Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Cz sie 14, 2025 0:12

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1547 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 104  Następna strona
 Wszystko o rządzących i opozycji w Polsce, cz.3 
Autor Wiadomość
osiris - doczytasz bez tłustej czcionki? :D...znów przykład niepamięci przez 2 lata :D
http://www.tvn24.pl/-1,1555357,wiadomosc.html

So cze 28, 2008 12:19
nałożyć aureolę świętości

Ja im nic na głowę nie nakaładam, tylko Wy sobie coś ubzduraliście. :D
Cytuj:
Tusk nie chce"...a jedyni sprawiedliwi przez 2 lata zaspali?

Przygotowywano ustawę antyubecka, ale 2 lat zabrakło żeby to dokończyć, więc niczego nie zaspali.
Teraz PO za to próbuje dopuścić do pracy niezweryfikowanych żołnierzy z WSI i to jest granda i działanie odwrotne od oczekiwanego.

So cze 28, 2008 12:27
osiris - doczytasz bez tłustej czcionki? :D...znów przykład niepamięci przez 2 lata :D
http://www.tvn24.pl/-1,1555357,wiadomosc.html

PiS już miał kontrachentów, więc wszystko było w toku i nie było potrzeby wysyłania jakowyś planów skoro były one realizowane.
PO zawaliło temat, bo doprowadziło do załamania rozmów a potem czekali do ostatniej chwili, żeby sklecić nowy plan.
Jaki ten plan jest (czy to coś wartościowego, czy sterta makulatury) to jeszcze się okaże po analizie w KE.

So cze 28, 2008 12:32
osiris...Ty nawet do piekła sięgniesz aby tylko usprawiedliwić PiS :D ...nawet nie czytając wiem co napiszesz.

So cze 28, 2008 13:36
...nawet nie czytając wiem co napiszesz.

Telepatka, czy co? :D

So cze 28, 2008 16:24

Alus napisał(a):
...nawet nie czytając wiem co napiszesz.
Telepatka, czy co? :D

Nie chwaląc się, to ja bez telepatii wiem co Alus napisze. Zupełnie jak zadrapana płyta igielitowa: PiS jest zły, PiS jest zły, ...
PiS ma wielkie groźne kły.
:D

N cze 29, 2008 11:29
Zobacz profil WWW
Dawny ubek dziś uczy studentów prawa
NĘKAŁ UCZESTNIKÓW CZERWCA '56, DZIŚ WYKŁADA

(...)

Nie on jeden :!:
Na przykład dr hab. nauk politycznych (tych komunistycznych) J.R. N. jest od 2004 r. zatrudniony na stanowisku profesora w Wyższej Szkole Kultury Społecznej i Medialnej w Toruniu.

Vide: http://www.wprost.pl/ar/?O=113556

Wzamian jest podporą organów swojego pryncypała o.o.o. Tadeusza R. z Torunia
Nomen omen J.R.N. był zarejestrowany przez esbecje pod pseudonimem "Tadek" :razz: :razz: :razz:
.

N cze 29, 2008 12:02
A ja wiem, że Ty Stanisławie nawet w raju będziesz podejrzewał i wyszukiwał wszechobecnych agentów, komuchów :D

N cze 29, 2008 12:08

Gruby: Jedni wiedzą co mówią/piszą, inni mówią/piszą co wiedzą.
Ładna pogoda, niedziela, nie lepiej to póść na spacer, niż pisać co ślina na język przyniesie?

Alus napisał(a):
A ja wiem, że Ty Stanisławie nawet w raju będziesz podejrzewał i wyszukiwał wszechobecnych agentów, komuchów :D

Redakcja Wiara.pl zapewne też, więc będę w doborowym towarzystwie.
Wczoraj podawały to portale, dziś Wiara.pl na SG:
Cytuj:
Andrzej K., jeden z dwóch oskarżonych w tzw. aferze gruntowej pracował w 2007 r. dla Agencji Wywiadu. To w zupełnie nowym świetle ukazywałoby wydarzenia, które w konsekwencji doprowadziły do upadku rządu Jarosława Kaczyńskiego - twierdzi Wprost.

W tajemniczych okolicznościach zginęło siedmioro świadków związanych ze sprawą zamordowania księdza Jerzego Popiełuszki - podaje Wprost.

