opętanie Annelise Michael
Autor |
Wiadomość |
Radaromontis
|
Tak. Leć do Rzymu i nie przebywaj na tym forum. Wszyscy są tutaj złymi ludźmi z mafii, każdy chce Cię zgorszyć, obrazić i poniżyć, a pod wszystkimi postami kryje się szatan.
Pozdr.
P.S. Postaraj się stać tym lepszym człowiekiem, bo na razie zachowujesz się nie na poziomie i raczej nie jak dobry człowiek...
_________________ By wierzyć należy odrzucić wszelki sens, rozsądek i zrozumienie - Marcin Luter.
|
Wt mar 25, 2008 20:55 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
 ...
Nie na poziomie? Za to ty masz poziom  . Jakie masz życie taki poziom szanowny. A co jest nie na poziomie? Ta mafia, co?
Wiesz - "prawda w oczy kole " jak to mawiają.
Zawsze
Czasem lepiej pewnych miejsc unikać. Tak w życiu jak i w necie. A jeśli na dodatek wiesz w co się pakujesz i robisz to na własne życzenie to tym bardziej ci gratuluję. Faktycznie.
Czasem się zastanawiam po co Ty w ogóle tu piszesz.
Bo jesteś przemądrzały i masz czas - jedyna odpowiedź.
Bo jesteś pyszny.
Jesteś sobie pyszałkiem-przemądrzałkiem. Twoja sprawa... krasnoludku- pierdzibutku 
|
Wt mar 25, 2008 21:02 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
 ...
Napisz co tam słychać u krasnalków w Księstwie... Warszawskim.
Kiedy się odłączacie od reszty krasnalków?
A może ty jesteś taki krasnal co to 30 km dalej i dalej twierdzi, że nadaje z Marszałkowskiej?
Moskwa cię pozdrawia synu rewolucji.
|
Wt mar 25, 2008 21:07 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
 ...
Wczoraj Stalin dał cię pozdrowić. Powiedział "pozdrów tam lwa z forum wiaraiprawda". A powiedział, że po ciebie przyjdzie jak jeszcze raz włączysz komputer - wynalazek imperialistów amerykańskich. Osobiście ci go wtedy wyłączy. I odetnie od prądu.
|
Wt mar 25, 2008 21:09 |
|
 |
WaszJudasz
zbanowany na stałe
|
W Twoim mieście są chyba dostępne mocniejsze dragi niz w moim.
Chyba,że to spontaniczny strumień świadomości,w takim razie gratulacj,awangarda jak sie patrzy.
_________________ O ile Roland się orientował, religia krzyża jako kolejna nauczała, że miłość i morderstwo są ze sobą nierozerwalnie związane, a koniec końców Bóg i tak zawsze pije krew.
|
Wt mar 25, 2008 21:11 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
 ...
Radaromostis to typowe warszawskie chamidło. Filozof... co on robi na forum "wiara i prawda" tu są ludzie, którzy mówią o wierze i prawdzie, a nie o filozofii. On się nie może pochwalić ani wiarą ani prawdą.
Można mu jedynie życzyć, żeby spotkał krasnoludka Stalina i pokłonił się wodzowi rewolucji. Albo Lenina sfotografował w jego mauzoleum.
Wiecznie żywego. On też niech sobie zacznie budować. Może ktoś się wtedy Waszawą zainteresuje? Mauzoleum jakiegoś filozofa tam stoi - może ktoś za to zapłaci?  PA.
|
Wt mar 25, 2008 21:15 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
 ..
Zawód "filozof" a napisał, ze papież jest TEISTĄ. TEIZM to jest pogląd filozoficzny. Czy papież gdzieś napisał/powiedział, że jest teistą?
Jeśli tak to zwracam honor, jeśli nie to... uhm  ((. Ale w tym kraju to normalne, że tu wszystko jest do góry nogami. Fiki miki. Może chce Radaromontis banana zjeść? Pożywny posiłek wprost z Afrika. 
|
Wt mar 25, 2008 21:17 |
|
 |
WaszJudasz
zbanowany na stałe
|
dużo tych 'typowych' dostrzegasz wokół siebie. typowi Żydzi,typowi buddysci,typowe warszawskie chamidła...
_________________ O ile Roland się orientował, religia krzyża jako kolejna nauczała, że miłość i morderstwo są ze sobą nierozerwalnie związane, a koniec końców Bóg i tak zawsze pije krew.
|
Wt mar 25, 2008 21:18 |
|
 |
WaszJudasz
zbanowany na stałe
|
 Re: ..
xyz2345 napisał(a): TEIZM to jest pogląd filozoficzny. Czy papież gdzieś napisał/powiedział, że jest teistą?
ocb? teista to człowiek,który wierzy w Boga a zdaje mi się,że papież mówił,że wierzy. podobno jest nawet monoteistą,tzn. wierzącym,że ten Bóg jest jedynym...?
|
Wt mar 25, 2008 21:24 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
 ...
