Punkty- za co je przydzielamy?
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
Rojza, jesteś o krok od stwierdzenia, że Jezus miał żonę. W końcu był raczej przykładnym Żydem 
|
Wt kwi 15, 2008 21:29 |
|
|
|
 |
Bartas
Dołączył(a): N wrz 24, 2006 18:13 Posty: 2267 Lokalizacja: Poznań
|
Wracając do tematu: to Wielki Plus dla dziewczyny, która się poświęciła dla mnie i skserowała (po zniżce dla studentów w centrum miasta, bo na uczelni za drogo) obszerny materiał na kolokwium z Prawa Kanonicznego (tego przed drugim egzaminem), nic za to nie żądając. Aż mi było głupio, ale podziękowałem oczywiście. Trzeba jej jakąś kawę fundnąć za to 
_________________ [i]Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś sam[/i] :)
|
So kwi 26, 2008 20:42 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Ale mam nadzieję, że kasę jej oddałeś?
|
So kwi 26, 2008 21:12 |
|
|
|
 |
Bartas
|
Rita napisał(a): Ale mam nadzieję, że kasę jej oddałeś?
Ja zawsze oddaję, bo to moja zasada, ale ona nie chciała, choć ja nalegałem  to było z jej własnej inicjatywy!!!  :) niby podziękowanie za to, że opracowałem bardzo dobry skrypt z Prawa Kanonicznego  na ten pierwszy egzamin 
_________________ [i]Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś sam[/i] :)
|
So kwi 26, 2008 21:31 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
A to ładnie z jej strony
To po egzaminie zaproś ją gdzieś koniecznie!!!!
|
So kwi 26, 2008 21:50 |
|
|
|
 |
Bartas
|
Rita napisał(a): A to ładnie z jej strony  To po egzaminie zaproś ją gdzieś koniecznie!!!!
Uczynię to na pewno po sesji w czerwcu. Teraz nikt nie ma czasy na wypady 
|
So kwi 26, 2008 22:09 |
|
 |
rozalka
Moderator
|
Bartas, przecież to jeszcze dwa miesiące! Jakoś trudno mi uwierzyć, że przez ten cały czas będziecie siedzieć w domu i zakuwać. Kuj żelazo póki gorące. Godzina czy dwie poświęcone na kawę i ciastko nikomu nie zaszkodzi 
_________________ Co dalej za zakrętem jest? Kamieni mnóstwo Pod kamieniami leży szkło Szło by się długo Gdyby nie to szkło, to by się szło... ♪
|
Pn kwi 28, 2008 9:48 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Popieram rozalkę. Taka druga, co Ci kserować będzie notatki na drugim końcu miasta może się już nie trafić 
|
Pn kwi 28, 2008 15:02 |
|
 |
Bartas
|
Rozalka napisał(a): Bartas, przecież to jeszcze dwa miesiące! Jakoś trudno mi uwierzyć, że przez ten cały czas będziecie siedzieć w domu i zakuwać Nie miesiące, Rozalko, ale tygodnie. Dwa tygodnie  Te najbliższe to katechetyka oraz kolokwium dopuszczające do czerwcowego egzaminu z prawa i zaraz po tym łacina  Rozalka napisał(a): Godzina czy dwie poświęcone na kawę i ciastko nikomu nie zaszkodzi  Wiesz, u nas bardzo trudno kogokolwiek wyciągnąć nawet do zwykłej kawiarni. Pisałem już o tym nieraz i strasznie mnie to wkurzało. Teraz już machnąłem na to ręką, bo jak się okazuje to 80% ludzi w weekendy pracuje  Rita napisał(a): Popieram Rozalkę. Taka druga, co Ci kserować będzie notatki na drugim końcu miasta może się już nie trafić 
 Nie notatki tylko materiały ksero na koło  Jeśli masz na myśli TO, to ona nie jest w moim typie 
|
Pn kwi 28, 2008 15:43 |
|
 |
vi
|
Bartas napisał(a): Rita napisał(a): Popieram Rozalkę. Taka druga, co Ci kserować będzie notatki na drugim końcu miasta może się już nie trafić   Nie notatki tylko materiały ksero na koło  Jeśli masz na myśli TO, to ona nie jest w moim typie 
Dlatego mowa TYLKO o kawie 
_________________ Cóż z tego, że go kiedyś zdmuchniesz w mgnieniu oka, skoro wciąż przemijając – wciąż jeszcze jest sobą? Ja ten Twój świat, co mija, kocham Panie! – kocham! Jak żywą kadzielnicę bujam go przed Tobą! (Beata Obertyńska)
|
Pn kwi 28, 2008 15:49 |
|
 |
Bartas
|
vi napisał(a): Dlatego mowa TYLKO o kawie 
Nie, no spoko  ale nawet na to nie ma czasu 
|
Pn kwi 28, 2008 15:54 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Jeśli masz na myśli TO, to ona nie jest w moim typie
Ma ręce i nogi? Czego jeszcze chcieć  ? A ty się Bartas umawiasz na kawę tylko z dziewczynami, które Cię powalają na ziemię? Wiesz, nieraz trzeba wiele kaw wypić, żeby się zakochać...
|
Pn kwi 28, 2008 15:54 |
|
 |
Bartas
|
Rita napisał(a): A ty się Bartas umawiasz na kawę tylko z dziewczynami, które Cię powalają na ziemię?
Przede wszystkim ja się w ogóle z dziewczynami nie umawiam. Na pewno nie z samymi dziewczynami. Jeśli już gdzieś z kimś mam iść, co się baaaaaaardzo rzadko zdarza, to jest to towarzystwo mieszane  - część męska i żeńska 
|
Pn kwi 28, 2008 16:02 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Przede wszystkim ja się w ogóle z dziewczynami nie umawiam
No to najwyższy czas zacząć  To nie boli, a może być bardzo miło  Poświęć jej choć tyle czasu, ile spędzasz na forum, a na pewno nie oblejesz egzaminów. Nie traktuj tego jakoś szczególnie. Ot, zwykła kawa, co ci szkodzi. Powodzenia 
|
Pn kwi 28, 2008 16:37 |
|
 |
Bartas
|
Rita napisał(a): No to najwyższy czas zacząć  To nie boli, a może być bardzo miło  Poświęć jej choć tyle czasu, ile spędzasz na forum, a na pewno nie oblejesz egzaminów. Nie traktuj tego jakoś szczególnie. Ot, zwykła kawa, co ci szkodzi Ja wiem, że to nie boli i zdaję sobie sprawę, że może być miło. Jednakże nie mógłbym spotykać się z dziewczynami, na zmianę raz jedna raz druga. Czułbym się wtedy jak taki Don Juan, a poza tym nie chcę nawet myśleć, co by sąsiedzi o mnie powiedzieli, co by powiedział ksiądz proboszcz, za którym notabene i tak nie przepadam i mało z nim mam wspólnego, czy znajomi moich rodziców. Już to widzę jak wychodzą w niedziele z Kościoła i gdzieś tam po drodze gadają  Masakra! Marzę nieraz o tej jednej jedynej, ale tu z kolei też się boję reakcji społeczeństwa  Rita napisał(a): Powodzenia 
Dzięki 
|
Pn kwi 28, 2008 17:55 |
|
|
|