N cze 29, 2008 12:21
Zobacz profil WWW
Andrzej K., jeden z dwóch oskarżonych w tzw. aferze gruntowej pracował w 2007 r. dla Agencji Wywiadu. To w zupełnie nowym świetle ukazywałoby wydarzenia, które w konsekwencji doprowadziły do upadku rządu Jarosława Kaczyńskiego - twierdzi Wprost.

W tajemniczych okolicznościach zginęło siedmioro świadków związanych ze sprawą zamordowania księdza Jerzego Popiełuszki - podaje Wprost.

Po przeczytaniu tegoż poszedłem na taras i się opalam, oddalając wszystkie nieczyste myśli.
Właśnie me ciało astralne buja w obłokach i jestem najzupełniej zrelaksowany.
W tym czasie na ziemi trwa bitwa dobra ze złem, ale chwilowo beze mnie. :D

N cze 29, 2008 14:42

Też miło spędziłem niedzielne popołudnie, co dziwne udało mi się to mimo że nie zahaczyłem o żaden supermarket.
Odpoczywałem sobie z cichą nadzieją, że nasza młoda demokracja nieco dojrzeje w tym czasie ale zawiodłem się. Gdy zajrzałem do njusów to miły nastrój się ulotnił. Choćby to:
Cytuj:
Była szefowa warszawskiej Prokuratury Okręgowej antydatowała zgodę na ujawnienie tajnych materiałów z afery 40. piętra hotelu Marriott. Sprawę badają śledczy z Rzeszowa, donosi na swych internetowych stronach Newsweek.

Jedyna dobra wiadomość to taka, że Hiszpanie dokopali Szwabom.

Pn cze 30, 2008 0:49
Zobacz profil WWW
Gruby: Jedni wiedzą co mówią/piszą, inni mówią/piszą co wiedzą.
Ładna pogoda, niedziela, nie lepiej to póść na spacer, niż pisać co ślina na język przyniesie? (...)

Stanisławie Adamie, ja w przeciwieństwie do Ciebie piszę prawde i tylko prawdę.
Dlaczego boisz się prawdy o podporze organów o.o.o. Tadeusza R. z Torunia :?:
Przecież prawda Cie wyzwoli :!:
A jak dobrze pójdzie, to moze wyzwoli Cie z Twoich ogromniastych rodzinnych brudów, ktore nie pozwalaja Ci na dotrzymanie daniego publicznie słowa :evil:

Pn cze 30, 2008 8:10
Gruby.

Jeśli nie potrafisz się powstrzymać od takich komentarzy w wątku który sam założyłeś i który, jak sądzę, ma być poświęcony pamięci osób które cenisz i chcesz upamiętnić, to powiem tylko jedno: nienawiść zaślepia, lecz się z niej. Najlepszym lekarzem jest Jezus Chrystus.

Pawll, dzieki naza rade. Nie jesteś z nia pierwszy ;-)
Pod wpływem szkolnego kolegi zacząłem nawet pogłebuiać swoja wiedzę, o Jezusie i powoli ale czytac messoriego ;-)

Niestety, gdy obserwuje to co sie dzieje na forach , gdy słucham niektorych audzycji Radia Maryja iTV Trwam, gdy czytam takich jak J.R. Nowak, St. Michalkiewicz, W. Wybranowski...
To utwierdzam sie w przekonaniu że moja dawna decyzja była słuszna.
Wiem ze trywializuję, bo prawdziwa wiara w Boga niewiele ma wspolnego z tym co czynia ww. ale jednak .... :evil:

Pn cze 30, 2008 8:17
Trafiłam :D ....Stanisław w poszukiwaniu spisków i agentów nie brzydzi się sięgnąć do "wiarygodnego" źródła - "Wprost", tygodnik zawłaszczony przez esbeka, sekretarza KCPZPR :D

Pn cze 30, 2008 8:24

Wiem ze trywializuję, bo prawdziwa wiara w Boga niewiele ma wspolnego z tym co czynia ww. ale jednak .... :evil:

Ale punktem wyjścia jest zawsze zaczynanie od siebie, dawanie świadectwa całym sobą, że jest się lepszym od takich dajmy na to "jak J.R. Nowak, St. Michalkiewicz, W. Wybranowski... ".
Masz długą i kamienistą drogę przed sobą. Życzę wytrwałości. Powodzenia.

Pn cze 30, 2008 8:30
Zobacz profil WWW
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 1547 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 104  Następna strona