Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest So sie 23, 2025 21:58

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
 badanie opinii publicznej 
Autor Wiadomość

Teresse, Ty coś ostatnio często lol-ujesz w postach ;]

Pn lut 04, 2008 22:15

1. To ma związek z tym, czy jestem po kawie czy nie...

2. Ma to związek z naturalnym rytmem płodności... :D

Pn lut 04, 2008 22:26

"Humanisto", prosze napisz, jaki jest powod, iz wkleiles taka koszmarna ankiete.
Piszesz, iz "zapraszacie" do udzialu w ankiecie, kto sie kryje pod tym slowem"zapraszamy"?

Ankieta została opracowana przez organizację "Humanizm w Polsce" i tylko wypełniający ją mają wpływ na pokazywane wyniki. Jeżeli następuje jakaś kompromitacja to albo wypełniający się kompromitują bo wpisują nieprawdziwe wyniki albo rzeczywiście, przynajmniej niektóre odpowiedzi, są zgodne ze statystyką i mogą być niekiedy uznane za sprzeczne z doktryną głoszoną przez księży. Przykładowo wyniki popierania aborcji na życzenie kobiety w tej ankiecie zgadzają się już w tej chwili ze średnimi wynikami jakie są w Polsce a które zostały podane przez dużą firmę organizującą badanie opinii publicznej na zlecenie rządu. Natomiast odpowiedźi na pierwsze trzy pytania wyglądają na udzielone niezgodnie z prawdą, bo wyniki są stanowczo za duże. Nie oceniamy wyników a jedynie chcemy zebrać informacje zgodne z rzeczywistością na poglądy społeczeństwa na pewne sprawy. Jeżeli będzie dużo więcej odpowiedzi to jest szansa że wyniki będą zbliżone do rzeczywistości a wtedy czytając je sami się zastanowimy jacy naprawdę jesteśmy.

Ankieta nie jest drastyczna. Nie ma pytań obraźliwych, o sado-maso lub homoseksualizm.

Pn lut 04, 2008 22:41
eżeli będzie dużo więcej odpowiedzi to jest szansa że wyniki będą zbliżone do rzeczywistości a wtedy czytając je sami się zastanowimy jacy naprawdę jesteśmy.

Uuuuu....humanisto masz duże braki z humanistyki...Ankieta jest zblizona do rzeczywistości wtedy gdy jest robiona na próbie reprezentatywnej, zgodnie z zasadami metodyki badań...

Cytuj:
organizację "Humanizm w Polsce" i

która składa się z humanisty, jego kumpli i skrzynki piwa, przy której wymyślili tą "ankietę"...

Cytuj:
Nie oceniamy wyników a jedynie chcemy zebrać informacje zgodne z rzeczywistością

Nieprawda, z góry zakładacie jakie będą wyniki...co nazywa się presupozycją i wyklucza wszelkie badania jako wiarygodne...

Pn lut 04, 2008 22:50

Ja ostatnio miałam załamkę jak koleś siedzący z dziewczyną na kolanach głośno bekał co chwila (specjalnie) a ona się z tego śmiała... :shock:

Wiesz, krąży po świecie pewien żart dosyć dobrze acz drastycznie opisujący wzajemne relacje tego typu osób. Z uwagi na mnogość wulgaryzmów, nie przytoczę go tu w ogóle. Tym którzy być może kojarzą o czym mówię, powiem tylko: Żart to "rozmowa" dresa z dziewczyną. On jej w sposób specyficzny wyznaje miłość. Ona mu specyficznie odpowiada.

A Tereska faktycznie loluje ostatnio aż miło :) (cieszysz się z tego że jesteś płodna, czy niepłodna?) :)

Pn lut 04, 2008 22:51
humanisto, przyjmij do wiadomosci, ze tego typu ankiety na forum wiara beda przez wiekszosc bojkotowane.
Protestuje rowniez przeciw wykorzystywaniu zdjec Ojca Swietego do celow obrazliwych (ta przerobka jest zreszta kiczem).
.

Pn lut 04, 2008 22:56
(cieszysz się z tego że jesteś płodna, czy niepłodna?)

nie,nie,nie...:)

Chodziło mi o to, że poziom hormonów zmieniający się podczas cyklu(chyba) wpływa na mój nastrój i poziom ironii-cynizmu- zgorzknienia, czego wyrazem jest lol... :-)

Pn lut 04, 2008 23:16

nie,nie,nie...:)

Chodziło mi o to, że poziom hormonów zmieniający się podczas cyklu(chyba) wpływa na mój nastrój i poziom ironii-cynizmu- zgorzknienia, czego wyrazem jest lol... :-)

Aaa, to takto :) Widzisz, ja jak facet... co 45 sekund :P Wybacz ;)

Wt lut 05, 2008 9:47

Stoi na stacji lolkomotywa.
Ciężka, ogromna i pot z niej spływa:
Tłusta oliwa.
Stoi i sapie, dyszy i dmucha,
Żar z rozgrzanego jej brzucha bucha.
:diabel:

Wt lut 05, 2008 15:48
Jeszcze raz, bardzo prosze moderatorow o usuniecie tej ankiety.

Co w trawie piszczy mozna przekonac sie jeszcze bardziej wchodzac na strone "humanizm w Polsce", ktory jest odpowiedzialny, ze te profanacje wiary.

Wt lut 05, 2008 16:22
Tak szczerze mówiąc, to ankietę mógł wymyślić tylko ktoś o umyśle na poziomie kozy :) Totalny bezmózgowiec wysmażył te pytania, ciekawe kto ?
Wątpię jednak by się ujawnił...

Wt lut 05, 2008 23:12
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2