|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
smutna25
|
 rozmowa
witam nie wiem od czego zaczac mam problem i nie potrafie sobie z nim poradzic prosila bym o kontakt z kims kto moglby mi pomoc-moje gg 2929181
_________________ witam mam powazny problem i nie wiem jak sobie poradzic ,potrzebuje rozmowy,wsparcia.moje gg 2929181
|
Pt lut 22, 2008 14:14 |
|
|
|
 |
Zencognito
|
Jak chcesz to napisz mi PW i opisz co o jaki problem chodzi, może będę potrafił Ci pomóc. Swojego numeru gg osobie nieznajomej jednak w ciemno nie podam.
|
Pt lut 22, 2008 15:25 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
A zastanowiłaś się jak głupio robisz pisząc takiego posta?
Nie wiesz, kto czyta to forum. Nie wiesz, kto się do Ciebie odezwie. Za to dajesz wyraźny sygnał, że jesteś podatna na sugestie i manipulacje. Nie mówię, że akurat Zen będzie próbował to zrobić, ale do jasnej cholery - to jest internet.
Właśnie w ten sposób ludzie stają się przedmiotem cyber-manipulacji czy też nawet cyberprzestępstw. Nie mówię już do czego to może prowadzić w realu.
Lepiej pójść do specjalisty.
Crosis
|
Pt lut 22, 2008 16:01 |
|
|
|
 |
smutna25
|
nie chce pisac tu o swoich problemach a jesli niechche napisac do mnie tylko z tego powodu ze jestem nieznajoma to trodno .Nie takiej pomocy oczekuje ,mam powarzne problemy i powoli zaczynam tracic nadzije ze cos sie zmieni ,mam syna wychowuje go sama i niestety nie daje rady bez pracy ,takie zycie dostalam mieszkanie ale co z tego skoro i tak nie stac mnie na utrzymanie jego i syna to tak po czesci reszte na gg jesli ktos zechce mnie chociaz wysluchac to prosze,bedzie to dla mnie duza pomoc nie mam z kim pogadac a czuje ze dlozej nie dam rady..
_________________ witam mam powazny problem i nie wiem jak sobie poradzic ,potrzebuje rozmowy,wsparcia.moje gg 2929181
|
Pt lut 22, 2008 19:47 |
|
 |
0bcy_astronom
|
Dobrze ktoś powiedział, ja mogę z Tobą pogadać, ale na prywatnych wiadomościach.
W sumie nie wiem czemu nie chcesz tego pisać normalnie tutaj tylko z każdym zainteresowanym pomocą z osobna.
_________________ I pomyśleć, że na początku był tylko chaos... i komu to przeszkadzało?...
Tomasz Olbratowski.
|
So lut 23, 2008 22:47 |
|
|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|