Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest So sie 23, 2025 18:59

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 198 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14  Następna strona
 opętanie Annelise Michael 
Autor Wiadomość

W tym wątku już nie będę wam przeszkadzać.
To wasz klimat... ostatecznie. Smuteczek
SIARA Smuteczek - Idiota i Radaromontis. Nie wiem co w tym towarzystwie robi ktoś kto przynajmniej stara się być...mądry.

Twoje starania spełzły na niczym. Chcieć znaczy móc - więc chyba nie chcesz jednak być mądra.
Poza tym nie przeszkadzasz. Wszyscy z przyjemnością badamy objawy twojej choroby psychicznej!

Śr mar 26, 2008 21:51
Zobacz profil ICQ YIM
Post ...
Chcieć to móc - podobno. Właśnie Radaromontis, a ty czego chcesz? Kolejnego papieża Polaka? A nie mógłby być ktoś inny? Czemu akurat papieża sobie wymyśliłeś (jako ateista). Nie mógłby to być ktoś inny?
Ale właśnie kto - ty?
No cóz... nie widzę twej wielkiej chwały nigdzie poza twoją wiekjską i prostacką małą ojczyzną.
Ale jestem dumna z siebie, że masz teraz w stopce mój cytat o grzybach i drzewach w Warszawie. O Wiejskiej tam jeszcze coś wklej, mafii i złodziejach. No i o Iraku.

Tyle.

Śr mar 26, 2008 22:50
załóż jeszcze parę tematów...
są mistrzowskie...
8)

Śr mar 26, 2008 22:59

Chcieć to móc - podobno. Właśnie Radaromontis, a ty czego chcesz? Kolejnego papieża Polaka? A nie mógłby być ktoś inny?

Jasne, że może być. Nie ważne jest pochodzenie. Chodzi o to, że po prostu JPII był wielkim człowiekiem.
Kod:
Czemu akurat papieża sobie wymyśliłeś (jako ateista). Nie mógłby to być ktoś inny? Ale właśnie kto - ty?

Mógłby być, ale akurat mi papież podpasował.
Kod:
No cóz... nie widzę twej wielkiej chwały nigdzie poza twoją wiekjską i prostacką małą ojczyzną.

Nie mam wielkiej chwały.
Kod:
Ale jestem dumna z siebie, że masz teraz w stopce mój cytat o grzybach i drzewach w Warszawie. O Wiejskiej tam jeszcze coś wklej, mafii i złodziejach. No i o Iraku.

Akurat nie mieści się w podpisie.

Śr mar 26, 2008 23:12
Zobacz profil ICQ YIM
Post ...
Cytuj:
Mógłby być, ale akurat mi papież podpasował.

Wiesz co - nie chcę Cię obrażać, ale ciekawi mnie tylko czym się kierujesz w swoim ...podpasowaniu? Podpaskami? Jakimi?

No tak debilnie brzmisz. Sorry :(

I to tyle. Chora na mózgu nie jestem żeby z tobą dalej pisać.
Mogłabym Ci wiele rzeczy powiedzieć, ale nic ci nie powiem.
I tyle ci powiem... hahaha :(

[/quote]

Cz mar 27, 2008 16:42

zawsze wracają. :lol:

Cz mar 27, 2008 16:52

Wiesz co - nie chcę Cię obrażać, ale ciekawi mnie tylko czym się kierujesz w swoim ...podpasowaniu? Podpaskami? Jakimi?

Uwielbiam twoje teksty. Są takie inteligentne i na poziomie - 3-latka.
Kod:
No tak debilnie brzmisz. Sorry Smuteczek

I te twoje potężne argumenty.
Kod:
I to tyle. Chora na mózgu nie jestem żeby z tobą dalej pisać.

Jesteś. Dlaczego? Bo dalej ze mną piszesz!
Kod:
Mogłabym Ci wiele rzeczy powiedzieć, ale nic ci nie powiem.
I tyle ci powiem... hahaha Smuteczek

Twój diaboliczny śmiech mnie przeraża. Jesteś opętana!
A nic mi nie powiesz, bo nie masz co powiedzieć! Nie no... Możesz mnie zawsze powyzywać na swoim wysokim poziomie. Od Warszawiaków, Żydów, Mańkutów... No... Dajesz!

Cz mar 27, 2008 17:06
Zobacz profil ICQ YIM
Post ...
Nie. Ja nie jestem na pewno opętana. Choć ostatnio niezbyt dobrze się czuję. Mógłbyś się zdziwić jak jestem przerażająco logiczną osobą. Jestem absolutną racjonalistką. Boję się powiedzmy 1 sekundę, ale zaraz mówię "chwila, moment" - co jest grane? I od razu mój zdrowy rozsądek bierze górę. Czasem nawet na przekór coś mnie przeraża to właśnie idę w ta stronę i dostanę w głowę, ale WIEM NA PEWNO. To jestem ja :(Może dobrze, może źle.

