Forumowa kawa we Wrocławiu :)
| Autor |
Wiadomość |
|
paweł28
|
Zencognito napisał(a): Chciałem napisać jakimi to pysznościami się zajadam, ale nie chcę żebyście się utopili we własnej ślinie 
Napisz, napisz.
To bym też za twoim śladem, kupił sobie lub zrobił takie pyszności.  Taka pokusa na początek Wielkiego Postu. 
_________________ Pozdrawiam:)
Paweł
|
| Cz lut 07, 2008 16:53 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
A ja tam nie mam sumienia, więc:
brokuły zapiekane z serem, do tego jako przystawka kozi ser z sosem, a na koniec, deserowo: szczupaczek
A co
Crosis
|
| Cz lut 07, 2008 18:23 |
|
 |
|
olinka
|
Lucyna napisał(a): Czeresniowa, prosze mnie nie kusic, w poscie nie jem slodyczy. 
No właśnie, Czereśniowa, proszę nie kusić w wielkim Poście.
Ale kawę to chętnie wypiję  we Wrocku albo lepiej w Łodzi, jesli tylko termin będzie odpowiedni 
_________________ Make a good thing better.
Mój Bóg i moje wszystko.
|
| Śr lut 13, 2008 17:17 |
|
|
|
 |
|
Bartas
Dołączył(a): N wrz 24, 2006 18:13 Posty: 2267 Lokalizacja: Poznań
|
Ja tam nie będę z siebie aż takiego wielkiego ascetyka robić. Idę z kumpelą w sobotę na pizze i jedno małe piwko studenckie. Trzeba oblać jakoś zdaną sesję. Pragnę zaznaczyć, że nie idziemy na zabawę, tylko chcemy kulturalnie razem usiąść i pogadać. Mamy mnóstwo spraw do omówienia  Między innymi o tym, że wybieramy się razem na koncert projektu Queen + Paul Rodgers, który ma odbyć się we wrześniu w Stoczni Gdańskiej.
Poza tym ... trzeba troszkę wyjść do ludzi, a nie ciągle korespondować drogą wirtualną 
_________________ [i]Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś sam[/i] :)
|
| Śr lut 13, 2008 17:25 |
|
 |
|
jo_tka
|
Crosis, dlaczego Ty wybierasz zawsze miejsca, do których mi daleko?
No do Wrocławia prędzej, choć pewnie nie szybko...
_________________ Aby we wszystkim był Bóg uwielbiony
|
| Śr lut 13, 2008 17:27 |
|
|
|
 |
|
Bartas
|
Zapraszam na Starówkę Poznańską  tam znajdziecie mnóstwo dobrych kawiarni i pubów 
_________________ [i]Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś sam[/i] :)
|
| Śr lut 13, 2008 17:30 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
jo_tka, bo teraz najczęściej mieszkam właśnie we Wrocławiu
Crosis
|
| Śr lut 13, 2008 17:57 |
|
 |
|
angua
|
Bartas napisał(a): Zapraszam na Starówkę Poznańską  tam znajdziecie mnóstwo dobrych kawiarni i pubów 
A, byłam ostatnio. W jednej knajpce nawet w Scrabble można zagrać 
_________________ Czuwaj i módl się bezustannie, a czyń to dla Boga, dla ludzi i dla samego siebie. Nie ma piękniejszego zadania, które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia, niż kontemplacja. P. M. Delfieux
|
| Śr lut 13, 2008 21:35 |
|
 |
|
olinka
|
Ja też jestem za Poznaniem, czyli z Bartasem jest nas już dwoje
A Crosis mógłbyś się ruszyć z tego Wrocławia, co?
Mój Bóg i moje wszystko.
|
| Śr lut 13, 2008 23:17 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Właśnie myk polega na tym, ze ja się z niego ruszam za często... w związku z tym, jak mam juz okazję tu posiedzieć, to siedzę. Co bardzo rzadko oznacza więcej niż 2 weekendy z rzędu
Crosis
|
| Śr lut 13, 2008 23:20 |
|
 |
|
Bartas
|
olinka napisał(a): Ja też jestem za Poznaniem, czyli z Bartasem jest nas już dwoje 
Oooo, to fajnie!!!  A skąd jesteś? 
|
| Cz lut 14, 2008 13:38 |
|
 |
|
olinka
|
Bartas napisał(a): olinka napisał(a): Ja też jestem za Poznaniem, czyli z Bartasem jest nas już dwoje  Oooo, to fajnie!!!  A skąd jesteś? 
Ja? Z najstarszego miasta w Polsce.........To Calisia (już Ptolemeusz....itd) 
Mój Bóg i moje wszystko.
|
| Pt lut 15, 2008 23:49 |
|
 |
|
kawa
|
To co z tą kawką (nomen omen)  we Wrocławiu? Mimo, że postów mam raczej niewiele, chętnie bym wpadła 
|
| So lut 16, 2008 1:00 |
|
 |
|
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
Wrocław... Ja tu widzę jakieś lobby na rzecz Polski południowej i Śląska
Cóż, ja siedzę, pracuję & studiuję na Pomorzu - odpadam  Będę się łączył co najwyżej duchowo z wami, pijąc herbatkę w domu (jako że kawy nie używam  )
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
| N lut 17, 2008 9:20 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
A tam od razu lobby ;> ToMu, przeciez ja wychowałem się w głębokiej "wschodniej" Polsce, potem studia w Szczecinie (dalej się nie dało), a potem Wrocław, bo... bo Szczecin mi się znudził
Crosis
|
| N lut 17, 2008 11:37 |
|
|
|