Autor |
Wiadomość |
k2196
|
A jakie konkretnie czyny nazywa się homoseksualnymi?
|
Pn paź 29, 2007 17:31 |
|
|
|
 |
Ssollex
|
O_0
Wiesz co robi kobieta i mężczyzna gdy się bardzo kochają? To samo, tylko jak robią to osoby jednej płci nazywa się czynami homoseksualnymi. Nie jest to jednak równoznaczne z orientacją homoseksualną.
|
Pn paź 29, 2007 18:46 |
|
 |
k2196
|
Ale niektórzy, bardzo się kochając, uprawiają seks, inni całują się w usta, jeszcze inni po prostu przytulają, a pocałunki ograniczają do np. szyi, rąk, policzków...
|
Pn paź 29, 2007 19:32 |
|
|
|
 |
basia123
|
Witam, homoseksualizm jest choroba. Czlowiek taki jest bardzo testowany przez Boga.
Pozdrawiam
Basia
|
Cz lis 01, 2007 13:27 |
|
 |
No
|
Cytuj: Witam, homoseksualizm jest choroba.
Nie według światowej organizacji zdrowia...
|
Cz lis 01, 2007 13:32 |
|
|
|
 |
Rojza Genendel
|
No napisał(a): Cytuj: Witam, homoseksualizm jest choroba. Nie według światowej organizacji zdrowia...
Według mnie również nie jest chorobą.
_________________ Jestem panteistką. "Nasze ciała są zbudowane z pyłu pochodzącego z gwiazd (...) Jesteśmy dziećmi gwiazd, a gwiazdy są naszym domem. Może właśnie dlatego zachwycamy się gwiazdami i Drogą Mleczną." (Carl Sagan)
|
Cz lis 01, 2007 19:15 |
|
 |
k2196
|
No dobrze, ale czy można prosić o jakieś konkrety? Tak się rozwodzicie nad tematem, ale jednoznacznie nie potraficie stwierdzić "objawów choroby"?
|
Cz lis 01, 2007 20:56 |
|
 |
Metalik
|
No napisał(a): Cytuj: Witam, homoseksualizm jest choroba. Nie według światowej organizacji zdrowia...
A światowa organizacja zdrowia ma status nieomylności? Bo mnie się wydaje, że jest to kolejne barachło przeżarte poplityczną poprawnością.
Nikt mi nie wmówi, że normą jest widok dwóch kopulujących facetów 
_________________ "Kto kark do ziemi zgina, nie ma prawa dziwić się, gdy po nim depczą"
"Możesz upaść siedem razy, byłeś powstał osiem".
|
Śr lis 07, 2007 16:11 |
|
 |
Ssollex
|
A Kościół ma status nieomylności czy jest przeżarty czymś co nazywa „tradycją”?
Wieki paleń na stosie, tortur. Potem przyszły „terapie”- elektrowstrząsowo-wymiotno-masturbacyjna, hormonalna prowadząca do zaniku jąder i najnowsza będąca po prostu niczym innym jak torturami psychicznymi.
A mimo to homoseksualiści istnieją i mają się dobrze.
Nic ci to nie mówi?
|
Śr lis 07, 2007 16:39 |
|
 |
Metalik
|
Cytuj: A mimo to homoseksualiści istnieją i mają się dobrze
Jak mają się tak dobrze to niech nie wyłażą na ulice i niech nie jęczą że mają się tak źle i zewsząd narażeni są na dyskryminację paskudnych homofobów i katoli
Ps. a tak poważnie, to nie trzeba być katolikiem by zauważyć że stosunek homoseksualny nie jest naturalny. I daruj sobie złośliwość na drugi raz 
_________________ "Kto kark do ziemi zgina, nie ma prawa dziwić się, gdy po nim depczą"
|
Śr lis 07, 2007 16:58 |
|
 |
No
|
Cytuj: Nikt mi nie wmówi, że normą jest widok dwóch kopulujących facetów
Wydaje mi się, że jednak oni mają lepsze argumenty.
|
Śr lis 07, 2007 17:00 |
|
 |
Metalik
|
No napisał(a): Cytuj: Nikt mi nie wmówi, że normą jest widok dwóch kopulujących facetów Wydaje mi się, że jednak oni mają lepsze argumenty.
Argumenty??? Jakie, chętnie poznam te argumenty. A może geje są patentatami nowych technologii rozrodczych i mogą rodzić dzieci  RZEZ ODBYT 
|
Śr lis 07, 2007 17:02 |
|
 |
Ssollex
|
Cytuj: Jak mają się tak dobrze to niech nie wyłażą na ulice i niech nie jęczą że mają się tak źle i zewsząd narażeni są na dyskryminację paskudnych homofobów i katoli Pisząc "mają sie dobrze" miałem na myśli to że ciągle istniejemy. W przeciwieństwie do innych grup które Kościół zniszczył... Gdyby nasza seksualność była wydzimisiem to na świecie nie byłoby ani jednego homo. Cytuj: Ps. a tak poważnie, to nie trzeba być katolikiem by zauważyć że stosunek homoseksualny nie jest naturalny. To ma być argument? Cytuj: Argumenty? Jakie, chętnie poznam te argumenty. A może geje są patentatami nowych technologii rozrodczych i mogą rodzić dzieci  RZEZ ODBYT
Może trochę nie na temat ale za kilkadziesiąt lat będzie możliwe to by dziecko miało dwóch biologicznych tatusiów lub dwie biologiczne matki. Ale na pewno nie przez odbyt i nie w tym dziesięcioleciu.
Co do argumentów to najpierw ty podaj swoje. Ja od siebie powiem tylko że nie chciałem być gejem, nie jest to zależne od mnie i nie muszę nikogo prosić o zgodę by być szczęśliwy z kimś kogo obdarzę uczuciem.
|
Śr lis 07, 2007 17:31 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Metalik, jeśli wg Ciebie seksualność człowieka jest sprowadzona do funkcji rozrodczych to współczuję.
Ale skoro wytoczyłeś tak mierny i niskich lotów argument to odpowiedz mi na pytanie dlaczego tak wiele osoó heteroseksualnych uprawia seks analny?
Crosis
|
Śr lis 07, 2007 17:40 |
|
 |
Metalik
|
Ssollex napisał(a): W przeciwieństwie do innych grup które Kościół zniszczył... A kogóż to kościół zniszczył? Cytuj: Gdyby nasza seksualność była wydzimisiem to na świecie nie byłoby ani jednego homo. Mylisz się. To nie jest wasze widzimisię, ale choroba. Cytuj: a od siebie powiem tylko że nie chciałem być gejem.
Tak się składa, że jest wielu gejów, którzy się wyleczyli. Niestety w dzisiejszych czasach propaguje się inną wersję tego problemu.
Przede wszystkim to jest twoje życie i sam bierzesz za nie odpoiwedzialność. Chcesz być homoseksualistą, proszę bardzo, ale nie manifestuj tego wokoło i nie żądaj specjalnych praw dla siebie w postaci małżeństw i adopcji. Dziecko to wynik miłości dwojga ludzi odmiennej płci. Zrodzone naturalnie.
|
Śr lis 07, 2007 17:47 |
|
|
|