Tylko po prostu od jakiegoś czasu mam już takie kłopoty bezsensowne, irracjonalne, debilne, że zaczęłam już nawet zwracać uwagę czy to aby nie przez to, że ostatnio (bezmyślnie) mam na sobie coś czarnego. Już dziś się zastanawiałam nawet czy mam ubrać coś czarnego czy nic. No przecież to jest straszne. Dwa czarne psy - dziś. Wychodzę ze sklepu i idę prosto na gościa z czarnym psem na rękach. Takie bzdury.

Ja uważam, że nieco przegięłam. I to chyba przez to. Miałam docenić przeciwnika. Zawsze miałam tendencję do zajmowania się Bogiem. Natomiast zły duch, opętania. Wydawało mi się to debilizmem, który każdy sam na siebie sprowadza. A wiesz dlaczego tak się stało? Bo mi zabraklo CZASU na studiowanie logiki życiowej. Kiedyś miałam dużo czasu (zawsze mało ale więcej) i miałam czas dużo czytać (praktycznie co mnie interesowało) i dużo myślałam. Teraz widzę, że to było lepsze rozwiązanie niż zajmowanie się racjonalnymi sprawami (dla mnie), które i tak nigdy nie będą mogły mieć praktycznego wykorzystania bo nie.
I widzisz - ty mi piszesz, że ja jestem opętana, a ja uważam, że taka choroba psychiczna, którą mi opisałeś ty może być opętaniem.
Ktoś bardzo logicznie powoduje destrukcję drugiej osoby. To jest inteligencja, żywa osoba. Ktoś potrafi narody zniszczyć, ludzi wykosić tysiącami. Kto?
Ktoś doprowadzi do destrukcji księdza (przypadek Annalise Michael). Kto?

A ja już przynajmniej wiem, że mam się z tobą nie zadawać. Czemu?
Bo ty masz nawalone w mózgu. Ktoś ci w nim nawalił równo. Naprawdę.

Cz mar 27, 2008 17:43

Post Re: ...
xyz2345 napisał(a):
Bo ty masz nawalone w mózgu. Ktoś ci w nim nawalił równo. Naprawdę.

To Ty piszesz jak osoba psychicznie chora i nie jestem jedyną osobą która doszła do takiego wniosku czytając Twoje posty. Zniknij lepiej z tego forum.

Cz mar 27, 2008 17:50
Post ...
Mogę sobie zniknąć, ale źle myślicie tu wszyscy. Jesteście głupi, że nie doceniacie islamu. Islam jest cenniejszy niż wszystkie zeny nie zeny. Islam was kiedyś wykosi równo jak się nie zmienicie. A pierwsi będą katolicy jak znam życie choć różnie może być. Wcale się nie przejmujecie Mahometem.
Ani nie znacie dokładnie Biblii. Jesteście głupsi niż przewiduje to statystyczna ustawa. Przykro mi bardzo :(A piszecie w wątku Analise Michael. Taka o was prawda. Jej też bardzo wszyscy pomogli. Doprawdy :(

Cz mar 27, 2008 17:54

Nie. Ja nie jestem na pewno opętana. Choć ostatnio niezbyt dobrze się czuję. Mógłbyś się zdziwić jak jestem przerażająco logiczną osobą.

Na forum tak się nie zachowujesz.
Kod:
Jestem absolutną racjonalistką. Boję się powiedzmy 1 sekundę, ale zaraz mówię "chwila, moment" - co jest grane? I od razu mój zdrowy rozsądek bierze górę. Czasem nawet na przekór coś mnie przeraża to właśnie idę w ta stronę i dostanę w głowę, ale WIEM NA PEWNO. To jestem ja :(Może dobrze, może źle.

Ty i racjonalizm to całkowite przeciwieństwo. Racjonalnie myślący człowiek nie podchodzi do każdego Warszawiaka jak do chama i prostaka, nie wierzy w jakieś bzdury typu "U 20% Żydów występują jakieś anomalie".
Kod:
Tylko po prostu od jakiegoś czasu mam już takie kłopoty bezsensowne, irracjonalne, debilne, że zaczęłam już nawet zwracać uwagę czy to aby nie przez to, że ostatnio (bezmyślnie) mam na sobie coś czarnego. Już dziś się zastanawiałam nawet czy mam ubrać coś czarnego czy nic. No przecież to jest straszne. Dwa czarne psy - dziś. Wychodzę ze sklepu i idę prosto na gościa z czarnym psem na rękach. Takie bzdury.

