Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest So lis 15, 2025 22:57

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3318 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 222  Następna strona
 Uwagi do moderacji II 
Autor Wiadomość

Owszem, porównujesz w ten sposób. I słowa te mogłyby mieć swój finał w postaci zgłoszenia do prokuratury.

A leć do prokuratury, z dokładnymi cytatami - tylko proszę umieść tu jej odpowiedź.
Twoje oburzenie, podczas gdy sam sypałeś określeniami takimi jak dziwak i oszołom, jest po prostu żenujące i nie będę się nawet silił na komentowanie go, bo szkoda słów.

N gru 16, 2007 15:48
Ten wątek chyba powinien zmienić tytuł na "Uwagi do userów" :D

N gru 16, 2007 16:43
(...) słowa te mogłyby mieć swój finał w postaci zgłoszenia do prokuratury. Ciesz się, ze ograniczam się jedynie do zgłoszenia administracji z wnioskiem o ukaranie. Inforumują Cię, że czuję się obrażony twoimi skanadalicznymi słowami. (...)
Chory (prawdopodobnie) jesteś. :-D Jakby każdy miał się tak wydurniać, jak twoja nieskromna osoba, to internetowy zator byłby większy, niż masz na (domyśl się :biggrin: ). Nie ośmieszaj się więcej, a zanim poczujesz ochotę na kolejne gorzkie żale, poświęć swój czas i wciśnij w napięty grafik odwiedziny innych forów dyskusyjnych. Przeanalizuj tamtą atmosferę i porównaj ją do owej nienormalnej grzeczności. Za mało w życiu widziałeś. Może dlatego zachowanie, które prezentujesz wydaje się tak żenujące... :cry:

PS. Mam zbierać pieniążki na adwokata, czy mi darujesz? :-D :-D :-D
I`m sorry. So sorryyy...

N gru 16, 2007 17:06

Frygid - czy koniecznie musisz dołączać do bandy ludzi niewychowanych i manifestować to w sposób tak bezczelny? Tak ci przeszkadza, że domagam się, aby nie porównywano mnie ze zbrodniarzami? Ja nigdy nikogo nie zabiłem. nie jestem winny żadnej śmierci. I porównywanie ze zbrodniarzami jest obraźliwe. Niestety, ale tego rodzaju wystąpienia są ścigane przez prawo i to z gwarantowanym sukcesem dla osoby obrażonej. A odszkodowania mogą być kolosalne. ja bronię swego dobrego imienia, a dla ciebie jest to powód do obrażania... Cóż za żenujący poziom!

Pomóż naszej Elizce! - http://www.baptist.gniezno.pl/aktual/Elizy2

N gru 16, 2007 19:40

Baranek na forum, Monika 75 na forum, Kamyk na forum - i nie ma kto wywalić spamu Profosa z tematu o karpiu mimo że już rano na to zwróciłem uwagę?

N gru 16, 2007 20:05
1. Nie każda prośba musi być spełniona- moderator może inaczej post ocenić i podjąć inną decyzję
2. Popatrz, kto moderuje dział HP - ja na pewno nie :)

N gru 16, 2007 20:17
Opowiadam o mojej przyjaźni z Karpiami, a ty to nazywasz spamem?
To po co ten płaczliwy wątek założyłeś, skoro nie zależy ci na przyjaźni tych inteligentnych zwierząt?

N gru 16, 2007 20:17
(...) Tak ci przeszkadza, że domagam się, aby nie porównywano mnie ze zbrodniarzami? Ja nigdy nikogo nie zabiłem. nie jestem winny żadnej śmierci. I porównywanie ze zbrodniarzami jest obraźliwe (...)
:shock: Zachowujesz się dosyć paradoksalnie. Niedługo będę miał pełne prawo nazwać Cię chorym człowiekiem. Konkretnie - cierpiącym na sklerozę. Czyżbyś zapomniał, że nazwałeś Zencognito eko-terrorystą? Chyba nie zaprzeczysz, że bezpodstawne porównywanie kogoś do terrorysty jest bardzo obraźliwe ?? I sam domagasz się przeprosin ??

