Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Wt sie 26, 2025 14:32

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2025 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123 ... 135  Następna strona
 Wszystko o rządzących i opozycji w Polsce, cz. 2 
Autor Wiadomość
A gdzież to dorastał szlachetny osiris???.... 99,9% Polakó wychowało się na podwórku....cała zatem Polska hołduje "wartościom podwórkowym".
osiris..... współczuję.
Stanisław.... wybór: Twoja wizja świata a kontakt z diabłem... żadna alternatywa :(

Pt cze 06, 2008 17:24

Stanisław.... wybór: Twoja wizja świata a kontakt z diabłem... żadna alternatywa :(

Rozumiem, że wybrałaś diabła. Na zdrowie.

Pt cze 06, 2008 17:29
Zobacz profil WWW
A teraz znawco genetyki wskaż "mniejsze zło:
http://politbiuro.pl/politbiuro/1,90039 ... tych_.html

Pt cze 06, 2008 17:42
Misiu! No wiesz!!

Gruby, ale walnąłeś jak łysy o beton. :D :o :x

Alus, ja na podwórkach się bawiłem, a nie wychowywałem, a to wielka różnica.
Mnie ulica nie chowała, tylko szkoła, rodzice, kościół, a podwórko było wyłącznie do zabawy.
Są jednak tacy, którzy nie tylko tam się bawili, ale wynieśli z tamtąd "wartości"
Teraz dzielą się z nami, tymi "wartościami" w oparach marychy.
Tfu!

Pt cze 06, 2008 17:51
osiris....powtarzam tylko współczuć Ci mogę...bezsensownymi "argumentami" nie ma sensu polemizować.

Pt cze 06, 2008 18:04
(...)
Autorytatywnie muszę stwierdzić, że zaczynasz bredzić.
(...)

Tego,ze jesteś specjalista od bredni bynajmniej nie kwestionuję :razz:
Przecież ta dyskusja zaczęła sie właśnie od Twojej bredni o tym, że TVN24 trzeszczy cały dzień o bitych dzieciach czy cymś takim po to aby chronic Tuska ;-)

Takiej bredni ani marycha ani upał nie usoprawiedliwi ;-)

Pt cze 06, 2008 18:15
Cytuj:
Misiu! No wiesz!!

Gruby, ale walnąłeś jak łysy o beton. :D :o :x

Alus, ja na podwórkach się bawiłem, a nie wychowywałem, a to wielka różnica.
Mnie ulica nie chowała, tylko szkoła, rodzice, kościół, a podwórko było wyłącznie do zabawy.
Są jednak tacy, którzy nie tylko tam się bawili, ale wynieśli z tamtąd "wartości"
Teraz dzielą się z nami, tymi "wartościami" w oparach marychy.
Tfu!

O kaczka :!:
To ani ta Twoja szkoła, ani Twój kosciół, ani wreszczie twoi rodzice nie nauczyli cCie 10 przykazań Bożych, a w szczególności tego ósmego :?: :evil:

Gdzie Ty znaklazłeś taka szkołę i taki kościół :?: :razz:

Pt cze 06, 2008 18:19
Przecież ta dyskusja zaczęła sie właśnie od Twojej bredni o tym, że TVN24 trzeszczy cały dzień o bitych dzieciach czy cymś takim po to aby chronic Tuska

Jak na razie te moje brednie dosyć dokładnie się potwierdzają.
Tusk zaszalał i skończyły się raporty TVN24 o bitych dzieciach.

Pt cze 06, 2008 19:03
wole tvn od typ bo typ jest polityczne i zle to piso typ a tvn jest to wolnie madia

Pt cze 06, 2008 21:59

wole tvn od typ bo typ jest polityczne i zle to piso typ a tvn jest to wolnie madia

Od zahamowań. Tylko od zahamowań Łukaszu.
:(

So cze 07, 2008 5:10
Zobacz profil WWW
W innym temacie dotyczącym awarii w elektrowni atomowej napisałem:
Cytuj:
Przeraża mnie fakt, że polski rząd jest tak łatwowierny i uspokajał nasze społeczeństwo na podstawie zapewnień ukraińców, mając - chyba - pełną świadomość tego, że wschodnie demokracje nijak się mają do prawdziwej demokracji.
Chyba powinni zachować jakiś dystans do tych zapewnień, które okazały się kłamliwe.
Tam dalej prawda jest reglamentowna przez państwo, a polscy politycy, na własne życzenie chcą być okłamywani i tymi kłamstwami nas karmią jak za PRL-u.
Tu chodzi o bezpieczeństwo państwa i obywateli.
Takie działania - ze strony rządzących - są wysoce niodpowiedzialne.

Jeżeli Tusk nie panuje nad sytuacją, a widać że nie panuje, to powinien tego kogoś, kto nas zapewniał w Polsce, że jest wszystko OK, zdymisjonować, bo co by było, gdyby taka awaria była rzeczywiście poważna.
Widać jak na dłoni, że rządzą nami ludzie bez krzty wyobraźni.

So cze 07, 2008 9:38
Stanisław - myślisz?...nie wiesz kogo wskazać - nie pasuje do Twojej wizji?.. może to Ci ułatwi :D
http://info.wiara.pl/index.php?grupa=4&art=1212812380

So cze 07, 2008 12:21
Swego czasu jeden z Kaczyńskich (chyba Jarek) stwierdził, że Sikorski to Mont Everest niekompetencji.
Myślałem, że to słowne nadużycie, ale........... .

Terroryści grożą naszym żołnierzom śmiercią
Cytuj:
Nasi żołnierze na celowniku byłych afgańskich mudżahedinów. Jedno z ugrupowań - partia Hezb-e-Islami - zapowiedziało ataki na Polaków. Powód? Wczorajsza wypowiedź ministra spraw zagranicznych Radosława Sikorskiego, który w Kabulu stwierdził, że przywódca partii Gulbuddin Hekmatiar powinien zostać osądzony za zbrodnie wojenne.

Źródło: http://www.dziennik.pl/wydarzenia/article186974/Terrorysci_groza_naszym_zolnierzom_smiercia.html

A jednak Jarek miał rację, choć wtedy wydawało mi się, że było to celowe przerysowanie.

So cze 07, 2008 18:06
Miało być; Mount Everest, ale tak czy inaczej wiadomo, że oprócz Hillarego wszedł tam Sikorski, tyle tylko, że nie w taki sam sposób. :D

So cze 07, 2008 18:10
osiris - non stop udowadnisz nam, że jesteśmy zmanipulowani przez prasę, a Ty łapiesz się na każdy haczyk...jakiś watażka, ortodoks muzułmański tupnie nogą, a my mamy bić się w piersi.
A kto, kiedy i po co wysłał polskie wojsko do Afganistanu, kraju od lat ogarniętego wojną...przecież nie pojechali w charakterze jednostki reprezentacyjnej.

So cze 07, 2008 18:29
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 2025 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123 ... 135  Następna strona