Właśnie to jest twoja irracjonalna postawa. Dwa czarne psy - a ty już przerażenie w oczach. To się nazywa zabobon/przesądność.
Kod:
Ja uważam, że nieco przegięłam. I to chyba przez to. Miałam docenić przeciwnika. Zawsze miałam tendencję do zajmowania się Bogiem. Natomiast zły duch, opętania. Wydawało mi się to debilizmem, który każdy sam na siebie sprowadza. A wiesz dlaczego tak się stało? Bo mi zabraklo CZASU na studiowanie logiki życiowej. Kiedyś miałam dużo czasu (zawsze mało ale więcej) i miałam czas dużo czytać (praktycznie co mnie interesowało) i dużo myślałam. Teraz widzę, że to było lepsze rozwiązanie niż zajmowanie się racjonalnymi sprawami (dla mnie), które i tak nigdy nie będą mogły mieć praktycznego wykorzystania bo nie.
I widzisz - ty mi piszesz, że ja jestem opętana, a ja uważam, że taka choroba psychiczna, którą mi opisałeś ty może być opętaniem.

Choroba psychiczna, a opętanie to zupełnie inna bajka.
Kod:
Ktoś bardzo logicznie powoduje destrukcję drugiej osoby. To jest inteligencja, żywa osoba. Ktoś potrafi narody zniszczyć, ludzi wykosić tysiącami. Kto?

Ten, o kim mówisz, to bakteria, zdeformowana komórka.
Kod:
Ktoś doprowadzi do destrukcji księdza (przypadek Annalise Michael). Kto?

Pytasz: Co?
Kod:
A ja już przynajmniej wiem, że mam się z tobą nie zadawać. Czemu?Bo ty masz nawalone w mózgu. Ktoś ci w nim nawalił równo. Naprawdę.

A już myślałem, że nie doczekam się wrzuty. Czekam na ich kontynuację.

Cz mar 27, 2008 17:57
Zobacz profil ICQ YIM

Cz mar 27, 2008 17:57
Post ......
Wydaje mi się, że większość moich ostatnich kłopotów jest przez to, że doceniłam islam i jego siłę, ale nie doceniłam szatana. Po prostu go nie doceniłam. Interesowałam się Arabami, Hiszpanią, wszystko przeczytałam, rozumiałam, a o szatanie...zapomniałam. Zapomniałam po prostu. Ale jestem głupia. Teraz mam nadzieję, znowu wyjdę na jakąś chwilową prostą. Czego i wam życzę. Wiecie jak to jest - od dołka do dołka, od górki do górki.
Ostatni dołek był już katastroficzny. A teraz znowu wróciło rozumienie wszystkiego. To najważniejsze.

PS. Czy to takie normalne i oczywiste napisać Koran?

Cz mar 27, 2008 18:01

Mogę sobie zniknąć, ale źle myślicie tu wszyscy.

Wiesz. Osoba psychiczna nie dopuszcza do myśli, że jest psychiczna. Prędzej dla niej pół świata będzie głupimi, niż ona sama.
Kod:
Jesteście głupi, że nie doceniacie islamu. Islam jest cenniejszy niż wszystkie zeny nie zeny. Islam was kiedyś wykosi równo jak się nie zmienicie. A pierwsi będą katolicy jak znam życie choć różnie może być. Wcale się nie przejmujecie Mahometem.

Już boimy się islamu!
Kod:
Ani nie znacie dokładnie Biblii. Jesteście głupsi niż przewiduje to statystyczna ustawa. Przykro mi bardzo SmuteczekA piszecie w wątku Analise Michael. Taka o was prawda. Jej też bardzo wszyscy pomogli. Doprawdy Smuteczek

Ty na pewno byś jej pomogła. Nawyzywałabyś ją od Żydów i olała. Niestety to tobie jest potrzebna pomoc. Psychiatry.

Cz mar 27, 2008 18:04
Zobacz profil ICQ YIM
Post ...
Cytuj:
Już boimy się islamu!

Co lepsze? Islamista ze swojego regionu (tak ich nazywam) czy ateista z Warszawy? Moje zycie mówi mi "islamista lepszy" bo tego jeszcze do końca nie znam, a prawosławni dali mi po tyłku w życiu nieźle. Ateiści zresztą też. Nie dość, że kłamią o rodzinie to jeszcze co drugie słowo powtarzają "matko boska". Stwierdziłam wtedy że gorszego potłuczeństwa nie słyszałam.
Ale najgorszy i tak jest...komunista.
Komunista jest to ktoś okropny. Ale są jeszcze gorsze przypadki.
Na przykład całe to forum. To chyba jest taki "legion".
Opętany legion - dosłownie :(

[/quote]

Cz mar 27, 2008 18:08
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 198 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14  Następna strona