Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pn lis 10, 2025 0:28

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 51 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4
 kocham ksiendza 
Autor Wiadomość

wydaje mi się że najprawdopodobniej ks popatrzyłby tylko z przymrużeniem oka i się uśmiechnął:)

Pn kwi 28, 2008 8:28

wydaje mi się że najprawdopodobniej ks popatrzyłby tylko z przymrużeniem oka i się uśmiechnął
Jednak to chyba nie do końca jest tak,bo napewno nie jest to stary ksiądz ,lecz młody i ładny i napewno też wydziela jakieś feromony .Z naturą nie ma żartów -ona ma gdzieś ,że to jest ksiądz.

Pn kwi 28, 2008 10:36

To nic złego zakochać się w mężczyźnie żonatym, mężczyźnie który ślubował celibat. Złe jednak jest rozpalanie uczuć i podsycanie nadziei które nie będą mogły być zrealizowane. Czy powodem będzie moralność, czy brak odwagi, czy koniec zauroczenia- nie wnikam.
Pamiętaj- kochać to ponosić odpowiedzialność.

Bardzo ładna i mądra wypowiedź. :)

Pn kwi 28, 2008 14:11

To nic złego zakochać się w mężczyźnie żonatym, mężczyźnie który ślubował celibat. Złe jednak jest rozpalanie uczuć i podsycanie nadziei które nie będą mogły być zrealizowane. Czy powodem będzie moralność, czy brak odwagi, czy koniec zauroczenia- nie wnikam.
Pamiętaj- kochać to ponosić odpowiedzialność.
My jednak nie wiemy co nie może być zrealizowane ,miłość na tym polega ,że odbiera rozum .Już zdażało się ,że młody ksiądz rozstawał się ze stanem kapłańskim i zakładał rodzinę .To nie jest tak ,że odpowiedzialność za miłość ponosi tylko osoba zakochana ,ta która jest obiektem miłości również ma w tym swój udział ,choć niebezpośrednio .Podkreślam ,że jeżeli ktoś się w kimś zakochuje to jest pod wpływem działania feromonów płci przeciwnej ,a ten ksiądz napewno jest w wieku rozrodczym .Jestem przekonany ,że ten ksiądz doskonale wie ,że podoba się dziewczynom robi głupie miny i się kokietuje .Podoba mu sie to ,że jest obiektem zainteresowania i tłumaczy sobie ,że w ten sposób pociągnie dziewczyny do Boga ,oby one nie pociągły go w drugą strone.

Pn kwi 28, 2008 15:10

Jestem przekonany ,że ten ksiądz doskonale wie ,że podoba się dziewczynom robi głupie miny i się kokietuje .Podoba mu sie to ,że jest obiektem zainteresowania i tłumaczy sobie ,że w ten sposób pociągnie dziewczyny do Boga ,oby one nie pociągły go w drugą strone.

Jestem przekonany że Inny_punkt_widzenia był w młodości bity przez starszego brata i miał misia, któremu kolega z przedszkola wytargał oko..

Nie masz podstaw byu tak sądzić!

Pn kwi 28, 2008 18:11

Myślę, że wszystko co było do powiedzienia w tym wątku zostało już powiedziane.

Dlatego też zamykam.

Pn kwi 28, 2008 18:15
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 51 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4