badanie opinii publicznej
Autor |
Wiadomość |
Zencognito
|
Teresse, Ty coś ostatnio często lol-ujesz w postach ![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
|
Pn lut 04, 2008 22:15 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Mam dwie koncepcje:
1. To ma związek z tym, czy jestem po kawie czy nie...
2. Ma to związek z naturalnym rytmem płodności... 
|
Pn lut 04, 2008 22:26 |
|
 |
humanista
|
Lucyna napisał(a): "Humanisto", prosze napisz, jaki jest powod, iz wkleiles taka koszmarna ankiete. Piszesz, iz "zapraszacie" do udzialu w ankiecie, kto sie kryje pod tym slowem"zapraszamy"?
Ankieta została opracowana przez organizację "Humanizm w Polsce" i tylko wypełniający ją mają wpływ na pokazywane wyniki. Jeżeli następuje jakaś kompromitacja to albo wypełniający się kompromitują bo wpisują nieprawdziwe wyniki albo rzeczywiście, przynajmniej niektóre odpowiedzi, są zgodne ze statystyką i mogą być niekiedy uznane za sprzeczne z doktryną głoszoną przez księży. Przykładowo wyniki popierania aborcji na życzenie kobiety w tej ankiecie zgadzają się już w tej chwili ze średnimi wynikami jakie są w Polsce a które zostały podane przez dużą firmę organizującą badanie opinii publicznej na zlecenie rządu. Natomiast odpowiedźi na pierwsze trzy pytania wyglądają na udzielone niezgodnie z prawdą, bo wyniki są stanowczo za duże. Nie oceniamy wyników a jedynie chcemy zebrać informacje zgodne z rzeczywistością na poglądy społeczeństwa na pewne sprawy. Jeżeli będzie dużo więcej odpowiedzi to jest szansa że wyniki będą zbliżone do rzeczywistości a wtedy czytając je sami się zastanowimy jacy naprawdę jesteśmy.
Ankieta nie jest drastyczna. Nie ma pytań obraźliwych, o sado-maso lub homoseksualizm.
|
Pn lut 04, 2008 22:41 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: eżeli będzie dużo więcej odpowiedzi to jest szansa że wyniki będą zbliżone do rzeczywistości a wtedy czytając je sami się zastanowimy jacy naprawdę jesteśmy. Uuuuu....humanisto masz duże braki z humanistyki...Ankieta jest zblizona do rzeczywistości wtedy gdy jest robiona na próbie reprezentatywnej, zgodnie z zasadami metodyki badań... Cytuj: organizację "Humanizm w Polsce" i która składa się z humanisty, jego kumpli i skrzynki piwa, przy której wymyślili tą "ankietę"... Cytuj: Nie oceniamy wyników a jedynie chcemy zebrać informacje zgodne z rzeczywistością
Nieprawda, z góry zakładacie jakie będą wyniki...co nazywa się presupozycją i wyklucza wszelkie badania jako wiarygodne...
|
Pn lut 04, 2008 22:50 |
|
 |
czeresniowa
|
Teresse napisał(a): Ja ostatnio miałam załamkę jak koleś siedzący z dziewczyną na kolanach głośno bekał co chwila (specjalnie) a ona się z tego śmiała...
Wiesz, krąży po świecie pewien żart dosyć dobrze acz drastycznie opisujący wzajemne relacje tego typu osób. Z uwagi na mnogość wulgaryzmów, nie przytoczę go tu w ogóle. Tym którzy być może kojarzą o czym mówię, powiem tylko: Żart to "rozmowa" dresa z dziewczyną. On jej w sposób specyficzny wyznaje miłość. Ona mu specyficznie odpowiada.
A Tereska faktycznie loluje ostatnio aż miło  (cieszysz się z tego że jesteś płodna, czy niepłodna?) 
_________________ Prof. dr hab. Joanna Senyszyn: "Gdyby głupota miała skrzydła, minister Kopacz fruwałaby niczym gołębica." http://powiedz-nie.c0.pl/
|
Pn lut 04, 2008 22:51 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
humanisto, przyjmij do wiadomosci, ze tego typu ankiety na forum wiara beda przez wiekszosc bojkotowane.
Protestuje rowniez przeciw wykorzystywaniu zdjec Ojca Swietego do celow obrazliwych (ta przerobka jest zreszta kiczem).
.
|
Pn lut 04, 2008 22:56 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: (cieszysz się z tego że jesteś płodna, czy niepłodna?)
nie,nie,nie...
Chodziło mi o to, że poziom hormonów zmieniający się podczas cyklu(chyba) wpływa na mój nastrój i poziom ironii-cynizmu- zgorzknienia, czego wyrazem jest lol... 
|
Pn lut 04, 2008 23:16 |
|
 |
czeresniowa
|
Teresse napisał(a): nie,nie,nie...  Chodziło mi o to, że poziom hormonów zmieniający się podczas cyklu(chyba) wpływa na mój nastrój i poziom ironii-cynizmu- zgorzknienia, czego wyrazem jest lol... 
Aaa, to takto  Widzisz, ja jak facet... co 45 sekund  Wybacz 
_________________ Prof. dr hab. Joanna Senyszyn: "Gdyby głupota miała skrzydła, minister Kopacz fruwałaby niczym gołębica." http://powiedz-nie.c0.pl/
|
Wt lut 05, 2008 9:47 |
|
 |
Zencognito
|
Teresse napisał(a): Chodziło mi o to, że poziom hormonów zmieniający się podczas cyklu(chyba) wpływa na mój nastrój i poziom ironii-cynizmu- zgorzknienia, czego wyrazem jest lol... 
Stoi na stacji lolkomotywa.
Ciężka, ogromna i pot z niej spływa:
Tłusta oliwa.
Stoi i sapie, dyszy i dmucha,
Żar z rozgrzanego jej brzucha bucha.

|
Wt lut 05, 2008 15:48 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Jeszcze raz, bardzo prosze moderatorow o usuniecie tej ankiety.
Co w trawie piszczy mozna przekonac sie jeszcze bardziej wchodzac na strone "humanizm w Polsce", ktory jest odpowiedzialny, ze te profanacje wiary.
|
Wt lut 05, 2008 16:22 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Tak szczerze mówiąc, to ankietę mógł wymyślić tylko ktoś o umyśle na poziomie kozy  Totalny bezmózgowiec wysmażył te pytania, ciekawe kto ?
Wątpię jednak by się ujawnił...
|
Wt lut 05, 2008 23:12 |
|
|
|