Jeśli ma żydowskie korzenie to mu współczuję. Nie znoszę żydów. Mam nadzieję, że ma na tyle rozumu, żeby się ze mną nie zadawać bo jestem straszna. Mam też sama nadzieję, że uda mi się go jakoś ominąć bo nie zamierzam się zadawać z tym bufonem nigdy więcej.
Już takich przerobiłam jak on PUUUUUUUUF - policzki jak dwa balony. Co to ja nie jestem? Co ma do zaoferowania? Swoją bufonowatość i warszawskie chamstwo? Czy papież jest teistą? Może i jest. A co z tego wynika dalej?
Wielkie nic jak z każdego jego słowa. I jeszcze takie pytanko - czy on naprawdę musi cytować Martina Lutra? A czemu nie Stalina? Może też był teistą...
|
Wt mar 25, 2008 21:24 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
 ...
Mam nadzieję, ze następny papież też będzie ...teistą. I wyłacznie monoteistą. A najpewniej już z Warszawy choć nie przypominam sobie by coś wartościowego stamtąd pochodziło. O czym będziemy słuchali kazań? O krasnoludkach? O Lutrze? O filozofii...greckiej? A co będziemy jedli w tym czasie? O innych sprawach nie wspomnę. Będziemy jeść dzieła filozoficzne czy nie wiem co przygotować na ostatnią wieczerzę? 
|
Wt mar 25, 2008 21:28 |
|
 |
WaszJudasz
zbanowany na stałe
|
 Re: ...
xyz2345 napisał(a): jestem straszna.
E tam. raczej oryginalna. awangarda.
|
Wt mar 25, 2008 21:29 |
|
 |
Radaromontis
|
Kod: Może chce Radaromontis banana zjeść? Taak! Kod: Jeśli ma żydowskie korzenie to mu współczuję. Nie znoszę żydów. I ty do jasnej cholery chcesz być dobrym człowiekiem?! Rasistka. Kod: Mam nadzieję, że ma na tyle rozumu, żeby się ze mną nie zadawać bo jestem straszna. Mam. Widzę, iż jesteś straszna, twoje poglądy są fanatyczne. Kod: Mam też sama nadzieję, że uda mi się go jakoś ominąć bo nie zamierzam się zadawać z tym bufonem nigdy więcej. Spoko. Nawrzucaj mi jeszcze, jeśli Ci ulży. Kod: Już takich przerobiłam jak on PUUUUUUUUF - policzki jak dwa balony. Boję się. Nie biję kobiet. W razie co mogę uciec. Kod: Co to ja nie jestem? Co ma do zaoferowania? Swoją bufonowatość i warszawskie chamstwo? Kolejny stereotyp Warszawiak - cham. Jesteś przesądna, zabobonna, fanatyczna, egoistyczna, lubisz nawrzucać ludziom na forum i twierdzisz, że jesteś mądra. Kod: Czy papież jest teistą? Może i jest. A co z tego wynika dalej? To, że się myliłaś i gadałaś uparcie bzdury wyśmiewając mnie przy tym. Kod: Wielkie nic jak z każdego jego słowa. Zwyczajnie nic nie rozumiesz. Kod: I jeszcze takie pytanko - czy on naprawdę musi cytować Martina Lutra? A czemu nie Stalina? Może też był teistą...
Musi, ponieważ akurat ten cytat przypadł mu do gustu. Stalin wg. niego nie powiedział nic na tyle fajnego, aby umieścić to w podpisie.
_________________ By wierzyć należy odrzucić wszelki sens, rozsądek i zrozumienie - Marcin Luter.
|
Wt mar 25, 2008 21:32 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
 ...
Nie za bardzo szanowny panie. Nie za bardzo awangarda.
Pozdrów tam twojego kumpla z tego forum--ateistę.
Czy papież jest teistą? Moim zdaniem papież jest przed wszystkim pianistą.
Podobno nieźle gra. Jest teistą-pianistą. tak właśnie jest 
|
Wt mar 25, 2008 21:33 |
|
 |
Radaromontis
|
Kod: Czy papież jest teistą? Moim zdaniem papież jest przed wszystkim pianistą. Podobno nieźle gra. Jest teistą-pianistą. tak właśnie jest Smuteczek
Gadasz od rzeczy.
|
Wt mar 25, 2008 21:35 |
|
|
|