Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pt lis 21, 2025 20:45

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 51 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona
 kocham ksiendza 
Autor Wiadomość

Post kocham ksiendza
zakochałam sie w ksiendzu który mnie uczy . nie wiem czy to jest miłosc ale tak mysle . bardzo sie boje ze gdy skączy sie rok szkolny nie zobacze go juz więcek . bardzo bym chciała powiedziec mu o tym jak bardzo go kocham ale nie iwem czy nie zaskodz mu i czy moze nie znaniewidzi mnie za to . on jest wspaniałym człowiekiem i kapłaniem takiego człowieka nigdynie spotkałam ale bardzo trudno udawac ze nic sie nie czuje prosze was o to zebysci pomogli ma zdecytowac czy powiedziec mu czy nie . on jes starszy odemnie o 12 lat ale czy wiek jest ważny?? za wszystkie odpowiedzi z góry dzienkuje

So kwi 26, 2008 15:09

no to dam ci anty-radę!

powiedz mu!!!
i to przy świadkach!!!

będzie się działo...

So kwi 26, 2008 15:13

Obawiam się, że możesz liczyć tylko na seks...

So kwi 26, 2008 15:30

ale jak mi o to nie chodzi che poprostu byc blisko niego :cry:

So kwi 26, 2008 15:31

Możesz powiedzieć, ale to niechybnie niczego nie wniesie. Jest to uczucie skazane na niepowodzenie.
Więc lepiej rozejrzyj się za jakimś zwykłym chłopakiem. Tego kwiatu jest pół światu.

So kwi 26, 2008 15:53

Co Ty się tak miotasz po Internecie z tym swoim uczuciem?

So kwi 26, 2008 15:53

Jeśli to jest Miłość, to pozwolisz mu odejść... jeśli zauroczenie będziesz walczyła i tworzyłam fikcję... w pierwszym wypadku cierpienie dotknie Ciebie w drugim was obu i całe otoczenie: wybieraj położono przed Ciebie życie i śmierć...

So kwi 26, 2008 15:55
Jest to uczucie skazane na niepowodzenie.

E tam, znam przypadki, że takie uczucie ma się całkiem dobrze :) Czego i założycielce tematu z całego serca życzę.

Obawiam się jedynie, że facet, który skończył studia, będzie wymagał od kobiety chociaż znajomości podstawowych zasad ortografii... Ale możesz mieć szczęście, może trafiłaś na mężczyznę, jakich nie brakuje, który woli głupiutką partnerkę :)

So kwi 26, 2008 16:18

Cytuj:
Jest to uczucie skazane na niepowodzenie.

E tam, znam przypadki, że takie uczucie ma się całkiem dobrze

Przypadki chodzą po ludziach, ale dziewczyna nie powinna sobie robić nadzieji. Zwykle (pominąwszy wszelkie przypadki i wyjątki) bywa tak, że ksiądz pozostaje księdzem i idzie drogą kapłaństwa, nawet jeśli z niej chwilowo zboczy. Tak to generalnie wygląda.
Nie przeceniałabym więc tych pojedyńczych przypadków.....

So kwi 26, 2008 19:03

może trafiłaś na mężczyznę, jakich nie brakuje, który woli głupiutką partnerkę :)

Ponadto, ocena wydaje się zbyt pochopna.
Dlaczego od razu głupiutka? Błędy ortograficzne nie muszą być wynikiem głupoty. A nie pomyślałaś, że może to być wynik choroby, np dysgrafii lub dysleksji? :?

So kwi 26, 2008 19:18
Tak to generalnie wygląda.

Źle mnie zrozumiałaś. Ja nie mówię, że ksiądz zrezygnuje z bycia księdzem. Z księdzem też można sobie życie poukładać :) I tak to się generalnie kończy.

So kwi 26, 2008 19:20
A nie pomyślałaś, że może to być wynik choroby, np dysgrafii lub dysleksji?

Moniko, firefox podkreśla błędy. Poza tym chyba ostatnio mamy epidemię dysgrafiko-dyslektyków. Ja znam jedną osobę na forum, która cierpi na dysleksję i tej osobie jestem w stanie wybaczyć, ale nawet ona nie robi takich błędów...

So kwi 26, 2008 19:23

Z księdzem też można sobie życie poukładać :) I tak to się generalnie kończy.

Polemizowałabym. Ponadto w grę wchodzi jeszcze wiele innych czynników - jeśli to ksiądz. Odejścia z kapłaństwa - to nadal raczej dość rzadkie przypadki. Katolicki ksiądz i rodzina przy boku? Zbyt wielka presja społeczna...
Perspektywa mało ciekawa. Takie uczucie to prosta droga do skomplikowania życia sobie i ewentualnemu potomstwu.
Można, ale po co? Czasem, mimo uczucia wypada pomyśleć przytomniej nie tylko o chwili obecnej, ale i o przyszłości.......

So kwi 26, 2008 19:46

.. ale nawet ona nie robi takich błędów...

Dysgrafia dysgrafii nie równa.

So kwi 26, 2008 19:48
Dysgrafia dysgrafii nie równa.

Tak, jasne. Ale ten czerwony szlaczek pod wyrazami jest całkiem dobrze widoczny.

Cytuj:
Perspektywa mało ciekawa

Nie każdy chce mieć dzieci. Jak się jest zakochanym to pragmatyzm się wyłącza tak poza tym. Ja nie mówię, że to jest idealna sytuacja, ale tak się zdarza i ludzie są szczęśliwi.

So kwi 26, 2008 20:08
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 51 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona