Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Cz wrz 11, 2025 19:21

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 94 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna strona
 PRAWDA ABSOLUTNA 
Autor Wiadomość

Bóg Ojciec wiedział, że gdy da wiarę w swoje jedno Niebo, to i będzie musiał dać wiarę w swój sprzeciw Nieba i bez przeczenia w swoje piekło. Bóg Ojciec najpierw uwierzył w swoje jedno Niebo. - I wtórnie musiał uwierzyć tylko w swój sprzeciw Nieba i ...zapłakał świętymi łzami, które przeklął w wodę. I te łzy ukrył w kufrze, w tajemnicy Nieba, które przeznaczył dla drugiego rozumu po Niebie -dla wiecznych łez w jednym piekle!
Przed pierwotną wiarą Boga Ojca- nic nie istniało, tylko wtórna wiara w swój sprzeciw, która była w Bogu Ojcu przeklętą przeciw wiarą.

* * * * * *

Po wykryciu zakazanej tajemnicy wiary przez Lucypera, , zaistniały w Niebie dwie wiary, przeciwne sobie. Pierwsza wiara, była wiarą w siebie dla Boga Ojca. A druga przeciw wiara była niewiarą w siebie dla Boga Ojca, tylko w swój sprzeciw dla Boga Ojca i bez przeczenia, ta wtórna przeciw wiara służyła tylko dla Lucypera i dla jednego piekła, które w nim już było. Lucyper opętany piekielnym demonem, już nie był aniołem, tylko stał się diabłem i buntował aniołów przeciwko Bogu Ojcu.

Pn maja 12, 2008 13:31
Przekonywał ich do wtórnej wiary w kłamstwo, że przed Niebem musiało "coś istnieć", a Bóg Ojciec okłamał jego, że przed Niebem nic nie istniało, to dlaczego "nalał wody" do kufra i okrył kufer tajemnicą? Lucyper przekonywał aniołów "argumentem" przerwanej wiary, że przed Niebem musiało istnieć drugie nie,bo i dalej już nic nie wiedział, że to była tylko przerwana wiara w jedno piekło! - Nic nie wiedział, że w nim już piekielny demon siedział i buntował aniołów przeciwko Bogu Ojcu. Obiektywnie łzy w kufrze niczym się nie różniły od "nalanej wody". I Lucyper już nie zdawał sprawy z konsekwencji jakie będą i które nim kierowały. Lucyper już nie mógł wycofać się z wtórnej przeciw wiary, bo miał drugi rozum po Bogu Ojcu i nie mógł poskarżyć się Bogu Ojcu, że wbrew Jego woli otworzył zakazany kufer. Lucyper już nie mógł kontaktować się i rozmawiać z Bogiem Ojcem, bo mowa Lucypera przeciwna była dla mowy Boga Ojca.

Lucyper nie chciał, bo nie mógł już rozmawiać z Bogiem Ojcem, gdyż miał
przeciw wiarę, odwrotną dla wiary Boga Ojca. Bóg Ojciec wierzył w siebie i w swoje jedno Niebo, a nie wierzył w swój sprzeciw dla Lucypera, bo nie miał już w sobie przeciw wiary. I Lucyper już nie mógł wierzyć w siebie i w swoje jedno Niebo, tylko musiał... wierzyć - w nic, tylko w swój sprzeciw dla Boga Ojca i w swoje drugie nie,bo i bez przeczenia miał w sobie jedno piekło!

Cz maja 15, 2008 11:34

Zaiście interesujące, niestety tutaj sam sobie przeczysz bo biorą się rzeczy z niczego a Bóg wszechmogący w wszechwiedzący wcale na takiego tutaj nie wygląda.

Pt maja 16, 2008 11:34
Lucyper miał w sobie tylko piekielną przeciw wiarę i nie wierzył już w siebie, tylko w swój sprzeciw dla Boga Ojca.

* *
Lucyper buntował aniołów do niewiary w nic dla siebie i Boga Ojca, tylko w swój sprzeciw dla Boga Ojca i bez przeczenia tylko dla Lucypera przeciw wiary..
Niebo podzieliło się na 2 obozy wiary i przeciw wiary. Pierwsza wiara to była wiara w coś dla Boga Ojca. A druga przeciw wiara Lucypera była niewiarą w nic, tylko w swój sprzeciw dla Boga Ojca. Lucyper namawiał aniołów, by w nic nie wierzyli dla Boga Ojca, tylko w swój sprzeciw dla Boga Ojca i bez przeczenia, by służyli tylko dla Lucypera i wierzyli w jego kłamstwo istnienia drugiego nie,ba... - przed Bogiem Ojcem?...
Namówieni i zbuntowani aniołowie przez Lucypera, nie wierzyli już w siebie boską wiarą, tylko diabelską przeciw wiarą – w swój sprzeciw dla Boga Ojca.
* * *
Tak teoretycznie była wykryta tajemnica wiary w anty materialnym anty świecie, z której powstało wieczne piekło i która objawiona była dla mnie transcendentalnie tu na ziemi.
A teraz praktycznie będę wykrywał tajemnicę „tą samą wiarą”, czyli abecadłem, które jest Bogiem w cywilizowanym świecie materii. Tylko z tą różnicą, że będę ją wykrywał dla powstania Nieba na ziemi i w naszym świecie materii.
Będę ujawniał krytycznie fakty ludzi w piśmie i zdjęciach, w celu demaskowania przewagi złej wiary Lucypera, nad dobrą wiarą Boga Ojca.

Redaktor naczelny

Pn maja 19, 2008 12:35

Przypomnij mi... jakiego ty wyznania jesteś? Pastafarianizm jeChowy?

Pn maja 19, 2008 12:43
Post Rewelacja XXI w!
Rewelacja XXI w!

Szatan z Sao Paolo w Brazylii pobity przez egzorcystę, Ojca Montoye!

Oto pierwsze w dziejach fotografie demona, który nawiedził czternastoletnią dziewczynkę Vidę Freitas. - I demon podczas egzorcyzmowania przez zakonnika Ojców Franciszkanów, Federico Montoya i przy sześciu innych świadkach, opuścił ciało Vidy!

Zdjęcia demona zostały wykonane przez brata dziewczyny Vidy – Evaristo Freitas – podczas egzorcyzmowania i opuszczania ciała dziewczyny przez diabelskiego potwora.

1.Zdjęcie dziewczyny.
Obrazek
2.Zdjęcie głowy szatana. Zdjęcie szatana w całości.
Obrazek

Rozważanie:

Gdyby dobry duch Boga Ojca w Niebie stworzył człowieka i świat materii, to zły duch Lucypera z piekła, nie miał by prawa wejść w człowieka...
- A jednak zły duch wszedł w człowieka. I pod wpływem egzorcyzmu wyszedł. I to jest ewidentny znak, iż Kościół jest w błędzie wiary, że „Bóg Ojciec stworzył człowieka.!?”

Prawda Absolutna

Pn maja 26, 2008 13:55
Jak możesz napisać że ktoś kiedyś był bogiem a potem już nie był bo otwarł jakąś skrzyneczkę.

Brawdziwy niezniszczalny i wszechmocny Bóg nie może utracić swego Bóstwa, inaczej nie był wcześniej Bogiem.

Absurd.

A tak poza tematem, czy ty wierzysz w to co piszesz czy jest to tylko historyjka scaien ficktion?

Pn maja 26, 2008 16:14
Odp. dla Astronoma Wrocław dnia 30.05.08 r.

Jestem prawdziwym katolikiem, bo wierzę boską wiarą w prawdę Boga Ojca, że Lucyper mnie stworzył. A nie jestem kłamliwym katolikiem, bo nie wierzę diabelską wiarą w kłamstwo dla Lucypera, że „Bóg mnie stworzył”.
W kłamstwo dla Lucypera wierzy tylko kłamliwy katolik, że „Bóg jego stworzył”. I pod tym szyldem, tej fałszywej wiary, kryje się kłamliwy i źle myślący i czyniący katolik, który pod szyldem Kościoła prowadzi przestępczy tryb życia i kryminogenną działalność, że on jest „prawdziwym katolikiem.”? !

Prawda Absolutna

Odp. Dla Sebastiana

Z Twojej treści skonstatowałem, iż Ty nie jesteś prawdziwym i dobrym katolikiem, tylko fałszywym i złym katolikiem. - Bo nie wierzysz boską wiarą w siebie dla Boga Ojca i jednego Nieba, tylko diabelską wiarą w swój sprzeciw dla Boga Ojca i bez przeczenia tylko dla przeciw wiary Lucypera i jednego piekła. Z Twojej „wiary”- w nic – wynika, że Ty w nic nie wierzysz, tylko w swój „bez rozumowy” sprzeciw i nie obstajesz za wiarą w siebie dla Boga Ojca i za moją, tylko obstajesz za przeciw wiarą Lucypera i przeciw mojej. Jesteś przeciw i nie służysz dla wiary Boga Ojca i dla mnie i bez przeczenia służysz tylko dla przeciw wiary Lucypera i w swój sprzeciw dla mnie.

Prawda Absolutna

Niebiańskie Abecadło dla wiary w jedno Niebo na Ziemi!

Antymateria jest to rodzaj materii, która jest zbudowana z takich samych cząstek, co dotychczas nam znana materia. - Z tym, że antymateria ma ładunki elektryczne o działaniu przeciwnym, odwrotnym niż nasza materia. Każda cząstka materii, która jest w znaku plus, ma w sobie antycząstkę z antymaterii, która jest w znaku minus. Antymateria jest wielokrotnie doskonalsza i lżejsza od materii. Ładunki elektryczne materii działają tylko w czasie i do czasu trwania materii.
A ładunki elektryczne antymaterii działają w kierunku odwrotnym dla czasu, czyli działają dla wieczności i wiecznego trwania antymaterii.

Prawda Absolutna

Pt maja 30, 2008 13:21

So maja 31, 2008 0:22

So maja 31, 2008 8:12

Wiara w Boga była i jest boską wiarą w siebie Boga dla Boga Ojca i jednego Nieba, a niewiarą w swój sprzeciw.
A niewiara w Boga jest nieboską wiarą w siebie Boga dla Boga Ojca i jednego Nieba, tylko jest diabelską wiarą w swój sprzeciw dla siebie Boga i bez przeczenia tylko w siebie człowieka dla Lucypera i jednego piekła.
Lucyper po wykryciu zakazanej tajemnicy z wtórną wiarą Boga Ojca, został opętany diabelską przeciw wiarą i nie wierzył już w siebie Boga dla Boga Ojca, tylko w siebie diabła i w swój sprzeciw dla Boga Ojca.
Wiara w siebie Boga służy dla Boga Ojca i jednego Nieba na ziemi, a nie służy dla Lucypera.
A niewiara w siebie Boga, tylko w człowieka, nie służy dla Boga Ojca i jednego Nieba, tylko służy dla przeciw wiary Lucypera i dla przerwanej wiary w drugie nie,bo do ziemi i dla jednego piekła.
Wiara w siebie Boga jest świętą wiarą Kościoła, która jest: W Imię Ojca i Syna i Ducha świętego i służy dla Boga Ojca i jednego Nieba na ziemi.
A niewiara w siebie, tylko w siebie człowieka jest : przeklętą, odwrotną wiarą Kościoła dla: przeklętego ducha i syna i ojca nazwiska amen, która służy tylko dla Lucypera przeciw wiary i dla jednego piekła!

Jest wiara, że kara za sprzeciw wiarę – nastąpi...

Ten, co nie wierzył w siebie Boga dla Boga Ojca, to wierzył tylko diabelską wiarą w swój sprzeciw dla Boga Ojca i bez przeczenia tylko dla Lucypera przeciw wiary. I ten nie służy dla Boga Ojca, tylko dla Lucypera.

Prawda Absolutna

Pn cze 02, 2008 12:14

Lucyper po wykryciu zakazanej tajemnicy z wtórną wiarą Boga Ojca, został opętany diabelską (...)

Jeżeli już chcesz opowiadać bajki zapoznaj się z podstawami, jak Lucyfer mógł zostać opętany czymkolwiek diabelskim jak to on jest diabłem.

Proponuję powrót do tematu.

Pn cze 02, 2008 15:17
Astronom nie zrozumiał istoty wiary, a Tajemnicy Nieba o tym pisałem i trzeba było dokładnie czytać. Masz chaos w głowie i podziękuj za wyprowadzenie.
Lucyper przed wykryciem zakazanej tajemnicy wiary był Bogiem i miał w sobie boską, pierwotną wiarę. Lucyper był archaniołem i prawą ręką Boga Ojca w Niebie.
Lucyper, gdy otworzył zakazaną tajemnicę swego Boga Ojca, to wówczas został opętany wtórną, szatańską przeciw wiarą i wtedy stał się diabłem...

Bóg Ojciec jest pierwotną, boską wiarą jednego i wiecznego Nieba. A w sobie miał wtórną, diabelską wiarę w swój sprzeciw, którą wydalił z siebie przez łzy i zamknął je w kufrze, którego zawartość przeznaczył dla drugiego rozumu po Niebie dla jednego i wiecznego piekła.
-To Lucyper wbrew woli Boga Ojca otworzył zakazany kufer, I z kufra diabelska przeciw wiara przeszła na drugi rozum Boga Lucypera, który stał się diabłem.W Bogu Ojcu były dwie wiary przeciwne sobie to: dobra i zła, boska i diabelska wiara.
I te dwie wiary tj. dwie substancje były niesprowadzalne do siebie w jedną postać.
Bóg Ojciec wydalił z siebie tą złą wiarę przez łzy do kufra. I tą złą substancję Bóg Ojciec odizolował od oczu swoich i aniołów w Niebie, by Niebo nie widziało na oczy tej złej substancji, którą były łzy zamknięte w tajemnicy... - Teraz zrozumiałeś???

Prawda Absolutna

Pt cze 06, 2008 11:51

Pt cze 06, 2008 12:30
Czyli Bóg i archanioł to to samo tak :)

po tym co prawdaa napisał wszystko powinno być jasne...

wiara w kufrze, łzy boga, Lucypher, i wiara w siebie-dla siebie-przez siebie i obok siebie.
wszystko wiemy!

ja się jeszcze tego nauczę!
8)

Pt cze 06, 2008 15:01
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 94 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna strona