N gru 16, 2007 20:20
P.S. Umieszczając temat w Hyde Parku raczej trzeba się liczyć z żartami :)

N gru 16, 2007 20:20

Jeżeli ktoś jest tak bezczelny i posługuje się takimi metodami, to jak go nazwać. Prawda jest taka , że rózni pseudo-ekolodzy raz po raz dokonują takich napadów na chrześcijan. Ja nie znoszę tak skrajnej bezczelności i narzucania mi swoich poglądów. Dlatego takie metody mogę uznać jedynie za terroryzowanie. Zwracam uwagę, że jesteśmy na forum katolickim, a nie wegetariańskim czy jakimś forum eko-fanatyków. I tego rodzaju wybryki nie powinny mieć tu miejsca.

Szanuję wegetarian póki oni nie starają się narzucić innym swych poglądów. aniech sobie chodzą do swoich barów, niech wcinają zieleninę, ale niech dadzą innym normalnie żyć, bez tej swojej idiotycznej propagandy.

N gru 16, 2007 20:25

Widzę kto - osoby które na forum pojawiają się sporadycznie a tak samo jak ja wiesz, że jak osób odpowiedzialnych za dany dział nie ma, to inni modzi mogą interweniować.
baranek napisał(a):
P.S. Umieszczając temat w Hyde Parku raczej trzeba się liczyć z żartami :)

To proszę o przeniesienie do "Sam wymyśl temat". Posty Profosa to nie żarty, tylko kpienie ze współczucia zwierzętom.
Triplex napisał(a):
Ja nie znoszę tak skrajnej bezczelności i narzucania mi swoich poglądów.

Kto Ci coś narzuca? Ktoś Ci zagradza drogę w sklepie albo chowa portfel, żebyś karpia nie kupił?
Triplex napisał(a):
Szanuję wegetarian póki oni nie starają się narzucić innym swych poglądów. aniech sobie chodzą do swoich barów, niech wcinają zieleninę, ale niech dadzą innym normalnie żyć, bez tej swojej idiotycznej propagandy.

Idiotyczne to jest dopatrywanie się w moim temacie narzucania komukolwiek czegoś. Mam prawo promować swoje idee nie wspierania przemysłu karpiowego, tak samo jak Ty masz prawo promować ideę np. powstrzymywania się od dokonywania aborcji i lepiej pogódź się z tym, zamiast reagować furią tylko dlatego, że ktoś skrytykował bezduszność Twojego podejścia do zwierząt.

N gru 16, 2007 20:45

Bezdusznosc mojego podejscia do zwierząt? Puknijk się w głowę... Tak się skłąda, że je4stem miłośnikiem przyrody. W domu mamy zwierzęta, troszczymy się o przyrodę... Ale eko-fanatyzm skutecznie, jak widać zaślepie i sprawia, ze tylko obrażać potraficie. tak się troszczycie o zwierzątka, ale o ludzi wcale...

N gru 16, 2007 20:51

Bezdusznosc mojego podejscia do zwierząt?

Traktowanie zwierząt jak chodzących kawałków mięsa jest bezduszne.

N gru 16, 2007 20:53
baranek napisał(a):

Widzę kto - osoby które na forum pojawiają się sporadycznie a tak samo jak ja wiesz, że jak osób odpowiedzialnych za dany dział nie ma, to inni modzi mogą interweniować.

1. Przynajmniej 2 z tych osób są dostępne.
2. Może- tylko w drastycznych przypadkach. Ja tego za taki nie uważam (i mam prawo do własnej oceny) [zresztą 1 wyklucza 2 ;)]

N gru 16, 2007 20:56

Jeżeli macie zamiar się spierać - przejdźcie na PW :)
Tu piszemy uwago do moderacji - moi drodzy :) a nie do userów :)

Pn gru 17, 2007 1:31
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 3318 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 222  Następna strona