Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 urlop od forum
Jako że ddv padł, Crosis padł (aleś sobie znalazł Crosis towarzystwo  ), ja zmieniam pracę, a i ludzi wkurzam, postanowiłem do połowy maja odpuścić sobie z forum. Z tym forum.
Póki co zapraszam wszystkich na www.minds.pl który z przyjaciółmi rozwijam. Niedługo rusza tam ORF. Powinno być dobrze.
CU
|
So mar 29, 2008 22:58 |
|
|
|
 |
Zencognito
|
Ja także robię sobie urlop od forum, związany z przygotowaniami do obrony pracy magisterskiej oraz późniejszą służbą wojskową.
Najwcześniej będę na forum w październiku. Jeśli ktoś bardzo potrzebuje kontaktu do mnie, niech do końca tego tygodnia wyśle mi PW, to podam mu numer GG.
|
Pt kwi 04, 2008 14:50 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Po tym co napisałeś na temat Crosisa, to mam nadzieję, że ten urlop będzie dłuższy. Zrób sobie tę magisterkę, a potem jedź najlepiej na misję wojskową do Afganistanu, stamtąd masz blisko do Indii ("stolicy" buddyzmu). Wyemigruj więc i pozostań tam na zawsze. Czego ci z całego serca życzę  .
Oczywiście sobie życzę byś nie miał dostępu do internetu
Żegnaj "buddysto" kilkudniowy
"O jakże szczęśliwy okres nastaje, Zencognito się z forum rozstaje" 
|
Pt kwi 04, 2008 21:33 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
A teraz zastanów się, czy to co napisałeś jest godne chrześcijanina...
Nawet jak kogoś nie cierpisz, to przynajmniej zachowaj milczenie...
Ile masz lat ? Bo Twoje zachowanie jest gówniarskie...
|
Pt kwi 04, 2008 21:43 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
To co napisałem jak najbardziej jest godne chrześcijanina.
Już tak nie przeceniaj chrześcijan. 
|
Pt kwi 04, 2008 22:33 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Świerszczący, Teresse chyba Boeinga na myśli miała...
Teresse, zaraz tam gówniarske... to nie jest wyraz niechęci wobec Zencognito a raczej miłości do Crosisa... 
|
Pt kwi 04, 2008 22:38 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
o qrczę błąd zrobiłem
miało być:
To co on napisał jak najbardziej jest godne chrześcijanina.
Już tak nie przeceniaj chrześcijan. Język
|
So kwi 05, 2008 6:59 |
|
 |
Stanisław Adam
|
[świerszcząca miksturka]==[boeing]
Już nie tłumacz się.
So kwi 05, 2008 11:21 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Stanisław Adam napisał(a): [świerszcząca miksturka]==[boeing] Już nie tłumacz się.
Hmmm
Czyżby moderacja była tak mało inteligentna, że zbanowała boeinga sugerując sie bzdurami wypisywanymi przez Stasia?
|
N kwi 06, 2008 9:22 |
|
 |
nospheratu
|
Widać boeing był gburem, jego pochodne również. Tłumaczenie się moderacji z własnych kroków w tym temacie jest zbędne. Micrus popracuj nad własną inteligencją. Równoważność opisana przez Stasia już uległa rozszerzeniu.
_________________ Mors dicit
|
N kwi 06, 2008 12:01 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Tia... tylko, że boeing nie miał z miksturką nic wspólnego
Crosis
|
N kwi 06, 2008 15:57 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
głęboko zakorzenione poczucie sprawiedliwosci, nadgorliwość, chęć zabłyśnięcia, zawiść, zazdrość, zemsta, czy marazm na forum? - zastanawia mnie, która z tych odpowiedzi, panie Stanisławie...
|
N kwi 06, 2008 16:03 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
nospheratu napisał(a): Widać boeing był gburem, jego pochodne również. Tłumaczenie się moderacji z własnych kroków w tym temacie jest zbędne. Micrus popracuj nad własną inteligencją. Równoważność opisana przez Stasia już uległa rozszerzeniu.
Gdyby Bóg (lub Natura) dał ci chociaż 1/10 inteligencji Crosisa, to zrozumiełbyś, ze nie mam i nie miałem tutaj klonów. Niestety poskapiono ci tego daru i nie zrozumiesz również, że nie mam się z czego tłumaczyć moderacji. To raczej moderacja powinna sie wytłumaczyć, ze swego dziwnego zachowania.
|
N kwi 06, 2008 16:29 |
|
 |
Stanisław Adam
|
micrus napisał(a): Gdyby Bóg (lub Natura) dał ci chociaż 1/10 inteligencji Crosisa, to zrozumiełbyś, ze nie mam i nie miałem tutaj klonów. Niestety poskapiono ci tego daru i nie zrozumiesz również, Inteligencję Crosisa może lepiej zostawić na boku. Nawet jeśli ma być bazą do porównawczych pomiarów jej poziomu u innych użytkowników forum. micrus napisał(a): że nie mam się z czego tłumaczyć moderacji. To raczej moderacja powinna sie wytłumaczyć, ze swego dziwnego zachowania.
Dodałbym również do tłumaczących się przede wszystkim "świerszczącą miksturkę". Dlaczego się tak wyraziście pomylił, że nawet rael to zauważył/a?
Ja tylko to zauważenie "reala" zauważyłem. Wolno mi? Wolno. Jak to ktoś odebrał to jego sprawa, niech się z tym gryzie, czy zgodnie z moją intencją.
Czym się kierowała moderacja nie mam pojęcia. Prowadziłeś z nią korespondencję, więc sam wiedzieć winieneś najlepiej boeing vel. micrus.
N kwi 06, 2008 17:10 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
dla mnie bomba, panie Stanisławie... nawet ja to zauważyłam - dziękuję za pochwałę mojej spostrzegawczości i gratuluję zadziwiającej umiejętności odwracania kota ogonem.
kiedy poprawiałam Świerszczącego, nawet mi przez myśl nie przeszło to, co pan szanowny sugeruje, gdyby przeszło - z pewnością bym tego nie zrobiła na forum... mimo, że też by mi wolno było. cóż, widać powinnam się uczyć chrześcijańskiej postawy od lepszych ode mnie.
szacuneczek.
|
N kwi 06, 2008 17:34 |
|
|
|