pilota nie beda zbyt wygorowane to moge sie na owego zglosic.. i nawet stosownie oflagowac ;)

pzdr

bejot
(czatowy wielki_czarny_pies)

Khalil Gibran

N lis 04, 2007 23:25

Wiecie - nie mozna tracić takiej okazji, gdzie istnieje możliwość powiedzenia moderatorowi czy adminowi w twarz pewnych rzeczy! ;)

Śr lis 07, 2007 10:06
Chyba się pojawię... :-) spotkanko w moich rodzinnych stronach :-)

ma pytanka- do której będzie spotkanie, bo mam w ten dzień imprezę rodzinną ?? :-)

Gdzie się będzie odbywać?? bo w katedrze jest zimno...i czy dadzą coś do jedzenia i picia np. kawusię + ciasto...

Śr lis 07, 2007 15:23
Ehh... akurat jak wydałem już kasę na bilety na OneLove...

Szkoda, szkoda.

Crosis

Śr lis 07, 2007 15:28

Wiecie - nie mozna tracić takiej okazji, gdzie istnieje możliwość powiedzenia moderatorowi czy adminowi w twarz pewnych rzeczy! ;)

Tia, założę się że nawet gdybym się pojawił i tak by to wgranie awatara nie wpłynęło :P

Śr lis 07, 2007 15:57

tylko te opy i adminy to musza sie ujawnic.. zeby nie naskoczyc na niewinnego usera ;)
a tu zawsze klauzula tajnosci byla.. :(

ale i tak spotkac sie bedzie milo :)

Khalil Gibran

Śr lis 07, 2007 16:06
Kazdy powinien przyjść ze swoim nickiem na kartce w klapie...coś a la identyfikator... :-)

a poza tym pewnie nie wszyscy modzi się pojawią...rozalki pewnie nie będzie ze wzgledu na dzidzię...

Śr lis 07, 2007 16:13

Niech ktoś weźmie aparat i zrobi fotki :-)

Śr lis 07, 2007 16:44

Zencognito- zazwyczaj bylo tak, że zdjęcia były dostępne tylko dla osób, które uczestniczyły w spotkaniu. :)

Śr lis 07, 2007 16:48

przywilej zobaczenia live jedynej i niepowtarzalnej Teresse, będą mieli jedynie ci, którzy pofatygują się osobiście...poza tym to nie fair, ze ci ktorzy przyjdą będą znani wszystkim z wyglądu, a reszta pozostanie anonimowa...

Śr lis 07, 2007 16:49

A czy to spotkanie nie mogłoby być przesunięte na na styczeń???
Chętnie spotkałabym niektóre nicki w realu :-D
W listopadzie jadę na rekolekcje, nie dam rady urwać się z domu dwa razy w jednym miesiącu :-(

Śr lis 07, 2007 16:58
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 60 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona